![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo Ja sam novi ovdje pa vas molimo golom sa mnom. Imam Acer stremiti T180 Nadograđeni da sam prilično malo, tako puno tako, da sam ja sada prikazuju Vista Ultimate bez problema na sve. Sadašnji sustav naočale su kako slijedi: Gusar 2GB RAM nVidia 8500GT 512 DDR2 GPU AMD 3400 + 16bit (1.81GHz) I nekoliko drugih zvizdaljkama i zvona itd. Što bih želio znati je: Da li je moguće za mene to ažurirati moj procesor na nešto brže? Ja sam kontaktirala Acer i oni me obavijestiti da je ugovoriti MOBO napraviti (bez obzira da svibanj znače)? Imam benchmarked s Lavalys Everest Ultimate Edition & PC Wizard 2007 i kako reći istu stvar, koja je navedena u nastavku. Imam zalijepljen je sve što govori o MOBO. Ima li bilo tko vanjska strana ima koji su me mogli obavijestiti ukoliko je moguće nadograditi moje CPU sa vrlo prorijeđena detalje sam ovdje dolje molim te? Hvala vam unaprijed, ako možete. BTW, imam vrlo ograničeno znanje u vezi sa ovim pitanjima, pa ako možete pomoć, mogao te molimo opišite ga majmun-dokaz kontekstu kao što sam ja upravo to kada je u pitanju ova vrsta stvari. LOL? Također, to je Socket AM2 (ako to pomaže)? Mnogobrojan hvala. Mick Svojstva matične ploče Matičnoj ploči ID 09/14/2006-MCP61M-AM-6A61KE11C-00 Naziv matične ploče EM61PM/EM61SM Acer Front Side Bus Properties Autobusni Type AMD Hammer Real Clock 200 MHz Efektivna Clock 200 MHz HyperTransport Clock 800 MHz Memory Bus Properties Autobusni Type Dual DDR2 SDRAM Autobusni Širina 128-bitni Drahma: FSB Ratio CPU / 7 Real Clock 258 MHz (DDR) Efektivna Clock 517 MHz Bandwidth 8266 MB / s |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
The mobo detalje ste posted izgledaju mi poput foxconn brand ali to aromatizovan Acer's okus je od strane proizvođača. Vjerujem (Napominjemo izbor riječi postoji), s obzirom na njegove jedan Socket AM2, vaša matična ploča će podržati bilo kojeg Socket AM2 CPU-a, uključujući i upto FX-74 dual-core. Ali ja čvrsto savjetovati kontaktiranja Acer potvrditi ovo samo kako bi bili sigurni. Također, ako ništa nadogradnje na brži CPU ti svibanj ištanje to misliti o različitom HSF (Fan HeatSink i) za CPU Sempron, jer je jako kul i pokrenuti vaš trenutni HSF svibanj ne biti pogodna za trčanje CPU hotter. Kad kontaktirate Acer provjeriti svoje PSU rating s njima, i ako ce moci nositi s potrebama CPU vi odlučite uzeti kao generički PSU Acer nam je u njihovim sistemima i imaju tendenciju da se pokreću kao blizak moguće najveću moć u PSU možete pružiti.
|
| |||
| |||
| Hi Alex opet i puno hvala za dobar savjet. Kao što s pravom reći, za CPU AMD runs vrlo cool i jedva daje bilo kojem off topline na svim ali GPU je potpuno različita stvar i ja da malo desktop navijač okrenuti na stranu kako bi panel vents cool stvari (pogledajte detalje ispod GPU ). JA je zaboravio to spomenuti u mojoj zadnji post kojim sam unaprijeđen je već PSU. Prema Acer je tezze T180 dolazi s 250w PSU repere ali zapravo reći jedan njen 350w i neki od drugih ljudi i na drugim forumima rekli isto. Imam 550w PSU kao Sam bio uzimajući novu GPU i znao da će to trebati puno više oomph u moć odjel, tako da je 550w trebali podnijeti sve što mi treba Ja sam ne toliko kao usrdan igrač, ali to sada i uživati igranje tada. Ali, naravno, ako mislite da još veći PSU bi korist mene, onda ću kupiti jedan čim mogu priuštiti jedan. Acer je apsolutno beskoristan da biste dobili odgovor, koji je razlog zašto sam probati i uvijek koristite Acer forume kao ni ti reći cijela zemljani lonac u sranje ili normalno, samo ignoriraj moje e-pošte, tako da je besmisleno mi tražeći ih za detalje. Bio sam na mišljenje, iako sam mogao biti pogrešno, da kada kupite novu CPU, to dolazi s točnim heatsink i ventilator itd? Moja drugarica samo je dobio dual core Socket AM2 za 70 £ obrasca PC World (jedan zatvoren i neiskorišteni povratak, otud jeftini cijena) i njegova je došla s heatsink i ventilator itd. Međutim, ja nisam na određene tvari, tako da ću se ostaviti da i do vas momci, stručnjaci, The nVidia 8500GT GPU koji sam dobio je, na žalost, a Dabs Vrijednost jedne (ja sam na Incap Bnft (bubreg presaditi) tako da nisu mogli priuštiti nešto bolje), pa je očito ništa posebno. Vrlo mala vrsta Bakalite heatsink (potpuno beskorisno) i veoma mali bijeli ventilator. Bio sam na mišljenje da se ti previše, moglo bi biti bolje s nadogradit heatsinks i obožavatelji i sl., iako ima samo dva PCI utora, to bi morao biti vrlo tanko komad opreme da je moguće promijeniti heatsing i ventilator na GPU , iako je dobar 2 "-2,5" jaz između PCIe GPU i prva PCI utor, ali ne bih imati foggiest da dobijete ideju što bi bile u stanju zamijeniti heatsink i ventilator, čak i ako bi bilo moguće? Molimo isprika ako sam kasno odgovarajuchi jer sam samo na dial-up u trenutku dok sam ići s Talk Talk na 21 dana. Hvala opet za savjet i žao njegove malo dug post ali nisam tehničkom voljan i učiniti, ne znam kako objasniti sve što je stvarno ispravno. Živjeli! Mick. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Sam spomenuo hsf na CPU, jer možete kupiti OEM verzije CPU-a (ne retail boxed i bez dionica hsf). Zvuči kao da bi mogao stati dvokrevetnoj širine hladnjak na GPU iz meaurements ste navedenu gore. No, slike će dopustiti mene to izraditi bolji odlučnost. Možete kupiti na tržištu po-hsf je za GPU-a, ako ste zainteresirani da ja mogu imati nosat okolo za vas ako želite? Predlažem da, s obzirom na temeljne spec. od 8500 definitivno mogli ići pasivnim (bez ventilatora), koji bi se smanjiti buka ali ti bi trebao pristojan protok zraka u cijeloj slučaju da počnete s, a drugo sobu (to je mjesto gdje bi također pics pomoć) . Ne apologise o vašem odgovoru! mi smo tu da pomažu i mi smo se terete s odgovaranjem na pravodobno, a ne vama.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Hi Alex Ja sam preuzeo neke slike (dosta, zapravo), tako da možete vidjeti točno ono što je set-up. Jedan od problema. Što veličinu slike i kako mogu dobiti ih da vas na ovom forumu? Mick |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Preuzeto iz FAQ's
Što su Privici? Administrator svibanj vam omogućiti da koristite značajku privitku ovog foruma, koja Vam daje mogućnost da priložite datoteke određenih tipova do vaše postove. Ovo može biti slika, tekst dokument, Zip datoteku i dr. bit će ograničenje na veličinu datoteke svih priloga koje napravite. Za Priloži datoteku u novi post, jednostavno kliknite na [Manage Attachments] gumb na dnu post sastav stranicu te pronađite datoteku koju želite priložiti s lokalnog diska. Nakon objavljivanja, slika privitke svibanj prikazati sličice, ovisno o postavkama foruma. Da biste vidjeli sadržaj privitka (ako nije već prikazan) jednostavno kliknite na ime datoteke link koji se nalazi pored ikone privitka. My System: #
|
|
| |||
| |||
| Hi Alex Imam neke slike na lijevoj ImageShack imati pogledati. http://profile.imageshack.us/user/MickY_G/ Nažalost, oni su malen zalogaj na malom strani i neki su udvostručeni, kao nisam imala pojma šta je foggiest dovraga bio sam radiš! Međutim, možete dobiti ideju o tome što mi govoriš o anyway. Slika od GPU sa cigareta ighter pored nje daje približnu veličinu jaz između GPU i prva kuća PCI utor koji je dial-up modem za sada dok ne dobijete sa TalkTalk u narednih nekoliko tjedana. Udaljenost od GPU do prvog PCI kartica je samo TAD manje u odnosu na visinu je lakši. Također, ne postoje ventilacija rupa na strani panela slučaju da je protiv zida, dakle to je način na koji sam ga i pozicionirao se barem dobar 4 cm prostora iza leđa slučaju, tako da bi trebalo biti dosta za ventilaciju. Desktop obožavatelj također pomaže kao moj stan je vrh ravan i dobiva sunce na krovu cijeli dan, svaki dan ako je sunčano, otuda ona dobiva stvarno, stvarno vruće u mom stanu. Zaboravio sam spomenuti da se u slijedećih nekoliko tjedana, bit ću kupnji većih crna, jasno strani-panelled ATX gaming slučaj i sve u Acer slučaju, bit će stavljena u novi slučaj, tako da će svakako dati puno više ventilaciju. JA iskorišten za korištenje MSI nVidia GeForce 7300GT PCI-E karticu i da je pasivna hlađenja s largish heatsink. Ipak, nisam previše zabrinuti zbog buke iz slucaju pa ako ćete imati oko nosa i vidjeti ako ima bilo koji MODs hlađenje koje se može koristiti s moje sadašnjosti GPU, onda ja stvarno dont umu ako je HSF uopće kao onda barem mogu zapravo vidjeti da se nešto radi po samom činjenicom da je ventilator radi! Nadam se da ovo sve ima smisla i još jednom, hvala. Uvijek je lijepo znati da je netko tamo može biti smeta da nam pomogne manje obrazovani računalo od drugih. Blimey! Ovo ima da bude jedan od najdužih postova ikada! Živjeli! Mick. |
|
| |||
| |||
| Hej Micky. Samo uslužnost odgovorite stvarno. Moram ići na posao u ovom trenutku, povlačenjem 15 sat pomice uslijed sve preplavljuje širom regije, ali ja ću se vratiti, čim ja mogu. Živjeli.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Morala škiljiti kako biste vidjeli slike fella:), ali kao što štandova (u slučaju trenutne) ima dosta prostora za nove AA hsf i za GPU i CPU. Kao što sam štandovima u mogućnosti pronaći aftermarket hsf za 8500gt, ali sam e-poštom Nvidia gleda kao na montažu rupa osumnjičenog i neki od trenutne Zalman serija (FS-V7, VF-700, VF-900) će stati. Mogao bi biti krivo na tom iako tako da ću pričekati da se vrati čuti. Za Nadograđeni hsf za novi CPU (odluccio uzimajući ono što još?) Postoji jednostavno ništa bolje na volumen / cijene / performansi osnovu od Arctic Cooling Zamrzivač 64.
|
| |||
| |||
| Cheers Alex! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Need Help & Advice | dfresh27 | General Hardware Chat | 2 | 27. prosinac 2008 05:49 |
| Trebate li savjet u vezi Koji Web Cam izabrati | CompMadness84 | Digital Imaging & Pisači | 3 | 12. svibanj 2008 16:02 |
| Tražite nešto savjet ... | derrenb | Web Dizajn, Hosting & SEO | 3 | 1. veljača 2008 04:49 |
| Trebam neke savjete | jsfs | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 3. prosinac 2007 16:53 |
| Trebam neke savjete ovdje plz | Albop | General Hardware Chat | 1 | 10. listopad 2007 08:36 |
| Thread Tools | |
| |