![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas I am new here todėl prašome bare su manimi. Turiu Acer Aspire T180 kad turiu atnaujinti labai daug, tiek daug todėl, kad aš dabar veikia Vista Ultimate be jokios problemos. Dabartinės sistemos specifikacija yra tokia: 2GB Corsair RAM nVidia 8500GT 512 DDR2 GPU AMD 3400 + 16bit (1.81GHz) Ir keletas kitų švilpynių ir varpai ir tt Ką aš norėčiau žinoti, yra tai: Ar galima man atnaujinti savo procesorių kažką greičiau? Aš kreipėsi Acer ir jie praneša man, kad MOBO yra pagal užsakymą padaryti (ką tai gali reikšti)? Aš analizuojamas su Lavalys Everest Ultimate Edition & PC Wizard 2007 ir abu pasakyti tą patį, kuris yra žemiau. Turiu įterptas viską, kad jis sako apie MOBO. Ar yra kas nors ten, kas galėtų informuoti mane, jei tai įmanoma atnaujinti savo CPU su labai nedaug informacijos turiu čia pateikiami žemiau please? Ačiū iš anksto, jei galite. BTW, aš turiu labai mažai žinių apie šiuos klausimus, todėl, jei galėsite padėti, Gal galėtumėte apibūdinti ją Idiot-proof kontekste, nes aš tik, kad kai kalbama apie šių dalykų rūšį. LOL? Be to, jis Socket AM2 (jei tai leidžia)? Many thanks. Mika Motherboard Properties Plokštės ID 09/14/2006-MCP61M-AM-6A61KE11C-00 Motherboard Vardas Acer EM61PM/EM61SM Front Side Bus Properties Autobusų tipas AMD Hammer Real Clock 200 MHz Effective Clock 200 MHz HyperTransport Clock 800 MHz Memory Bus Properties Bus Type Dual DDR2 SDRAM Padangos 128-bit DRAM: FSB Ratio CPU / 7 Real Clock 258 MHz (DDR) Effective Clock 517 MHz Bandwidth 8.266 MB / s |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
MOBO duomenis jūs Posted žvelgia į mane kaip Foxconn ženklą, bet skonio iki Acer skonis yra gamintojas. Aš manau (atkreipkite dėmesį į žodžių pasirinkimo ten), atsižvelgiant į jo Socket AM2, jūsų pagrindinė plokštė bus remiamas bet kokio Socket AM2's upto įskaitant ir FX-74 Dual-Core. Bet aš primygtinai rekomenduojame susisiekti Acer patvirtinti tai tik įsitikinti. Be to, jei jūs atnaujinti spartesnis procesorius galite galvoti apie įvairių HSF (HEATSINK ir Fan) dėl Sempron CPU, nes darbo metu labai kietas ir dabartinis HSF negali būti tinkami veikti karštas CPU. Kada susisiekti Acer patikrinti Jūsų įvertinimas PSU su jais, ir jei jis bus su elektros reikalavimai CPU jums nuspręsti, gauti kuo Acer mus generic PSU's į savo sistemas ir linkę paleisti taip arti galima maksimali galia PSU gali suteikti.
|
| |||
| |||
| Hi again Aleksas ir dėkojame Jums už gerą konsultaciją. Kaip Jūs teisingai pasakyti, AMD procesorius veikia labai kietas, ir vargu ar suteikia nuolaida bet ne visos šilumos, bet GPU yra visiškai skirtingas dalykas, ir aš nuolat susiduria su mažų Desktop ventiliatorius, šoninis angas, kad viskas cool (see details below GPU ). I forgot to mention mano paskutinė žinutė, kad aš modernizuotos PSU jau. Pagal Acer, Aspire T180 ateina su 250W PSU, bet standartai tikrai pasakyti savo 350W ir kai kurie kiti vaikinai, su kitų forumų sakėte tą patį. Turiu 550W PSU, kaip man gauti nauja GPU ir žinojo, kad jis turės daug daugiau Oomph maitinimo departamento, taip 550W turėtų tvarkyti viską, ką reikia, nes esu ne ta, kad daug Ardent žaidėjus, bet iš tikrųjų turi žaisti dabar ir tada. Bet, žinoma, jei manote, kad dar didesnis PSU būtų naudingas man, tai aš įsigyti vieną, kai galiu sau leisti viena. Acer yra visiškai nenaudinga gauti atsakymą, todėl aš stengiuosi, ir visada naudoti kaip Acer nors pasakyti visai nusilpti ir šūdas ar paprastai, tiesiog ignoruoja mano laiškus, todėl beprasmiška man prašydama daugiau informacijos forumuose. Buvau tos nuomonės, nors man galėtų būti negerai, kad, kai perkate naują CPU, ji ateina su teisinga HEATSINK ir ventiliatorius ir tt? Mano mate just got Dual Core AM2 už £ 70 forma "PC World" (neatidaryta ir nepanaudotų atgal, taigi pigiai) ir jo atėjo su HEATSINK ir ventiliatorius ir tt Tačiau aš nesu įsitikinęs tuo klausimu, kad aš atostogų kad iki you guys, ekspertai, NVIDIA 8500GT GPU, kad aš buvo, deja, pirštų atspaudai Vertė vienas (aš apie Incap Bnft (inkstų transplantacijos), kad negali sau leisti nieko geriau), todėl akivaizdu, nieko ypatingo. Labai mažas rūšies Bakalite HEATSINK (visiškai nenaudingas) ir labai mažas baltas ventiliatorius. Aš buvau tos nuomonės, kad šios taip pat galėtų būti patobulinta ir geriau radiatoriai ir ventiliatoriai ir tt, nors tik su dviem PCI, ji turi būti labai plonas įrangos jei būtų įmanoma pakeisti heatsing ir ventiliatorius ant GPU , nors yra geras 2 "-2,5" atotrūkis tarp PCIe GPU ir pirmasis PCI tačiau aš nenoriu turėti žalios idėjos, ką įsigyti, kad būtų galima pakeisti HEATSINK ir ventiliatorius, net jei tai buvo įmanoma? Prašome Atleiskit, jeigu aš vėlai atsakyti, nes aš esu tik dial-up tuo momentu, kol aš einu su Talk Talk 21 dienų. Dar kartą ačiū už patarimus ir atsiprašau savo ir ilgai po truputį, bet aš ne techniškai mąstančių ir daryti; nežinau, kaip paaiškinti, kad tikrai viskas gerai. Į sveikatą! Mick. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Minėjau dėl CPU HSF nes galite įsigyti OEM versijos procesoriaus (ne mažmeninėje pakuotėje ir be rankų HSF). Panašiai kaip jūs galėtų tilpti dukart plotis aušintuvas dėl iš meaurements Jūs minėtame GPU. Bet nuotraukų galėtų suteikti man galimybę geriau nustatyti. Galite įsigyti po rinkos HSF's for GPU's, jei jus domina, kad galiu turėti kvapus aplink jums, jei norite? Aš siūlau, atsižvelgiant į pagrindinius su spec 8.500 galite galutinai pereiti pasyvus (be ventiliatoriaus), kurios formą sumažėtų triukšmas, bet jūs turėsite geras oras visoje atveju prasideda ir kambario antra (tai yra, kai Pics taip pat padėtų) . Don't atsiprašo dėl savo atsakymą! Mes čia norėdami padėti ir mes pavesta atsakyti į laiku, o ne jus.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Labas Alex Aš atkreipiau Sujunk (visai nedaug iš tikrųjų), kad galėtumėte pamatyti ką steigti yra. Viena problema. Kokio dydžio už nuotraukas ir kaip man jas jums šis forumas? Mika |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Paimta iš DUK
Kas yra priedą? Administratorius gali leisti jums naudotis prijungimo funkcija šiame forume, kuris suteikia jums galimybę pridėti failus tam tikrų rūšių su savo žinutes. Tai gali būti paveikslėlis, dokumento teksto, zip failas ir tt bus ribojamas failo dydis apie visus priedus, galite padaryti. Norėdami pridėti failą į naują žinutę, paspauskite [Manage Attachments] mygtuką, esantį po kompozicija puslapio apačioje, ir suraskite failą, kurį norite pridėti iš savo kompiuterio kietajame diske. Po komandiruotės, vaizdas priedai gali rodyti miniatiūrą, priklausomai nuo forumo nustatymų. Norėdami peržiūrėti informaciją apie programos turinį (jei jis dar nėra rodomas), tiesiog spustelėkite failo nuorodą, esančią greta prijungimo piktograma. Mano sistema: #
|
|
| |||
| |||
| Labas Alex Man liko šiek tiek ImageShack Pics jums yra pažvelgti. http://profile.imageshack.us/user/MickY_G/ Deja, jie yra truputį apie mažas pusėje, o kai kurie dvigubai, nes aš neturėjau žalios sąvokos Kas po velnių darau! Tačiau, jūs galite gauti tai, ką mes kalbame apie šiaip idėja. Nuo GPU nuotrauką su cigarečių ighter šalia jis suteikia Vidutinis dydis tarp GPU ir pirmasis PCI kuris Namai "dial-up modemą metu laiko tarpas iki kol gausiu su TalkTalk per artimiausius keletą savaičių. Nuo GPU, atstumas iki pirmojo PCI tik mažiau nei žiebtuvėlio aukštis tad. Be to, nėra ventiliacijos angos į bylą šalis komisiją, kuri nuo sienos, todėl, kad yra taip, kaip man buvo pastatytas, ir yra bent jau gerai 4 colių vietos atsilieka nuo bylą, todėl čia turėtų būti daug Vėdinimo. Desktop ventiliatorius taip pat padeda mano butas viršų plokšti ir gauna saulės ant stogo visą dieną, kiekvieną dieną, jei ji saulėta, todėl jis bus tikrai, tikrai karšta mano bute. Pamiršau paminėti, kad per ateinančius porą savaičių aš būsiu pirkti didesnį juoda, aiškiai šalutinis panelled ATX žaidimų atveju ir viskas Acer atveju, bus perkeltas į naują bylą, kad neabejotinai suteiks daug daugiau ventiliacija. Naudojau naudoti MSI nVidia GeForce 7300GT PCI-E kortelę ir kad buvo pasyvi aušinimo largish HEATSINK. Tačiau, aš esu ne per daug nerimauja dėl triukšmo iš atveju, jei jūs ketinate turėti nosį aplink ir pamatyti, jei yra kokių nors aušinimo Mods, kad gali būti naudojamas su šiuo mano GPU, tai aš tikrai dont mind, jei ji yra HSF visą laiką, kaip tai bent jau aš iš tiesų gali rodyti, kad ji daro kažką vien tai, kad ventiliatorius dirba! Tikiuosi, kad visa tai turi prasmę ir vėl, ačiū. Jis visada malonu, kai kažkas ten gali būti perkrauta, kad padėtų mums mažiau kompiuterio išsilavinę nei kiti. Eik tu! Tai jau turiu būti viena iš ilgiausių pranešimų per amžius! Į sveikatą! Mick. |
|
| |||
| |||
| Ei Mika. Tiesiog mandagumo atsakymo tikrai. Turiu eiti į darbą metu, dirbant 15 valandų pamainomis, nes visi visame regione potvyniai bet I'll be back kuo galiu. Į sveikatą.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Turėjo prisimerkti peržiūrėti Pics Fella:) bet kokia ji yra (jūsų šiuo atveju) Yra daug galimybių AA naujas HSF tiek GPU ir CPU. Koks jis yra man nepavyko rasti antrinėje rinkoje HSF už 8500GT, bet aš išsiųsta Nvidia kaip ieško tvirtinimo skyles manau, bet šiuo metu Zalman vienas iš serijos (FS-V7, VF-700, VF-900) tilps. Galėtų būti ir netiesa, kad nors tiek, I'll wait Atgal išgirsti. Norėdami atnaujinti HSF savo naują CPU (nusprendė ką jūs vis dar?) Ten tiesiog niekas geriau tūrio / kaina / performance pagrindu nei Arktyje Cooling Freezer 64.
|
| |||
| |||
| Cheers Alex! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Need Help & Advice | dfresh27 | General Hardware Chat | 2 | 27 gruodis 2008 05:49 |
| Reikia patarimo apie kurią Web Cam To Get | CompMadness84 | Digital Imaging & Printers | 3 | Gegužė 12, 2008 16:02 |
| Ieškote mažai patarimus ... | derrenb | Web Design, Hosting & SEO | 3 | 1 vasaris 2008 04:49 |
| Reikia šiek tiek patarimų | jsfs | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | 3 gruodis 2007 16:53 |
| Reikia šiek tiek patarimų čia PLZ | Albop | General Hardware Chat | 1 | 10 spalis 2007 08:36 |
| Temos įrankiai | |
| |