menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Nové procesory rady, prosím?

Reply

Thread Nástroje
Old 18. červenec 2007, 17:28
Člen Skupina

Default Nové procesory rady, prosím?

Ahoj

Jsem tady nový, tak se prosím se mnou porodila. Mám Acer Aspire T180, že jsem docela modernizované trochu, tak proto, že jsem nyní běží Vista Ultimate bez problémů vůbec. Současný systém specifikace jsou následující:

2GB RAM Corsair
nVidia 8500GT 512 DDR2 GPU
AMD 3400 + 16bit (1.81GHz)

A několika dalších píšťalky a zvonky atd. Co bych chtěl vědět, je: Je možné provést upgrade na mě můj procesor něco rychlejšího? Jsem kontaktoval Acer a oni mne informoval, že MOBO je zakázkové značka (které může znamenat cokoliv)? Mám srovnání s Lavalys Everest Ultimate Edition & PC 2007 Průvodci a oba říkají totéž, která je uvedena níže. Mám vložili vše pro to říká o MOBO. Je někdo tam venku, kteří by mohli informovat se mě, jestli je možné upgradovat své CPU s velmi řídkým informací jsem zde níže, prosím? Děkuji předem, pokud můžete. BTW, mám jen velmi omezené znalosti o těchto věcech, takže pokud vám může pomoci, mohla byste mi prosím popsat ji v idiot-důkaz souvislosti jsem jen, že když přijde na tyto věci. LOL? Také je to socket AM2 (v případě, že pomáhá)?
Děkuji.
Mick

Desce Vlastnosti
Motherboard ID 09/14/2006-MCP61M-AM-6A61KE11C-00
Název základní desky Acer EM61PM/EM61SM

Přední strana Autobus Vlastnosti
Typ sběrnice AMD Hammer
Real Hodiny 200 MHz
Efektivní Hodiny 200 MHz
Hodiny 800 MHz HyperTransport

Paměťová sběrnice Vlastnosti
Autobus typu Duální DDR2 SDRAM
Autobus Šířka 128-bit
DRAM: Poměr FSB CPU / 7
Real Hodiny 258 MHz (DDR)
Efektivní Hodiny 517 MHz
Šířka pásma 8266 MB / s
Old 18. červenec 2007, 18:24
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Micky G View Post
Ahoj

Jsem tady nový, tak se prosím se mnou porodila. Mám Acer Aspire T180, že jsem docela modernizované trochu, tak proto, že jsem nyní běží Vista Ultimate bez problémů vůbec. Současný systém specifikace jsou následující:

2GB RAM Corsair
nVidia 8500GT 512 DDR2 GPU
AMD 3400 + 16bit (1.81GHz)

A několika dalších píšťalky a zvonky atd. Co bych chtěl vědět, je: Je možné provést upgrade na mě můj procesor něco rychlejšího? Jsem kontaktoval Acer a oni mne informoval, že MOBO je zakázkové značka (které může znamenat cokoliv)? Mám srovnání s Lavalys Everest Ultimate Edition & PC 2007 Průvodci a oba říkají totéž, která je uvedena níže. Mám vložili vše pro to říká o MOBO. Je někdo tam venku, kteří by mohli informovat se mě, jestli je možné upgradovat své CPU s velmi řídkým informací jsem zde níže, prosím? Děkuji předem, pokud můžete. BTW, mám jen velmi omezené znalosti o těchto věcech, takže pokud vám může pomoci, mohla byste mi prosím popsat ji v idiot-důkaz souvislosti jsem jen, že když přijde na tyto věci. LOL? Také je to socket AM2 (v případě, že pomáhá)?
Děkuji.
Mick

Desce Vlastnosti
Motherboard ID 09/14/2006-MCP61M-AM-6A61KE11C-00
Název základní desky Acer EM61PM/EM61SM

Přední strana Autobus Vlastnosti
Typ sběrnice AMD Hammer
Real Hodiny 200 MHz
Efektivní Hodiny 200 MHz
Hodiny 800 MHz HyperTransport

Paměťová sběrnice Vlastnosti
Autobus typu Duální DDR2 SDRAM
Autobus Šířka 128-bit
DRAM: Poměr FSB CPU / 7
Real Hodiny 258 MHz (DDR)
Efektivní Hodiny 517 MHz
Šířka pásma 8266 MB / s
Hele až Micky, co jste se tam dostal, je Socket AM2 (940 pin) AMD Sempron. Skoro nejnižší nízká když přijde na to cpu.

Na mobo informací, které jste vysláni podívejte na mě jako Foxconn značky Acer, ale aromatizován na to chuť je podle výrobce. Věřím (vezměte prosím na vědomí, že volba slov existuje), s ohledem na její jeden socket AM2, vaše základní deska bude podporovat jakýkoli z socket AM2 CPU to až včetně FX-74 dvou-jádrové. Ale radím kontaktovat Acer potvrdit to jenom si být jisti.

Také, pokud se vám upgrade na rychlejší procesor můžete přemýšlet o různých HSF (chladiče a ventilátoru) pro procesor Sempron, protože je velmi chladný a spustit svou aktuální HSF nemusí být vhodné pro teplejší běží cpu.

Když kontakt Acer zkontrolovat PSU rating s nimi, a pokud to bude zpracovávat požadavky na spotřebu energie na cpu se rozhodnete, že si jako Acer nás generických PSU to ve svých systémech a mají tendenci běžet co nejblíže k možné maximální výkon na PSU mohou poskytnout.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 21. července 2007, 06:24
Člen Skupina

Ahoj zase Alex a děkujeme za dobrou radu. Jak jste správně řekl, že AMD procesor běží velmi cool a těžko dává téměř žádné teplo, ale na GPU je úplně jiná záležitost a já musím držet malé ploše ventilátor stojí boční panel průduchy, aby to v pohodě (viz podrobnosti níže GPU ). Zapomněl jsem se zmínit v mé poslední příspěvek, který jsem upgradovat na PSU již. Podle Acer, je Aspire T180 přichází s 250w PSU ale měřítek vlastně říct svůj jeden 350w a některé další kluci na jiných fórech již uvedl stejné. Mám 550w PSU, jak mi bylo získání nové GPU a věděl, že by bylo třeba mnohem více oomph v moci oddělení, takže 550w by měl zvládnout vše, co potřebuji jako já, že ne o moc nadšený, ale hráč si vychutnat hraní a nyní pak. Ale samozřejmě, pokud si myslíte, že ještě vyšší PSU by prospělo mě, pak jsem se koupit jeden jakmile můžu dovolit. Acer jsou naprosto zbytečné, abyste dostali odpověď, což je důvod, proč se snažím a vždy používat fóra jako Acer buď říct celku kraksna na hovno nebo normálně, prostě ignorovat mé emaily, tak je to zbytečné mě požádala je pro detaily.

Byl jsem toho názoru, i když bych mohl být špatně, že když si koupíte nový procesor, jde se správným chladiče a ventilátory atd.? Můj kámoš zrovna dvojí základní socket AM2 pro 70 liber podobě PC World (dosud neotevřené a nepoužité zpět, tedy levné ceny) a jeho přišel s chladiče a ventilátory, atd. Nicméně, já nejsem na některé věci, které tak odejdu že na vás lidi, odborníky,

NVIDIA 8500GT GPU, že jsem byl, bohužel, a otisky prstů Hodnota jednoho (já jsem na Incap Bnft (transplantace ledviny), aby nemohl dovolit něco lepší), takže je to samozřejmě nic zvláštního. A velmi malé jakési Bakalite chladiče (naprosto zbytečné) a velmi malý bílý fanoušek. Byl jsem toho názoru, že tyto příliš, může být aktualizován s lepší chladiče a ventilátory apod., ale jen s dvěma sloty PCI, musela by být velmi štíhlé zařízení, pokud by bylo možné změnit heatsing a ventilátor na GPU , i když je dobrá 2 "-2.5" mezera mezi PCIe GPU a prvním PCI slotu, ale já bych neměl mít představu, co nejzamlženější dostat, aby mohly nahradit chladič a ventilátor, i kdyby to bylo možné? Prosím omluvu, pokud jsem pozdě na odpověď, protože jsem pouze na dial-up v okamžiku, až půjdu s Talk Talk do 21 dnů. Díky opět za radu a lituji jeho trochu dlouhý příspěvek, ale já nejsem technicky smýšlejících a dělat, nevím, jak to vlastně všechno správně vysvětlit. Na zdraví! Mick.
Old 21. července 2007, 06:40
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Micky G View Post
Ahoj zase Alex a děkujeme za dobrou radu. Jak jste správně řekl, že AMD procesor běží velmi cool a těžko dává téměř žádné teplo, ale na GPU je úplně jiná záležitost a já musím držet malé ploše ventilátor stojí boční panel průduchy, aby to v pohodě (viz podrobnosti níže GPU ). Zapomněl jsem se zmínit v mé poslední příspěvek, který jsem upgradovat na PSU již. Podle Acer, je Aspire T180 přichází s 250w PSU ale měřítek vlastně říct svůj jeden 350w a některé další kluci na jiných fórech již uvedl stejné. Mám 550w PSU, jak mi bylo získání nové GPU a věděl, že by bylo třeba mnohem více oomph v moci oddělení, takže 550w by měl zvládnout vše, co potřebuji jako já, že ne o moc nadšený, ale hráč si vychutnat hraní a nyní pak. Ale samozřejmě, pokud si myslíte, že ještě vyšší PSU by prospělo mě, pak jsem se koupit jeden jakmile můžu dovolit. Acer jsou naprosto zbytečné, abyste dostali odpověď, což je důvod, proč se snažím a vždy používat fóra jako Acer buď říct celku kraksna na hovno nebo normálně, prostě ignorovat mé emaily, tak je to zbytečné mě požádala je pro detaily.

Byl jsem toho názoru, i když bych mohl být špatně, že když si koupíte nový procesor, jde se správným chladiče a ventilátory atd.? Můj kámoš zrovna dvojí základní socket AM2 pro 70 liber podobě PC World (dosud neotevřené a nepoužité zpět, tedy levné ceny) a jeho přišel s chladiče a ventilátory, atd. Nicméně, já nejsem na některé věci, které tak odejdu že na vás lidi, odborníky,

NVIDIA 8500GT GPU, že jsem byl, bohužel, a otisky prstů Hodnota jednoho (já jsem na Incap Bnft (transplantace ledviny), aby nemohl dovolit něco lepší), takže je to samozřejmě nic zvláštního. A velmi malé jakési Bakalite chladiče (naprosto zbytečné) a velmi malý bílý fanoušek. Byl jsem toho názoru, že tyto příliš, může být aktualizován s lepší chladiče a ventilátory apod., ale jen s dvěma sloty PCI, musela by být velmi štíhlé zařízení, pokud by bylo možné změnit heatsing a ventilátor na GPU , i když je dobrá 2 "-2.5" mezera mezi PCIe GPU a prvním PCI slotu, ale já bych neměl mít představu, co nejzamlženější dostat, aby mohly nahradit chladič a ventilátor, i kdyby to bylo možné? Prosím omluvu, pokud jsem pozdě na odpověď, protože jsem pouze na dial-up v okamžiku, až půjdu s Talk Talk do 21 dnů. Díky opět za radu a lituji jeho trochu dlouhý příspěvek, ale já nejsem technicky smýšlejících a dělat, nevím, jak to vlastně všechno správně vysvětlit. Na zdraví! Mick.
Ahoj Micky, že PSU máte bude schopen zvládnout většinu věcí házet na to založeno na využití jste citovaný a jeho příkonem rating.

Jsem se zmínil o HSF na cpu, protože si můžete zakoupit OEM verze cpu to (ne maloobchodní box a bez zásob HSF).

Zní to, jako byste mohli vejít dvojí-width chladiče na GPU od meaurements jste citovaný výše. Ale fotky by mi lépe odhodlání.

Můžete zakoupit po-HSF trhu je pro GPU je, pokud máte zájem, že můžu mít slídivý asi pro vás, pokud byste chtěli? Navrhuji, vzhledem k základní parametry pro 8500 jste mohli určitě jít pasivní (bez ventilátoru), což by snížilo hluk, ale budete potřebovat slušnou proudění vzduchu v celém případu začínají, a za druhé místnosti (to je případ, kdy by také pomohla pics) .

Don't omluví na vaše odpovědi! Jsme tady, abychom vám pomohli a jsme pověřeni odpověď a včas, a ne vy.

-Kanoakavirus
Old 21. července 2007, 09:45
Člen Skupina

Ahoj Alex
Mám vzít nějaké fotky (poměrně málo ve skutečnosti), takže můžete vidět přesně to, co je set-nahoru je. Jeden problém. Jaká velikost fotky a jak jsem si je pro vás na tomto fóru?
Mick
Old 21. července 2007, 10:17
Banned Skupina

Převzato z FAQs

Přílohy Jaké jsou?

Administrátor může vám umožní použít připojovací rysem tohoto fóra, který vám dává možnost připojit soubory určitého typu, na vaše příspěvky. To by mohl být obrázek, text dokumentu, zip souboru apod. K dispozici je také limit na velikost souboru jakýchkoli příloh, které provedete.
Chcete-li připojit soubor na nový příspěvek, klikněte na [Správa Přílohy] tlačítko v dolní části po složení stránce, a najděte soubor, který chcete připojit z místního pevného disku.
Po vyslání, obraz přílohy mohou zobrazit náhled, v závislosti na nastavení fóra. Chcete-li zobrazit obsah připojovací (pokud již není zobrazen) stačí kliknout na odkaz názvu souboru, která se objeví vedle připojovací ikonu.

Můj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základní deska:
ECS 915pla2
Paměť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon x1050
Zvuková karta:
kosočtverečných Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
bezdrátové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operační systém (y):
Windows XP
Old 23. července 2007, 14:35
Člen Skupina

Ahoj Alex

I opustily některé fotky na ImageShack, abyste se podívat na. http://profile.imageshack.us/user/MickY_G/
Bohužel se jedná o malý bit na malou stranu a někteří se zdvojnásobil, jak jsem neměl nejzamlženější představu, co to sakra jsem dělal! Nicméně můžete si udělat představu o tom, co jsme mluvili o tak. Obrázek z GPU s cigaretovými ighter vedle dává přibližnou velikost mezery mezi GPU a prvním PCI slotu, který domy na dial-up modem za dobu, dokud jsem si s TalkTalk v příštích pár týdnech. Vzdálenost od GPU do prvního PCI karta je jenom tad nižší než výška zapalovače. Rovněž nejsou žádné větrací otvory v případě boční panel, který se proti zdi, tak to je způsob, jakým jsem se umístí ji a existuje alespoň dobrý 4 palce z prostoru za zadní věci, takže by mělo být dost větrání. Ploše ventilátor také pomůže, pokud můj byt je horní byt a dostane slunce na střeše po celý den, každý den, když je slunce, tak se dostane opravdu horké v mém bytě. Zapomněl jsem se zmínit, že v příštích pár týdnů budu nákupu většího černá, jasné boku-táflovaný ATX herní věci a všechno v Acer případě bude kladen na nové věci, takže se určitě budou dávat mnohem více větrání. Použil jsem k využívání MSI nVidia GeForce 7300GT PCI-e karta a že měl pasivní chlazení s velký chladič. Nicméně, já nejsem příliš obávají hluku pocházející z případu takže pokud budete mít okolo nosu a podívejte se, jestli existují nějaké chlazení mods, které mohou být použity v mé GPU, pak jsem skutečně dont mysl, pokud je to HSF vůbec, jak se alespoň mohu skutečně vidět, že dělá něco ze samotné skutečnosti, že ventilátor je v provozu! Doufám, že to všechno dává smysl a ještě jednou díky. Je to vždycky příjemné vědět, někdo tam může být obtěžoval, aby nám pomohli méně vzdělané než ostatní. Hrome!! Toto má být jedním z nejdelších míst věky! Na zdraví! Mick.
Old 24. července 2007, 01:16
Dárce Skupina

Ahoj Micky.

Jen zdvořilostní odpověď ne. Musím jít do práce v okamžiku, tahem 15 hodin posuny v důsledku všech záplav v celém regionu, ale uvidíme se zpět jakmile budu moci.

Na zdraví.

-Kanoakavirus
Old 24. července 2007, 12:20
Dárce Skupina

Musel šilhavý zobrazení pics kluk:) ale za to stojí (v aktuálním případě) je tam spousta prostoru pro nové aa HSF jak GPU a CPU.

Jak to stojí jsem nemohl najít aftermarket HSF pro 8500gt, ale jsem si e-mailem Nvidia jako při pohledu na montážních děr i podezření některý ze současných Žalman řad (FS-V7, VF-700, VF-900) bude fit. By mohlo být špatně na to, že když budu čekat zpět k projednání.

U modernizovaných HSF svého nového cpu (rozhodla, co jste obdrželi zatím?) Tam prostě není lepší o objemu cena / výkon, než je tomu v Arktidě Chlazení Mrazničkou 64.

-Kanoakavirus
Old 25. červenec 2007, 00:09
Člen Skupina

Nazdraví Alex!
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Potřebujete pomoc a rady dfresh27 Obecné Hardware Chat 2 27. prosince 2008 05:49
Potřebujete poradit, o němž Web Cam získat CompMadness84 Digitální zobrazovací & Tiskárny 3 12. května 2008 16:02
Hledáme malou radu ... derrenb Web Design, hosting & SEO 3 1. února 2008 04:49
Potřebujete poradit jsfs Notebooky, Mobily a PDA 1 3. prosince 2007 16:53
Potřebujete poradit sem plz Albop Obecné Hardware Chat 1 10. října 2007 08:36
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.