по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

Новите процесори Съвети Моля?

Reply

Нишка Инструменти
Old 18-ти Юли 2007, 17:28
Член Група

Default Новите процесори Съвети Моля?

Привет

Аз съм нов тук, така че моля роди с мен. Имам Acer Aspire T180, че имам доста малко модернизирани, така че много, така, че аз съм вече тичане Изглед Последен с никакви проблеми. Настоящата система за очила са, както следва:

2Gb RAM Corsair
NVidia 8500GT 512 DDR2 GPU
AMD 3400 + 16bit (1.81GHz)

И няколко други свирки и звънци и т.н. Какво бих искал да знам е: Възможно ли е за мен да ми процесор ъпгрейд към нещо по-бързо? Имам контакт Acer и те ме информира, че е направен по поръчка MOBO марка (независимо, че може да означава това)? Имам съпоставят с Lavalys Everest Ultimate Edition & PC Wizard 2007 г. и двете казват едно и също нещо, което е в списъка по-долу. Имам поставили всичко, което казва за MOBO. Има ли някой там, който може да ме информира, ако е възможно да се ъпгрейд ми CPU с твърде много детайли имам при условие че тук по-долу моля? Благодаря ти предварително, ако можете. BTW, имам много ограничени познания по отношение на тези въпроси, така че ако можете да помогнете, моля ви да го опиша с идиот контекст доказателство, както аз съм прав, че когато става въпрос за вида на тези неща. LOL? Също така, това е Socket AM2 (ако това помага)?
Много благодаря.
Мик

Дънната Обяви
Motherboard ID 09/14/2006-MCP61M-AM-6A61KE11C-00
Дънна платка Acer EM61PM/EM61SM

Лицевата страна с автобус Обяви
Bus Type AMD Hammer
Реална честота 200 MHz
Ефективна честота 200 MHz
HyperTransport Clock 800 MHz

Памет автобус Обяви
Bus Type Dual DDR2 SDRAM
Автобусни широчина 128-битово
DRAM: FSB Ratio CPU / 7
Реална честота 258 MHz (DDR)
Ефективна честота 517 MHz
Bandwidth 8266 MB / сек
Old 18-ти Юли 2007, 18:24
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от MickY G View Post
Привет

Аз съм нов тук, така че моля роди с мен. Имам Acer Aspire T180, че имам доста малко модернизирани, така че много, така, че аз съм вече тичане Изглед Последен с никакви проблеми. Настоящата система за очила са, както следва:

2Gb RAM Corsair
NVidia 8500GT 512 DDR2 GPU
AMD 3400 + 16bit (1.81GHz)

И няколко други свирки и звънци и т.н. Какво бих искал да знам е: Възможно ли е за мен да ми процесор ъпгрейд към нещо по-бързо? Имам контакт Acer и те ме информира, че е направен по поръчка MOBO марка (независимо, че може да означава това)? Имам съпоставят с Lavalys Everest Ultimate Edition & PC Wizard 2007 г. и двете казват едно и също нещо, което е в списъка по-долу. Имам поставили всичко, което казва за MOBO. Има ли някой там, който може да ме информира, ако е възможно да се ъпгрейд ми CPU с твърде много детайли имам при условие че тук по-долу моля? Благодаря ти предварително, ако можете. BTW, имам много ограничени познания по отношение на тези въпроси, така че ако можете да помогнете, моля ви да го опиша с идиот контекст доказателство, както аз съм прав, че когато става въпрос за вида на тези неща. LOL? Също така, това е Socket AM2 (ако това помага)?
Много благодаря.
Мик

Дънната Обяви
Motherboard ID 09/14/2006-MCP61M-AM-6A61KE11C-00
Дънна платка Acer EM61PM/EM61SM

Лицевата страна с автобус Обяви
Bus Type AMD Hammer
Реална честота 200 MHz
Ефективна честота 200 MHz
HyperTransport Clock 800 MHz

Памет автобус Обяви
Bus Type Dual DDR2 SDRAM
Автобусни широчина 128-битово
DRAM: FSB Ratio CPU / 7
Реална честота 258 MHz (DDR)
Ефективна честота 517 MHz
Bandwidth 8266 MB / сек
Ей на Мики, какво имаш там е Socket AM2 (940 ПИН) AMD Sempron. Доста най-ниските на ниски, когато става въпрос за процесора.

В дъното, които сте афиш поглед към мен като Foxconn марка, но да се ароматизира на Acer вкус, като производителя. Вярвам (моля обърнете внимание на избора на думите там), една от своите AM2 сокет, дънната платка ще подкрепи някоя от Upto на CPU Socket AM2, включително и FX-74 Dual-Core. Но аз силно се свържете с Acer посъветва да потвърди това само за да бъде сигурен.

Също така, ако го направите ъпгрейд до по-бърз процесор може да искате да се мисли за различни HSF (Heatsink и вентилатор) за процесора, тъй като тече Sempron е много готино и текущата си HSF не може да бъде подходящ за по-топъл работи процесора.

Когато се свържете Acer проверете PSU класация с тях и ако ще се справят с изискванията за захранването на процесора решите да получите като Acer ни генерични PSU в техните системи и са склонни да работят като възможно най-близо до максималната мощност на захранване може да осигури.

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 21-ви юли, 2007, 06:24
Член Група

Здравейте отново Алекс и много ви благодаря за добрия съвет. Както правилно т.е. AMD CPU работи много готино и почти всяка излъчва топлина при всички, но GPU е съвсем друг въпрос и аз трябва да води малка фен компютъра пред отвори страничния панел на нещата охлади (виж по-долу информация GPU ). Забравих да спомена в последния ми пост, че са преустроени на PSU вече. Според Acer, на Aspire T180 идва с 250 вата захранване, но показателите му казвам действително един 350 вата и някои от другите момчета от други форуми, заявиха, че едни и същи. Имам 550 вата захранване като бях получаване на нов графичен и знаех, че ще се нуждаят от много повече сексапил в сила отдел, така че 550 вата трябва дръжка всичко ми се налага аз не съм, че голяма част от пламенен игра, но се ползват и играят сега после. Но, разбира се, ако мислите, че все по-голяма PSU ще ме полза, тогава аз ще закупи една веднага след като мога да си позволя едно. Acer са абсолютно безполезно да се получи отговор от това, което е и защо се опитвам винаги да използвате форуми, Acer или ви кажа цяло глинен съд с лайна или нормално, просто игнорира моите писма, така че е безсмислено ми ги пита за подробности.

Аз бях на мнение, че мога да бъда погрешно, че когато си купувате нов процесор, той идва с правилния радиатор и вентилатор и т.н.? Моят другар просто имам двойствен сърцевина AM2 сокет за £ 70 формата PC World (неотваряна и неизползвани връщане, следователно евтината цена) и си дойде с радиатора и др фен Въпреки това, аз не съм сигурен по този въпрос така че ще напусне че до вас, момчета, на експертите,

The NVIDIA 8500GT GPU, че аз имам е, за съжаление, един Dabs стойност един (аз съм на Incap Bnft (бъбречни трансплантации), така че не може да си позволи нещо по-добро), така че тя очевидно не е нищо особено. Много малка вид Бакалите радиатора (напълно безполезна) и много малки бели фен. Аз бях на мнение, че те също могат да бъдат модернизирани с по-добри радиатори и вентилатори и т.н., макар и само с два PCI слота, то би трябвало да бъде много тънък част от оборудването, ако е възможно да се промени heatsing и вентилатор на GPU , въпреки че е добър 2 "-2,5" разликата между PCIe графичен и първия PCI слот, но аз няма да имат foggiest идея какво да се да бъде в състояние да замени радиатор и вентилатор, дори ако е възможно? Извинете, ако съм в края на отговор, защото аз съм само на Dial-Up в момента, докато не отида с Разговор Разговор по 21 дни. Благодаря отново за съветите и съжалявам неговото малко от дълъг пост, но аз не съм технически ум и вършите, не знам как да обясня всичко наистина правилно. Наздравици! Мик.
Old 21-ви юли, 2007, 06:40
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от MickY G View Post
Здравейте отново Алекс и много ви благодаря за добрия съвет. Както правилно т.е. AMD CPU работи много готино и почти всяка излъчва топлина при всички, но GPU е съвсем друг въпрос и аз трябва да води малка фен компютъра пред отвори страничния панел на нещата охлади (виж по-долу информация GPU ). Забравих да спомена в последния ми пост, че са преустроени на PSU вече. Според Acer, на Aspire T180 идва с 250 вата захранване, но показателите му казвам действително един 350 вата и някои от другите момчета от други форуми, заявиха, че едни и същи. Имам 550 вата захранване като бях получаване на нов графичен и знаех, че ще се нуждаят от много повече сексапил в сила отдел, така че 550 вата трябва дръжка всичко ми се налага аз не съм, че голяма част от пламенен игра, но се ползват и играят сега после. Но, разбира се, ако мислите, че все по-голяма PSU ще ме полза, тогава аз ще закупи една веднага след като мога да си позволя едно. Acer са абсолютно безполезно да се получи отговор от това, което е и защо се опитвам винаги да използвате форуми, Acer или ви кажа цяло глинен съд с лайна или нормално, просто игнорира моите писма, така че е безсмислено ми ги пита за подробности.

Аз бях на мнение, че мога да бъда погрешно, че когато си купувате нов процесор, той идва с правилния радиатор и вентилатор и т.н.? Моят другар просто имам двойствен сърцевина AM2 сокет за £ 70 формата PC World (неотваряна и неизползвани връщане, следователно евтината цена) и си дойде с радиатора и др фен Въпреки това, аз не съм сигурен по този въпрос така че ще напусне че до вас, момчета, на експертите,

The NVIDIA 8500GT GPU, че аз имам е, за съжаление, един Dabs стойност един (аз съм на Incap Bnft (бъбречни трансплантации), така че не може да си позволи нещо по-добро), така че тя очевидно не е нищо особено. Много малка вид Бакалите радиатора (напълно безполезна) и много малки бели фен. Аз бях на мнение, че те също могат да бъдат модернизирани с по-добри радиатори и вентилатори и т.н., макар и само с два PCI слота, то би трябвало да бъде много тънък част от оборудването, ако е възможно да се промени heatsing и вентилатор на GPU , въпреки че е добър 2 "-2,5" разликата между PCIe графичен и първия PCI слот, но аз няма да имат foggiest идея какво да се да бъде в състояние да замени радиатор и вентилатор, дори ако е възможно? Извинете, ако съм в края на отговор, защото аз съм само на Dial-Up в момента, докато не отида с Разговор Разговор по 21 дни. Благодаря отново за съветите и съжалявам неговото малко от дълъг пост, но аз не съм технически ум и вършите, не знам как да обясня всичко наистина правилно. Наздравици! Мик.
Здравей Мики, на PSU имаш ще бъде в състояние да се справят повечето неща, хвърлени в него се основават на използването сте се котират и мощността му рейтинг.

Споменах на HSF на процесора, защото можете да закупите OEM версии на процесора (не на дребно опаковка и без състав HSF).

Звучи като сте се събираха за двойна ширина охладител за GPU от meaurements сте цитираните по-горе. Но снимки ще ми позволи да се направи по-добро решение.

Можете да закупите вторичния пазар HSF за GPU, ако ви интересуват, че аз може да има голям нос за около вас, ако искате? Предлагам, имайки предвид основните спец. на 8500 определено бихте могли да отидете пасивно (без вентилатор), които биха ограничаване на шума, но вие ще трябва достойни условия на движение на въздуха целия случай да започнем с това, стая и второ (това е мястото, където ще помогне снимки) .

Да не се извини по отношение на вашия отговор! ние сме тук за да помогнем и ние сме натоварени с отговор своевременно, не ти.

-Kanoakavirus
Old 21-ви юли, 2007, 09:45
Член Група

Здравей Алекс
Аз взех някои снимки (допреди няколко действително), така че можете да видите точно това, което е създаване. Един от проблемите. Какъв е размерът на снимки и как да ги стигнем до вас по този форум?
Мик
Old 21-ви юли, 2007, 10:17
Забранени група

Взети от Често задавани въпроси

Какви са прикачени файлове

Администраторът може да ви позволи да използвате приложението черта на този форум, който ви дава възможност да прикачите файл на някои видове към вашите публикации. Това би могло да бъде едно изображение, текст на документа, пощенски файл и т.н. ще има лимит за размера на файла на всички прикачени файлове, което правите.
За да прикачите файл към нов пост, просто кликнете върху [Управление Приложения] бутона в долната част на страницата пост състава и намерете файла, който искате да прикачите от местния клон на твърдия диск.
След публикуване, изображението прикачени файлове може да покаже картинка, в зависимост от настройките на форума. За да видите съдържанието на закрепване (ако вече не е показана) просто щракнете върху името на файла, връзката, която се появява до налагане на запор икона.

Моята система: #

Процесор (и):
Intel p4
Дънната платка:
ECS 915pla2
RAM памет:
1GB
Графична карта (и):
ATI Radeon x1050
Звукова карта:
диамант Xtreme 7,1
Hard Drive (и):
160gb
Оптично устройство (а):
DVD-ROM комбо устройство DVD + /-RW
Дело / PSU:
antech/x-power585
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
безжични
Монитор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операционна система (и):
Windows XP
Old 23-ти Юли, 2007, 14:35
Член Група

Здравей Алекс

Имам остави някои снимки на ImageShack за да имате погледнете. http://profile.imageshack.us/user/MickY_G/
За съжаление, те са един мъничък късче на малката страна и някои се удвояват, както аз не са имали foggiest идея какво по дяволите правя! Въпреки това, можете да получите представа за това, което ние говорим за така или иначе. Картината на GPU с цигара ighter до него дава приблизителен размер на разликата между GPU и първия PCI слот в която се помещава Dial-Up модем за момента, докато си намеря с TalkTalk през следващите няколко седмици. Разстоянието от GPU на първата карта PCI е просто Тад по-малко от височината на запалка. Също така, няма Вентилационните отвори на панела случай страна, която е срещу стената, следователно това е начин да го разположени и има най-малко добър 4 инча на пространството зад гърба на производството, така че трябва да има много на вентилация. Работният плот вентилатор помага за моя апартамент е най-плоски и получава на слънце върху покрива целия ден, всеки ден, ако е слънчево, поради което получава много, много горещо в моя апартамент. Забравих да спомена, че в следващите няколко седмици, аз ще се купуват по-голям черен, ясно страничните панели ATX случай игри и всичко, което в случая Acer, ще бъде поставен в ново дело, така че определено ще даде много повече вентилация. АЗ използван за използване на NVidia MSI GeForce 7300GT PCI-E карта и че е пасивно охлаждане с largish радиатор. Въпреки това, аз не съм твърде обезпокоен от шума идва от случая, така, ако ще да има около носа и да видим дали има някакви охлаждане модове, които могат да бъдат използвани с настоящите ми GPU, то аз наистина Dont нещо против, ако това е HSF на всички като тогава най-малко мога да се види, че действително го прави нещо от самия факт, че фен е работа! Надявам се всичко това има смисъл, и още веднъж, благодаря. Той винаги е хубаво да познаваш някого там може да се направи труда да ни помогне по-малко образовани компютър, отколкото други. Blimey! Това трябва да бъде един от най-дългите постове всякога! Наздравици! Мик.
Old 24-ти юли 2007, 01:16
Номер на групата

Хей Мики.

Само учтивост отговор наистина. Трябва да отида на работа в момента, дърпа 15 часа смени поради всички наводнения в региона, но аз ще се върна веднага след като аз мога.

Наздравици.

-Kanoakavirus
Old 24 юли 2007, 12:20
Номер на групата

Трябваше да кривогледство, за да видите снимки приятел:), но в този си вид (в настоящия случай) има достатъчно място за нови аа HSF както за GPU и CPU.

Такъв, какъвто съм в състояние да намерите резервни части HSF за 8500GT, но съм имейл Nvidia като гледам по монтаж и дупки заподозрян някой от настоящите серия Zalman (FS-V7, VF-700, VF-900) ще се побере. Може да е наред на това, че все пак аз ще чакам да чуя обратно.

За подобрени HSF за вашия нов CPU (реши какво сте се още?) Там просто е по-добре нито за обем / цена / производителност основа от Arctic Cooling Фризер 64.

-Kanoakavirus
Old 25-ти юли 2007, 00:09
Член Група

Наздраве Алекс!
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Нуждаете се от помощ & Advice dfresh27 Общи Хардуер Чат 2 27 Дек 2008 05:49
Нуждаете се от консултации относно които Уеб Cam да приемате CompMadness84 Digital Imaging & Принтери 3 12 май 2008 г. 16:02
Търсите малко съвети ... derrenb Уеб дизайн, Хостинг & SEO 3 1-во Фев 2008 04:49
Имате нужда от някакъв съвет jsfs Лаптопи, Mobiles & текст 1 3 Дек 2007 16:53
Имате нужда от малко помощ тук PLZ Albop Общи Хардуер Чат 1 10 Окт 2007 08:36
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc