![]() |
|
|
|||
|
|||
|
שלום
אני חדש כאן אז בבקשה חשופים איתי. יש לי לשאוף Acer T180 שיש לי שדרגת די קצת, כל כך הרבה כל כך, כי אני עכשיו מפעיל Vista Ultimate ללא בעיות בכלל. מפרט המערכת הנוכחי הינם כדלקמן: 2GB זיכרון RAM Corsair nvidia 8500GT 512 DDR2 GPU AMD 3400 + 16bit (1.81GHz) וכמה אחרים whistles and bells וכו 'מה שאני רוצה לדעת הוא: האם זה אפשרי עבורי לשדרג את המעבד למשהו יותר מהר? יש לי קשר עם Acer והם הודיעו לי כי MOBO היא להפוך bespoke (מה שעשוי מתכוון)? יש לי benchmarked עם Lavalys Everest Ultimate Edition 2007 & PC אשף ושניהם אומרים אותו דבר, אשר מופיע למטה. אני צריך להדביק את כל מה שהוא אומר על MOBO. האם יש שם מישהו שיכול להודיע לי אם ניתן לשדרג את CPU עם דלילה מאוד מספקים פרטים, אני כאן למטה בבקשה? תודה מראש, אם הדבר אפשרי. BTW, יש לי ידע מוגבל מאוד בכל הנוגע בעניין, כך שאם אתה יכול לעזור, האם אתה יכול לתאר את זה אידיוט-הוכחת הקשר לי כי רק כאשר מדובר בסוג של דברים אלה. LOL? כמו כן, זהו Socket AM2 (אם זה עוזר)? הרבה תודה. מייק לוח האם נכסים לוח האם מזהה 09/14/2006-MCP61M-AM-6A61KE11C-00 שם לוח האם Acer EM61PM/EM61SM Front Side Bus נכסים אוטובוס סוג AMD האמר נדל השעון 200 MHz ההשפעה של השעון 200 MHz HyperTransport Clock 800 MHz זיכרון אוטובוס נכסים אוטובוס סוג Dual DDR2 SDRAM אוטובוס רוחב 128 סיביות לגימה: מעבד FSB יחס / 7 נדל Clock 258 MHz (DDR) ההשפעה של השעון 517 MHz רוחב פס 8266 MB / S |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
ציטוט:
Mobo את הפרטים שכבר פורסמו נראה לי כמו foxconn המותג אבל מלופת כדי Acer של טעם על ידי היצרן. אני מאמין (יש לציין את הבחירה של המילים שם), שוקל את פעולת שקע AM2, לוח האם יתמוך באף אחד Socket AM2 CPU's upto וכולל את FX-74 dual-core. אבל אני מאוד מייעץ לפנות Acer לאשר את זה רק כדי להיות בטוח. כמו כן, אם לשדרג את מעבד מהיר יותר, ייתכן שתרצה לחשוב אחרת HSF (HeatSink and Fan) של CPU כי Sempron של מפעיל מאוד מגניב ו HSF הנוכחי עלול להיות לא הולם עבור hotter להופיע CPU. כאשר אתה יוצר קשר Acer בדוק את PSU דירוג איתם ואם יהיה את הכוח להתמודד עם הדרישות של CPU אתה מחליט להגיע אלינו כפי Acer PSU הגנרית של מערכות שלהם נוטים לפעול ככל האפשר על מנת לסגור את העוצמה המקסימלית של PSU יכול לספק.
|
|
|
|||
|
|||
|
אלכס שוב שלום ותודה לך מאוד על עצה טובה. כפי שאתה אומר בצדק, את מעבד AMD פועל מאוד מגניב וכמעט נותנת את כל החום בכלל אבל GPU הוא עניין שונה לגמרי ואני צריך לשמור על שולחן העבודה של אוהד קטן מול הצד לוח Vents לשמור דברים מגניבים (ראה פרטים בהמשך GPU ). שכחתי להזכיר את ההודעה האחרונה שיש לי לשדרג את PSU כבר. לדברי Acer, לשאוף את T180 מגיע עם 250w PSU אך למעשה מידע בנושא אומרים its a 350w ובחלק השני בחורים אחרים יש פורומים אמר את אותו הדבר. יש לי 550w PSU כפי שאני מקבל החדש GPU וידעו את זה היה צריך הרבה יותר כוח oomph של המחלקה, ולכן צריך לטפל 550w הכל אני צריך כאשר אני לא כל כך הרבה שרוף של gamer אבל לעשות להנות לשחק עכשיו ו אז. אבל כמובן, אם אתה חושב על אף גבוה PSU היה מועיל לי, אז אני יהיה לרכוש אחת ברגע שאני יכול להרשות לעצמו אחד. Acer הם חסרי תועלת לחלוטין, כדי לקבל תגובה מ, שהיא הסיבה שאני תמיד לנסות להשתמש פורומים Acer כמו גם לומר לך שלם של חלאות חרס או באופן רגיל, פשוט להתעלם הדואר האלקטרוני שלי, אז זה חסר טעם לשאול אותי על אותם פרטים.
אני סבור היה, אם כי יכול להיות שאני טועה, כי כאשר אתה קונה מעבד חדש, זה מגיע עם הנכון heatsink מעריץ וכו 'ו? חבר שלי פשוט יש DUAL CORE Socket AM2 עבור £ 70 טופס PC העולמי (וכן בשימוש של unopened לחזור, ומכאן את מחיר זול) וחבריו הגיעו עם heatsink ו וכו 'אוהד עם זאת, אני לא בטוח על זה כל כך משנה אני יעזוב זה תלוי בך חבר 'ה, את המומחים, 8500GT GPU של nvidia כי יש לי היה, למרבה הצער, Dabs של ערך אחד (אני על Incap Bnft (להשתיל כליות) ולכן לא יכול היה להרשות לעצמו משהו טוב יותר), כך שהוא ללא ספק דבר מיוחד. קטן מאוד של מיין Bakalite heatsink (חסרי תועלת לגמרי) ו קטן מאוד לבן מעריץ. אני היה סבור כי אלה גם יכול להיות טוב יותר עם שדרוג heatsinks או אוהדים וכו ', למרות שיש רק שני PCI מכונות מזל, זה היה צריך להיות מאוד רזה חתיכת הציוד אם היה ניתן לשנות את heatsing ו מעריץ על GPU , אם כי ישנה טוב 2 "-2.5" הפער בין GPU חריצי PCIe ו-PCI משבצת הראשונה אבל לא הייתי אף מושג מה להגיע יוכל להחליף את heatsink ו אוהד, אפילו אם זה היה אפשרי? אנא סלח אם אני מאחרת ב תגובה כי אני רק על חיוג בשלב זה, עד שאני הולך עם Talk Talk בתוך 21 ימים. שוב תודה על העצה ו מצטער שלה קצת ארוך לכתוב אבל אני לא מבחינה טכנית אפק ועושים; לא ממש יודע איך להסביר את כל מה שצריך. לחיים! מייק. |
|
|
|||
|
|||
|
ציטוט:
אני הזכיר את hsf על CPU כי תוכל לרכוש גירסאות OEM של CPU's (לא קמעונאית boxed וללא המניה hsf). נשמע כאילו אתה יכול להתאים כפול רוחב Cooler על gpu מן meaurements שכבר המצוטט לעיל. אבל התמונות יאפשר לי לעשות יותר טוב ונחישות. אתה יכול לרכוש אחרי השיווק של hsf עבור gpu's, אם אתה מעוניין שאני יכול חטמני מסביב יש לך אם תרצה? אני מציע, בהתחשב spec הליבה של 8500 אתה בהחלט יכול ללכת פסיבי (לא מעריץ) אשר היה לגזור על הרעש אבל הייתם צריכים הגון airflow בכל מקרה מלכתחילה, וכן חדר שנית (זה נמצא איפה התמונות היו גם עזרה) . האם לא להתנצל לגבי התשובה שלך! אנחנו כאן כדי לעזור ואנו מחויבים עם תגובה ב במועד, לא לך.
|
|||
|
|||
|
היי אלכס
יש לי כמה התמונות שצולמו (רבים למדי למעשה), כך שתוכל לראות בדיוק מה היא ההגדרה. בעיה אחת. מה הגודל של התמונות ואיך אקבל אותם לך על זה בפורום? מייק |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
נלקח מתוך שאלות נפוצות
מה הם קבצים מצורפים? מנהל המערכת עשוי לאפשר לך להשתמש בתכונה מצורף פורום זה, אשר נותן לך את האפשרות לצרף קבצים סוגים מסוימים של הודעות שלך. זה יכול להיות תמונה, מסמך טקסט, קובץ ZIP וכו 'א תהיה מגבלה על גודל הקובץ של כל המצורפים שתבצע. כדי לצרף קובץ חדש, לפרסם, פשוט לחץ על [נהל קבצים מצורפים] לחצן בחלק התחתון של דף ההודעה קומפוזיציה, ואתר את הקובץ שברצונך לצרף מהכונן הקשיח. לאחר הפרסום, התמונה מצורפים מציג תמונות ממוזערות, תלוי בהגדרות הפורום. כדי להציג את התוכן של הקובץ המצורף (אם הוא אינו מוצג כבר) פשוט לחץ על קישור שם הקובץ שמופיע ליד סמל הקובץ המצורף. המערכת שלי: #
|
|
|
|||
|
|||
|
היי אלכס
יש לי קצת שמאלה התמונות ב ImageShack יש לך לראות. http://profile.imageshack.us/user/MickY_G/ למרבה הצער, הם פעוט מעט על הצד קטנים וחלקם הכפילה כמו לא היה לי אף מושג מה לעזאזל אני עושה! עם זאת, אתה יכול לקבל מושג על מה אנחנו מדברים בכלל. התמונה של GPU עם סיגריה ליד ighter זה מאפשר הערכה של גודל הפער בין GPU ו-PCI הראשון אשר משבצת את הבתים בחיוג למודם לעת עתה עד שאני מקבל עם TalkTalk בתוך השבועיים הקרובים. המרחק מן הראשון ל GPU-PCI כרטיס רק ילדון פחות מאשר גובה של מצית. כמו כן, אין חורים התאוררות על מקרה זה פנל צד נגד החומה, ומכאן כי היא הדרך בה יש לי את זה ואת מיקומו יש לפחות טוב 4 אינצ 'ים של שטח מאחורי הגב של המקרה, יש שם כל כך הרבה של אוורור. מעריץ את שולחן העבודה שלי, כמו גם מסייע הדירה הדף שטוחה ואת מקבלת את השמש על הגג, כל היום, כל יום, אם יש שמש, ולכן זה נעשה ממש ממש חם לי שטוח. שכחתי להזכיר כי השבועיים הקרובים, אני אהיה יותר גדול לקנות שחור, ברור בצד panelled-ATX Gaming מקרה והכל בתוך Acer מקרה, יהיה שמו החדש לתוך התיק, כך יהיה בהחלט נותן הרבה יותר אוורור. נהגתי להשתמש MSI nvidia GeForce 7300GT PCI-E וכרטיס שהיה עם קירור פסיבי largish heatsink. עם זאת, גם אני לא מודאג לגבי הרעש בא מן המקרה, אז אם אתה הולך להיות סביב האף ולראות אם יש Cooling mods שיכולים לשמש GPU הנוכחי שלי, אז אני באמת dont אכפת לך אם זה הוא HSF בכלל כמו אז לפחות אני יכול לראות שזה באמת עושה משהו על ידי עצם העובדה כי המאוורר פועל! אני מקווה שזה הכל הגיוני ושוב, תודה. זה תמיד נחמד לדעת מישהו שם בחוץ יכול להיות טרחו לעזור לנו לחנך את המחשב פחות מאשר לאחרים. Blimey! זה חייב להיות אחד הארוך הודעות אי פעם! לחיים! מייק. |
|
|
|||
|
|||
|
היי Micky.
רק תגובה Courtesy באמת. צריך ללכת לעבוד נכון לעכשיו, משיכת 15 שעות המשמרות עקב שיטפון על פני כל האזור, אבל אני יהיה בחזרה ברגע שאני יכול. לחיים.
|
|||
|
|||
|
היה צריך לפזול כדי להציג את התמונות בחור:) אבל כפי שהיא עומדת (במקרה הנוכחי שלך) יש הרבה מקום AA חדש עבור hsf הן gpu ו CPU.
כפי שהוא עומד אני לא מוצא aftermarket hsf עבור 8500gt, אבל לא קיבלתי בדוא"ל Nvidia כ מסתכל על כנה חורים אני חושד בכל אחד בסדרה הנוכחית זלמן (FS-V7, VF-700, VF-900) יהיה כשיר. יכול להיות לא בסדר עם זה למרות זאת אני יהיה לחכות כדי לשמוע בחזרה. במשך hsf המשודרג החדש שלך CPU (החליט את מה שאתה מקבל עדיין?) הוא פשוט שם אף אחד טוב יותר על נפח / עלות / ביצועים בסיס יותר Cooling הארקטי המקפיא 64.
|
|||
|
|||
|
אלכס לחיים!
|