![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Helló
I am new here so please csupasz velem. Van egy Acer Aspire T180, amit teljesen átépített egy kicsit, annyira, hogy most fut Vista Ultimate-val nem probléma egyáltalán. A jelenlegi rendszer specs a következők: Corsair 2GB RAM nVidia 8500GT 512 DDR2 GPU AMD 3400 + 16bit (1.81GHz) És még néhány más síp és a harang, stb Azt szeretném tudni: Lehetséges az, hogy nekem, hogy én processzor upgrade valami gyorsabb? I have a kapcsolatot az Acer, és erről nekem, hogy a mérték utáni MOBO a gyártmány (függetlenül, hogy azt jelenti)? Van összevetni a Lavalys Everest Ultimate Edition + PC Wizard 2007, és mindkettő ugyanazt a dolgot mondani, ami az alábbiakban látható. Nekem van felragasztva mindent, azt mondja a MOBO. Van-e bárki, aki ott is értesíti, ha lehetőség van a frissítésre én CPU nagyon gyér adatait már itt lent kérem? Köszönöm előre, ha tud. BTW, én nagyon korlátozott ismeretében ezeket a kérdéseket, így ha nem segít, akkor kérjük, hogy írja le azt a hülye csalásbiztos kapcsolatban, mint én most, hogy amikor ezeket a dolgokat. LOL! Továbbá, hogy a socket AM2 (ha ez segít)? Sok köszönet. Mick Alaplap tulajdonságai Alaplap azonosítója 09/14/2006-MCP61M-AM-6A61KE11C-00 Alaplap neve Acer EM61PM/EM61SM Front Side Bus tulajdonságai Busz típusa AMD Hammer Real Clock 200 MHz Hatékony Clock 200 MHz 800 MHz-es HyperTransport Clock Memory Bus Properties Busz típusa Dual DDR2 SDRAM Bus Width 128-bit DRAM: FSB arány CPU / 7 Real Clock 258 MHz (DDR) Hatékony Clock 517 MHz Sávszélesség 8266 MB / s |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Idézet:
A mobo részletek you've posted nézel rám, mint egy Foxconn márka, de az Acer ízesített azon íze van a gyártónak. Úgy gondolom, (kérjük, vegye figyelembe választása van szó), figyelembe véve, hogy az AM2 foglalat, az alaplap támogatja sem az AM2 CPU foglalat van upto, beleértve az FX-74 kétmagos. De nyomatékosan érintkeztetéses Acer, hogy ezt csak az biztos. Továbbá, ha nem frissíti a gyorsabb CPU akkor gondol egy másik HSF (Hűtőborda és ventilátor) a CPU, mert a Sempron távon nagyon cool, és a jelenlegi HSF nem lehet alkalmas egy melegebb futó CPU. Ha kapcsolatba Acer ellenőrizze a psu értékelése velük, és ha azt fogja kezelni a teljesítmény követelményeket a CPU úgy dönt, hogy az Acer us generic psu's a rendszerek és általában távon, közel lehet a maximális teljesítmény a psu tud nyújtani.
|
|
|
|||
|
|||
|
Üdv újra Alex és nagyon köszönöm a jó tanácsot. Ahogy mondják jogosan, az AMD processzor fut nagyon cool, és alig ad le minden hőt egyáltalán, de a GPU egy teljesen más ügyben, és van, hogy egy kis asztali ventilátor, amivel az oldalsó panel szellőzőnyílásokat a dolgokat cool (lásd alább GPU ). Elfelejtettem megemlíteni, hogy az utolsó utáni én frissített a tápegység már. Az Acer az Aspire T180 jön egy 250W tápegység, de a viszonyítási mondani, hogy valójában egy 350W és néhány más srácok más fórumokon is mondták ugyanezt. Van egy 550W tápegység volt, mint én, hogy az új GPU, és tudtam, hogy szükségem van egy sokkal Oomph a részleg teljesítménye, így a 550W kellene kezelni mindent tudok, mint én, hogy nem sok olyan lelkes játékos, de most, és élvezze játszik majd. De persze, ha úgy gondolja, hogy még magasabb PSU előnyös nekem, akkor én egy vásárlás, amint tudok biztosítani egy. Acer teljesen haszontalan, hogy a válasz, ezért megpróbálom, és mindig a fórumokon, mint az Acer vagy mondani egy egész crock szar vagy normális, csak figyelmen kívül hagyja az én e-maileket, ezért értelmetlen nekem, kérve őket a részletekért.
Én azon a véleményen volt, bár lehet hogy nincs igazam, hogy ha vesz egy új CPU, ami a helyes hűtőborda és ventilátor stb? A haverom csak most egy dual core socket AM2 for £ 70 formájában PC World (egy bontatlan és nem használt vissza, ezért az olcsó ár), és jött a hűtőborda és ventilátor stb vagyok, nem biztos, hogy a kérdést úgy fogom elhagyni hogy a srácok, a szakértők, Az nVidia 8500GT GPU, hogy én voltam, sajnos, a Dabs érték egy (én Incap Bnft (vese-transzplantáció), hogy nem engedheti meg magának valami jobb), így természetesen semmi különös. Egy nagyon kicsi a fajta Bakalite hűtőborda (teljesen haszontalan), és a nagyon kis fehér fan. Én azon a véleményen volt, hogy ezeket is lehet korszerűsíteni a jobb Heatsinks és ventilátor, stb, de csak két PCI slots, hogy szükség lenne egy nagyon vékony berendezés ha lehet változtatni a heatsing és a ventilátor a GPU , bár van egy jó 2 "-2,5" közötti különbség PCIe GPU és az első PCI slot, de nem lenne a foggiest ötlet, hogy mit kell tenni, hogy a hűtőborda és ventilátor, akkor is, ha ez lehetséges? Kérjük, ha megbocsát én késő válasz, mert én csak a dial-up a pillanat, amíg nem megy a Talk Talk és 21 nap. Köszönöm a tanácsot, és sajnálom, hogy egy kicsit hosszú post, de én nem vagyok műszaki beállítottságú és nem, nem tudom, hogyan lehet igazán megmagyarázni mindent megfelelően. Egészségére! Mick. |
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Említettem a hsf a cpu, mert tudják vásárolni az OEM verziójú CPU (a nem lakossági dobozos és az állomány hsf). Úgy hangzik, mintha te is alkalmas kettős szélessége hűvösebb a GPU a meaurements már fentebb idézett. De a képek is engedje meg, hogy egy jobb meghatározása. A vásárlás utáni piaci hsf van a GPU van, ha érdekel, hogy én is kíváncsi körülbelül az, ha szeretnék? Azt javaslom, figyelembe véve az alapvető spec a 8500 akkor feltétlenül megy a passzív (nem rajongó), ami csökkentené a zajt, de szüksége lenne tisztességes légáramlást egész ügy kezdődik, és másodszor terem (ez az a hely, ahol képek is segít) . Ne kérjen bocsánatot a válaszát! Mi vagyunk itt, hogy segítsek, és mi vagyunk megbízott válaszüzenet megfelelő időben, nem te.
|
|||
|
|||
|
Szia Alex
Én hozott néhány kép (elég sok ténylegesen), így láthatja, hogy mi létrehozását is. Az egyik probléma. Milyen méretű a kép, és hogyan lehet kérni őket, hogy ha ezen a fórumon? Mick |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Venni GYIK
Milyen Csatolmányok? Az adminisztrátor engedélyezheti, hogy használd a rögzítési funkció A fórum, amely biztosítja az képes fájlokat csatolni az egyes típusok a hozzászólásokat. Ez lehet egy képet, egy szöveges dokumentum, a zip fájl stb lesz a határ, hogy a fájl mérete a mellékletek csinál. Ha fájlt szeretnénk csatolni egy új üzenet, egyszerűen kattintson a [Manage Csatolmányok] gombot alján utáni összetételéről oldalon, és keresse meg a fájlt, amelyet meg akarunk tulajdonítanak a helyi merevlemezre. Kiküldetés után, a kép mellékletek kijelző indexképet függően a fórum beállításait. Megtekinthetjük a tartalmát a mellékletet (ha még nincs meg) egyszerűen kattintson a linkre, hogy a fájlnév megjelenik a letiltási ikonra. My System: #
|
|
|
|||
|
|||
|
Szia Alex
Van néhány kép a bal imageshack, ha egy pillantást. http://profile.imageshack.us/user/MickY_G/ Sajnos, ezek a parányi darab a kis oldalon, és a kétszeresére nőtt, ahogy nem volt az foggiest ötlete, mi a francot csinálok! Azonban, akkor kap egy ötletet, hogy mi van szó egyébként. A képet a GPU és a cigaretta ighter mellett ez ad egy hozzávetőleges mérete közötti szakadék a GPU és az első PCI slot ahol a dial-up modem az idő alatt, amíg nem kap a TalkTalk az elkövetkezendő pár hét. A távolság a GPU, hogy az első PCI kártya csak tad kevesebb, mint a magassága a könnyebb. Szintén nincs szellőztető lyukak az oldalsó panel esetében ez a fal, így ez a módja van elhelyezve, és van legalább egy jó 4 centi a tér mögött vissza az ügy, ezért kell rengeteg A szellőzést. Az asztali ventilátor is segít, mint a lakás van a tető lapos és kap a nap a tetőn minden nap, minden nap, ha napfényes, ezért nem lesz nagyon, nagyon meleg van a lakásban. Elfelejtettem megemlíteni, hogy a következő pár hét, majd vásárol egy nagyobb, fekete, világos oldalán faburkolatú ATX szerencsejáték és minden esetben az Acer esetben kerül az új esetében, annak érdekében, hogy biztosan, hogy sokkal több szellőzést. Szoktam használni egy MSI nVidia GeForce 7300GT PCI-E kártyát, és azt, hogy a passzív hűtés egy nagyobbacska hűtőborda. Azonban én nem is aggódik a zaj érkező esetben, ha így megy, hogy az orr körül és nézd meg, van-hűtés mods, amelyeket fel lehet használni a jelenlegi GPU, akkor tényleg ne bánja, ha ez egy HSF minden, mint akkor legalább tudom, hogy ténylegesen azt csinál valamit a puszta tény, hogy a ventilátor dolgozik! Remélem, hogy ez az egész értelme, és még egyszer köszönöm. Mindig örülök, hogy tudom, ott is zavarta, hogy segítsenek nekünk kevésbé iskolázott számítógép, mint a többiek. A fenébe! Ez lett az egyik leghosszabb valaha posts! Egészségére! Mick. |
|
|
|||
|
|||
|
Hey Micky.
Csak egy nagyon udvarias válasz. Mennem kell, hogy abban a pillanatban, húzás 15 órás műszakban, mivel minden árvíz az egész régióban, de I'll be back, amint tudok. Egészségére.
|
|||
|
|||
|
Ha a bandzsítás megtekintése pics barátom:), de ebben a formában (a jelenlegi helyzet) van sok hely aa új hsf mind a GPU és a CPU.
Amint készen Én nem találja meg a megfelelő utángyártott hsf a 8500gt, de én e-mailben az Nvidia ránézünk a mounting holes Gyanítom valamelyik jelenlegi Zalman sorozat (FS-V7, VF-700, VF-900) illeszkedik. Lehet, hogy rossz az, hogy bár így várunk vissza hallani. Az átépített hsf az új CPU (határozott mit kapok még?) Ott egyszerűen ugyanakkor jobb a térfogat / költség / teljesítmény alapján, mint az Arctic Cooling Freezer 64.
|
|||
|
|||
|
Egészségedre Alex!
|