![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γειά
Είμαι νέος εδώ γι 'αυτό σας παρακαλώ με γυμνά μου. Έχω ένα Acer Aspire T180 που έχω αναβαθμιστεί αρκετά πράγματα, σε τέτοιο βαθμό, που είμαι τώρα τρέχει με Vista Ultimate δεν σε όλα τα προβλήματα. Το παρόν σύστημα specs είναι τα εξής: 2GB RAM Corsair nVidia 8500GT 512 DDR2 GPU AMD 3400 + 16bit (1.81GHz) Και μερικά άλλα καμπάνες και σφυρίχτρες κ.λπ. Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι το εξής: Είναι δυνατό για να κάνω αναβάθμιση επεξεργαστή μου σε κάτι πιο γρήγορα; Έχω επαφή με Acer και θα με ενημερώσουν ότι το MOBO είναι μία ειδική μάρκα (όποια κι αν είναι ότι μπορεί να σημαίνει); Έχω συγκρίσιμο με Lavalys Everest Ultimate Edition & PC Wizard 2007 και οι δύο λένε το ίδιο πράγμα, που αναφέρονται παρακάτω. Έχω επικολλήσει όλα όσα λέει για το MOBO. Υπάρχει κανείς εκεί έξω που θα μπορούσε να με ενημερώσετε εάν είναι δυνατή η αναβάθμιση μου CPU με πολύ αραιά τα στοιχεία που έχω εγώ εδώ κάτω παρακαλώ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων αν μπορείτε. BTW, έχω πολύ περιορισμένες γνώσεις όσον αφορά αυτά τα θέματα, οπότε αν μπορείτε να βοηθήσετε, σας παρακαλώ να περιγράψετε το ηλίθιος-απόδειξης πλαίσιο όπως είμαι απλά ότι, όταν πρόκειται για αυτού του είδους τα πράγματα. LOL; Επίσης, είναι μια υποδοχή AM2 (αν αυτό βοηθάει); Ευχαριστώ πολύ. Mick Motherboard Properties Motherboard ID 09/14/2006-MCP61M-AM-6A61KE11C-00 Motherboard Όνομα Acer EM61PM/EM61SM Front Side Bus Properties Bus Type AMD Hammer Real Clock 200 MHz Αποτελεσματική Clock 200 MHz HyperTransport Clock 800 MHz Memory Bus Properties Bus Type Dual DDR2 SDRAM Πλάτος Bus 128-bit DRAM: FSB Ratio CPU / 7 Real Clock 258 MHz (DDR) Αποτελεσματική Clock 517 MHz Bandwidth 8266 MB / s |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Απόσπασμα:
Η mobo στοιχεία που έχετε δημοσιεύτηκε ματιά μου σαν μια foxconn μάρκας αλλά αρωματισμένα με Acer της γεύσης της από τον κατασκευαστή. Πιστεύω (παρακαλούμε να σημειώσετε την επιλογή των λέξεων εκεί), θεωρώντας την μία AM2 socket, τη μητρική πλακέτα θα υποστηρίξει κανένα από τα socket AM2 της CPU μέχρι και συμπεριλαμβανομένης της FX-74 διπλού πυρήνα. Αλλά συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε με Acer να επιβεβαιώσω αυτό μόνο και μόνο για να είναι σίγουρος. Επίσης, εάν κάνετε αναβάθμιση σε μια ταχύτερη CPU μπορεί να θέλετε να σκεφτούμε μια διαφορετική HSF (HeatSink και Fan) για το cpu Sempron λόγω της τρέχει πολύ δροσερό και την τρέχουσα HSF δεν μπορεί να είναι κατάλληλο για ένα θερμότερος λειτουργίας της CPU. Όταν επικοινωνείτε Acer ελέγξτε το PSU βαθμολογία μαζί τους και αν θα χειριστεί τις απαιτήσεις ισχύος της CPU σας για να αποφασίσει ως Acer PSU της γενικής μας στα συστήματά τους και έχουν την τάση να τρέχει όσο πιο κοντά στο να είναι δυνατόν η μέγιστη ισχύς μπορεί να δώσει το PSU.
|
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σας και πάλι Άλεξ και σας ευχαριστώ πολύ για τις καλές συμβουλές. Όπως πολύ σωστά λένε, ο επεξεργαστής AMD τρέχει πολύ δροσερό και δύσκολα εκλύει τη θερμότητα σε όλα, αλλά η GPU είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα και πρέπει να διατηρήσουν ένα μικρό desktop ανεμιστήρα που αντιμετωπίζει η ομάδα εξαερώσεις πλευρά να διατηρεί δροσερά τα πράγματα (βλ. λεπτομέρειες παρακάτω GPU ). Ξέχασα να αναφέρω ότι μετά την τελευταία μου έχω ήδη αναβαθμιστεί το PSU. Σύμφωνα με την Acer, το Aspire T180 έρχεται με ένα 250W PSU, αλλά η πραγματικότητα λέει τα σημεία αναφοράς ένα 350w και ορισμένα από τα άλλα παιδιά σε άλλα φόρα έχουν πει το ίδιο. Έχω ένα 550w PSU όπως ήμουν να τα νέα GPU και γνώριζαν ότι θα χρειαστεί πολύ περισσότερο oomph στην υπηρεσία της εξουσίας, τόσο το 550w θα πρέπει να χειριστεί όλα όσα χρειάζονται, όπως δεν είμαι πολύ του θερμός gamer αλλά απολαμβάνουν και να παίξετε τώρα μετά. Αλλά, βεβαίως, εάν νομίζετε ότι ακόμη υψηλότερο PSU θα επωφεληθούν μου, τότε θα αγοράσει το συντομότερο που μπορώ να παρέχουν. Acer είναι άχρηστη για να πάρετε μια απάντηση, η οποία είναι και ο λόγος για τον οποίο προσπαθώ πάντα να χρησιμοποιείτε το φόρουμ, όπως Acer είτε να σας πω μια ολόκληρη σταμνί του χάλια ή κανονικά, απλά αγνοεί τα email μου, οπότε είναι άσκοπο μου ζητώντας τους για λεπτομέρειες.
I ήταν της γνώμης, αν και θα μπορούσα να κάνω λάθος, ότι όταν αγοράζετε ένα νέο επεξεργαστή, που έρχεται με το σωστό heatsink και fan κτλ; My mate μόλις έχεις socket AM2 διπλού πυρήνα για £ 70 PC World μορφή (ένα κλειστό και αχρησιμοποίητο επιστρέφουν, εξ ου και η φθηνή τιμή) και του ήρθε με την heatsink και ανεμιστήρας κ.λπ. Ωστόσο, δεν είμαι βέβαιος για το εν λόγω θέμα και γι 'αυτό θα αφήσει ότι μέχρι και εσείς, οι εμπειρογνώμονες, Η nVidia 8500GT GPU που πήρα ήταν, δυστυχώς, μια Αξία Dabs ένα (είμαι σε Incap Bnft (μεταμόσχευση νεφρού), ώστε δεν μπορούσε να προσφέρει κάτι καλύτερο), οπότε είναι προφανές ότι τίποτα δεν ειδική. Μια πολύ μικρή είδος Bakalite heatsink (εντελώς άχρηστα) και ένα πολύ μικρό λευκό ανεμιστήρα. I ήταν της γνώμης ότι αυτές οι πολύ, θα μπορούσαν να αναβαθμιστούν με καλύτερες heatsinks και ανεμιστήρες κλπ, αν και μόνο η ύπαρξη δύο PCI διαθέσιμου χρόνου χρήσης, θα έπρεπε να είναι ένα πολύ λεπτό τμήμα του εξοπλισμού και αν ήταν δυνατόν να αλλάξει η heatsing και ανεμιστήρα στην GPU , αν και υπάρχει μια καλή 2 "-2,5" χάσμα μεταξύ των PCIe GPU και την πρώτη υποδοχή PCI, αλλά δεν θα είχα ιδέα τι το foggiest για να είναι σε θέση να αντικαταστήσει το heatsink και ανεμιστήρα, έστω και αν ήταν δυνατόν; Με συγχωρείτε αν είμαι καθυστερημένη απάντηση στο γιατί είμαι μόνο για dial-up για την ώρα, μέχρι να πάω με Talk Talk σε 21 ημέρες. Ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές και την συγγνώμη λίγο μετά από μια μακρά, αλλά δεν είμαι και τεχνικά ομόφρονα κάνουμε? T γνωρίζουν πραγματικά πώς να εξηγήσω τα πάντα σωστά. Εις υγεία! Μικ. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ανέφερα το hsf για τη CPU, επειδή μπορείτε να τα αγοράσετε εκδόσεις OEM των CPU της (δεν εγκλωβιστούμε λιανικής και χωρίς την stock hsf). Ακούγεται σαν εσένα θα μπορούσε να ταιριάζει σε διπλό πλάτος cooler για την gpu από την meaurements έχετε αναφέρεται παραπάνω. Pics Αλλά θα μου επιτρέψετε να κάνω μια καλύτερη αποφασιστικότητα. Μπορείτε να αγοράσετε μετά την αγορά του hsf για gpu του, αν σας ενδιαφέρει το ότι μπορεί να έχει περίπου περίεργος για σας, αν θέλετε; Προτείνω, θεωρώντας το βασικό spec του 8500 που θα μπορούσε να πάει σίγουρα παθητική (δεν fan), η οποία θα περιόριζε την θορύβου αλλά θα πρέπει αξιοπρεπή ροή αέρα σε όλη την υπόθεση στην αρχή, και δεύτερον δωμάτιο (αυτό είναι που θα βοηθήσει επίσης pics) . Να μην ζητήσω συγγνώμη για την απάντησή σας! είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και εμείς είμαστε επιφορτισμένοι με την απάντηση σε εύθετο χρόνο, δεν σας.
|
|||
|
|||
|
Γεια σου Alex
Έχω λάβει κάποια pics (αρκετά πραγματικότητα) ώστε να μπορείτε να δείτε ακριβώς ποια είναι η δημιουργία είναι. Ένα πρόβλημα. Τι μέγεθος και φωτογραφίες για το πώς μπορώ να πάω να σας σχετικά με αυτό το φόρουμ; Mick |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Έχει ληφθεί από Συχνές Ερωτήσεις
Τι είναι τα Συνημμένα; Ο διαχειριστής μπορεί να σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε το συνημμένο χαρακτηριστικό αυτού του φόρουμ, το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να επισυνάψετε αρχεία ορισμένων τύπων να σας θέσεις. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια εικόνα, ένα έγγραφο κειμένου, ένα αρχείο zip κλπ. Θα υπάρχει ένα όριο στο μέγεθος του αρχείου των τυχόν συνημμένα που κάνετε. Για να επισυνάψετε ένα αρχείο σε μια νέα θέση, απλώς κάντε κλικ στο [Διαχείριση Συνημμένα] κουμπί στο κάτω μέρος της σελίδας μετά σύνθεση, και εντοπίστε το αρχείο που θέλετε να προσθέσετε από τον τοπικό σκληρό σας δίσκο. Μετά την απόσπαση, η εικόνα μπορεί να εμφανίζει συνημμένα μια μικρογραφία, ανάλογα με τις ρυθμίσεις του forum. Για να δείτε τα περιεχόμενα του συνημμένου (αν δεν έχει ήδη εμφανιστεί) απλώς κάντε κλικ στο σύνδεσμο του ονόματος αρχείου που εμφανίζεται δίπλα στο εικονίδιο του συνημμένου. Το σύστημά μου: #
|
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου Alex
Άφησα μερικά pics για ImageShack για να μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα. http://profile.imageshack.us/user/MickY_G/ Δυστυχώς, είναι μια λίγο πολύ μικρός για την μικρή πλευρά και ορισμένα από αυτά διπλασιάστηκε δεν είχα την ιδέα foggiest τι διάολο έκανα! Ωστόσο, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για ποιο πράγμα μιλάμε ούτως ή άλλως. Η εικόνα της GPU με το τσιγάρο ighter δίπλα του δίνει μια κατά προσέγγιση μέγεθος του χάσματος μεταξύ της GPU και η πρώτη υποδοχή PCI που στεγάζει την dial-up modem για την ώρα μέχρι να πάρω με TalkTalk στις επόμενες δύο εβδομάδες. Η απόσταση από το GPU με την πρώτη κάρτα PCI είναι μόνο ένα tad μικρότερο από το ύψος του αναπτήρα. Επίσης, δεν υπάρχουν οπές αερισμού για την υπόθεση πλευρά πάνελ που είναι στον τοίχο, επομένως, ότι είναι ο τρόπος που έχουν τοποθετηθεί και θα υπάρχει τουλάχιστον ένα καλό 4 ίντσες του χώρου πίσω από το πίσω μέρος της υπόθεσης, έτσι θα πρέπει να υπάρχει άφθονο του αερισμού. Η επιφάνεια εργασίας του ανεμιστήρα βοηθούν επίσης ως διαμέρισμά μου είναι η αρχή γίνεται επίπεδη και ο ήλιος στη στέγη, όλη μέρα, κάθε μέρα είναι ηλιόλουστη και αν, ως εκ τούτου, γίνεται πραγματικά ζεστό στο διαμέρισμά μου. Ξέχασα να αναφέρω ότι κατά τις επόμενες εβδομάδες, θα πρέπει να αγοράσουν ένα μεγαλύτερο μαύρο, σαφές πλευρά-panelled ATX gaming περίπτωση και σε όλα τα Acer περίπτωση, θα τεθεί υπό τη νέα υπόθεση, έτσι ώστε σίγουρα θα δώσει πολύ περισσότερα αερισμός. Θα χρησιμοποιηθεί για να χρησιμοποιήσετε ένα MSI nVidia GeForce 7300GT PCI-e κάρτα, και ότι είχε παθητική ψύξη με largish heatsink. Ωστόσο, δεν είμαι πολύ ο θόρυβος που προέρχεται από την υπόθεση, ώστε αν πρόκειται να έχει περίπου τη μύτη και να δει αν υπάρχουν ψύξης mods που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με GPU μου, τότε πραγματικά dont υπόψη αν πρόκειται για HSF σε όλα τα ως τότε τουλάχιστον θα μπορούν πράγματι να δούμε ότι είναι κάτι από το ίδιο το γεγονός ότι ο ανεμιστήρας δουλεύει! Ελπίζω ότι αυτό είναι λογικό και όλα για μια ακόμη φορά, ευχαριστώ. Είναι πάντα ωραίο να γνωρίζει κάποιος εκεί έξω μπορεί να τον κόπο να μας βοηθήσει υπολογιστή λιγότερο μορφωμένοι από άλλους. Blimey! Αυτό πρέπει να είναι μια από τις μεγαλύτερες θέσεις ποτέ! Εις υγεία! Μικ. |
|
|
|||
|
|||
|
Hey Micky.
Μόλις ευγενική απάντηση πραγματικά. Έχεις να πάνε να εργαστούν για την ώρα, 15 ώρες το τράβηγμα σε όλες τις βάρδιες, λόγω των πλημμυρών σε ολόκληρη την περιοχή, αλλά θα πρέπει να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατό τρόπο. Εις υγεία.
|
|||
|
|||
|
Έπρεπε να αλλοιθωρίζω για να δείτε τις φωτογραφίες μου:), αλλά ως έχει (στην τρέχουσα περίπτωση) υπάρχει πολύς χώρος για νέες αα hsf τόσο για την gpu και την cpu.
Όπως έχει σήμερα είμαι σε θέση να βρει μια aftermarket hsf για την 8500gt, αλλά έχω σε email Nvidia ως την εξέταση των οπών στερέωσης υποπτεύομαι κάθε μία από τις τρέχουσες σειρές Zalman (FS-V7, VF-700, VF-900) θα ταιριάζει. Θα μπορούσε να είναι λάθος για το αν και γι 'αυτό θα περιμένουμε να ακούσουμε πίσω. Για μια hsf αναβαθμιστούν για τη νέα σας cpu (αυτό που αποφάσισε να είστε ακόμη;) απλά δεν είναι καλύτερα σε έναν τόμο / κόστους / απόδοσης βάση από την Αρκτική Cooling FREEZER 64.
|
|||
|
|||
|
Στην υγειά σου Άλεξ!
|