менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Потрібна допомога приєднати радіатор до Mobo

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 березня 2009, 18:06
Нові члени групи

Default Потрібна допомога приєднати радіатор до Mobo

Моя завершенням роботи комп'ютера тому я відкрив його, щоб знайти радіатора, сидячи на відеокарті. Зараз існує чотири гаками на кожному куті плати, де знаходиться радіатор, але у мене лише дві "руки" на радіаторі себе, але це виглядає саме так воно повинно було бути так що я не стурбований цим. Моя проблема в тому, що одним із гачків не вистачає, і я не знайшов ніде сипучих в цій справі.

Я не можу дозволити собі просто взяти мій комп'ютер в ремонтну майстерню і мати їх виправити, щоб я сподіваюся знайти такий варіант, що я можу зробити сам. Я вже зробив деякі дослідження і від того, що я читав до сих пір, це моє розуміння того, що Арктика 5 теплових клей допоможе мені "постійно" встановити радіатор назад на борт. Я також підстави вважати, що зброя і гачками, на Mobo радіатора і, відповідно, закрити схему, яка дозволяє комп'ютеру завантажитися. Якщо ця схема не є закритим, то комп'ютер не запускається заходи, щоб захистити його від перегріву. Я абсолютно не про це?

Як я можу про спроби знайти заміну гачка? я можу спробувати щось фальсифікувати або ж вона повинна бути точною і те ж? Якщо так, то я міг вискочити один з двох гачків на борту, що я не використовую або просто, що б представити іншу проблему?

Я взагалі думав, що я можу тільки сподіватися, Ріг-то на гачок, можливо, навіть вигин руки на радіаторі доторкнутися до поради легше, потім за допомогою клею Арктиці зберегти радіатора додається до плати.

Я не дивно з комп'ютерами, але я не лінивий, і вже провели чимало годин, намагаючись знайти вирішення моєї проблеми. Я не можу припой але мій батько міг би допомогти з цим, якщо вона потрібна. Я включив кілька фотографій, щоб ви могли отримати краще уявлення про те, що я зіткнувся з. Перепрошую за довге повідомлення, але я дійсно ціную будь-яке представлення або радою Будь-який з вас може мені дати.

Спасибо заранее

PS: Наскільки мені відомо, на платі мова йде про Intel Pentium 4 2,6 ГГц на шині 800 на материнська плата на основі i865G.

Old 19 березня 2009, 20:33
Донор групи

Default Потрібна допомога приєднати радіатор до Mobo

Ви спробували повторно кріплення радіатора ще, але з використанням 1-й і 4-кліпів і застосування нових Tpaste?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Я хочу, щоб мої коліна радіатора, але мені потрібна допомога перший cheesepuff Генеральний обладнання чат 7 1 липня 2008 06:52
Радиатор Проблеми? Ozzie82 Процесори, материнські плати RAM & 18 19 квітня 2008 12:36
ПК не буде залишатися на нових вентиляторів процесора і радіатором navnut Генеральний обладнання чат 8 16 березня 2008 16:30
Кулера процесора і радіатором допомогу louhmaylin Процесори, материнські плати RAM & 1 8 січня 2008 05:43
Це радіатор занадто багато? DBAN Процесори, материнські плати RAM & 4 4 січня 2008 17:39
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.