rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Procesorów, pamięci RAM i Motherboards

Register

Potrzebuję wsparcia

Reply

Narzędzia wątku
Old 19 marca 2009, 20:16
Członek grupy

Default Potrzebuję wsparcia

I nie było zapisu na Widziałam, że około 2 miesiące temu, że ktoś napisał. Wykazała ona CPU, GPU, płyty głównej. itp., które autor proponuje. Następnie dała listy, a następnie ceny budowania. To było jak wejście, średniotonowy i ekstremalnych. Miał kilka przydatnych informacji, ale ive szukałeś i cant find it now. Więc jeśli ktoś może zlokalizować to należy zrobić.
Old 19 marca 2009, 20:37
Grupa dawcy

http://www.computer-juice.com/forums...posting-22013/
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 20 marca 2009, 14:05
Członek grupy

thats it! dzięki kolego
Reply

Register

Zakładki
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.