Моя завершенням роботи комп'ютера тому я відкрив його, щоб знайти радіатора, сидячи на відеокарті. Зараз існує чотири гаками на кожному куті плати, де знаходиться радіатор, але у мене лише дві "руки" на радіаторі себе, але це виглядає саме так воно повинно було бути так що я не стурбований цим. Моя проблема в тому, що одним із гачків не вистачає, і я не знайшов ніде сипучих в цій справі.
Я не можу дозволити собі просто взяти мій комп'ютер в ремонтну майстерню і мати їх виправити, щоб я сподіваюся знайти такий варіант, що я можу зробити сам. Я вже зробив деякі дослідження і від того, що я читав до сих пір, це моє розуміння того, що Арктика 5 теплових клей допоможе мені "постійно" встановити радіатор назад на борт. Я також підстави вважати, що зброя і гачками, на Mobo радіатора і, відповідно, закрити схему, яка дозволяє комп'ютеру завантажитися. Якщо ця схема не є закритим, то комп'ютер не запускається заходи, щоб захистити його від перегріву. Я абсолютно не про це?
Як я можу про спроби знайти заміну гачка? я можу спробувати щось фальсифікувати або ж вона повинна бути точною і те ж? Якщо так, то я міг вискочити один з двох гачків на борту, що я не використовую або просто, що б представити іншу проблему?
Я взагалі думав, що я можу тільки сподіватися, Ріг-то на гачок, можливо, навіть вигин руки на радіаторі доторкнутися до поради легше, потім за допомогою клею Арктиці зберегти радіатора додається до плати.
Я не дивно з комп'ютерами, але я не лінивий, і вже провели чимало годин, намагаючись знайти вирішення моєї проблеми. Я не можу припой але мій батько міг би допомогти з цим, якщо вона потрібна. Я включив кілька фотографій, щоб ви могли отримати краще уявлення про те, що я зіткнувся з. Перепрошую за довге повідомлення, але я дійсно ціную будь-яке представлення або радою Будь-який з вас може мені дати.
Спасибо заранее
PS: Наскільки мені відомо, на платі мова йде про Intel Pentium 4 2,6 ГГц на шині 800 на материнська плата на основі i865G.