![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki Es esmu jauns šeit tāpēc, lūdzu, tukša ar mani. Man ir Acer Aspire T180, ka man ir modernizētas pavisam mazliet, tik lielā mērā, ka es esmu tagad darbojas Vista Ultimate ar nekādas visas problēmas. Pašreizējā sistēma specs ir šādi: 2Gb Corsair RAM nVidia 8500GT 512 DDR2 GPU AMD 3.400 + 16bit (1.81GHz) Un daži citi svilpes un zvani utt Ko es gribētu zināt, ir: Vai ir iespējams man uzlabot manu procesoru, lai kaut kas ātrāk? Man ir sazinājušies ar Acer un tās par to informē mani, ka MOBO ir ekskluzīvs darīt (lai kas var nozīmēt)? Man ir jāsalīdzina ar Lavalys Everest Ultimate Edition & PC Wizard 2007 un abi saka vienu un to pašu, kas ir norādīts zemāk. Man ir ielīmēts viss, ka tā saka par MOBO. Vai ir kāds, kas tur, kas varētu man zināmu, ja tas ir iespējams uzlabot manu CPU ar ļoti reti detaļas man ir sniegušas šeit zemāk, lūdzu? Thank you in advance, ja varat. BTW, man ir ļoti ierobežotas zināšanas par šiem jautājumiem, tādēļ, ja jūs varat palīdzēt varētu jūs, lūdzu, aprakstiet to idiots-pierādījumu kontekstā, kā es esmu tikai, ka attiecībā uz šāda veida lietām. LOL? Arī tas ir socket AM2 (ja tas palīdz)? Many thanks. Mick Motherboard Properties Motherboard ID 09/14/2006-MCP61M-AM-6A61KE11C-00 Motherboard Name Acer EM61PM/EM61SM Front Side Bus Properties Bus Type AMD Hammer Real Clock 200 MHz Effective Clock 200 MHz HyperTransport Clock 800 MHz Memory Bus Properties Bus Type Dual DDR2 SDRAM Bus Width 128-bit DRAM: FSB Ratio CPU / 7 Real Clock 258 MHz (DDR) Effective Clock 517 MHz Joslas platums 8.266 MB / s |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
MOBO, kuru jūs esat norīkots skatīties uz mani kā foxconn zīmolu, bet kas aromatizēti ar Acer garšas ir ko ražotājs. Manuprāt (lūdzu, ņemiet vērā, izvēloties vārdiem), uzskatot tās AM2 socket, jūsu mātesplate atbalstīs jebkuru socket AM2 CPU's līdz pat un ieskaitot FX-74 Dual-Core. Bet es iesakām sazināties ar Acer, lai to apstiprinātu tikai, lai būtu pārliecināts. Arī tad, ja jums jaunināt uz ātrāku cpu varat domāt par dažādām HSF (Heatsink un Fan) par CPU, jo Sempron's Run ļoti foršs un savu pašreizējo HSF var nebūt piemērots karstāks darbojas CPU. Ja jūs sazināties ar Acer pārbaudīt savu psu reitings ar viņiem un, ja tā tiks galā jaudas prasībām CPU jums izlemt iegūt pēc iespējas Acer mums sugas psu ir ar to sistēmu un ir tendence darboties tik tuvu iespējams maksimālā jauda psu var sniegt.
|
| |||
| |||
| Hi again Alex un paldies ir ļoti daudz labu padomu. Kā jūs pareizi teikt, AMD CPU iet ļoti cool, un diez vai izdala siltums, kas pie visiem, bet GPU ir pavisam cita lieta, un man ir uzturēt nelielu desktop ventilators vērsts sānu paneļa ventilācijas atveres, lai saglabātu lietas atdzist (sk. GPU informācija zemāk ). Es aizmirsu pieminēt manu pēdējo ierakstu ka man ir modernizētas PSU jau. Saskaņā ar Acer, Aspire T180 nāk ar 250W PSU, bet standarti faktiski teikt savu 350w un daži citi puiši uz citiem forumiem, ir teikuši to pašu. Man 550W PSU, jo man bija panākt, lai jaunu GPU un zinājušas, ka tas būtu nepieciešams daudz vairāk oomph in varas departamentā, tāpēc 550W vajadzētu rokturi viss man vajag, jo es neesmu, ka liela daļa dedzīgs gamer taču baudīt spēles tagad un tad. Bet, protams, ja jūs domājat pat augstāka PSU labumu man, tad es iegādājas vienu, cik ātri vien varu atļauties vienu. Acer ir pilnīgi bezjēdzīgi saņemt atbildi, tāpēc es cenšos un vienmēr jālieto, kā Acer nu jums visu nodzīt no crap vai parasti, vienkārši ignorēt manu e-pastu, tādēļ tas ir bezjēdzīgi man lūdzot tām informāciju forumos. Man bija viedokli, lai gan es varētu būt nepareizi, ka tad, kad iegādājaties jaunu CPU, tas nāk ar pareizo Heatsink un ventilatoru utt? Mana mate atkal Dual Core Socket AM2 par £ 70 forma PC World (neatvērtu un neizmantotās atpakaļ, tādējādi lētu cenu) un viņa ieradās ar Heatsink un ventilatoru uc Tomēr, es neesmu konkrētu par šo jautājumu, lai es izceļos ka līdz you guys, eksperti, NVidia 8500GT GPU, ka es saņēmu bija, diemžēl Minimālais kopējais biezums vērtību "viens" (I am par Incap Bnft (nieru transplantācija), lai nevarētu atļauties kaut ko labāku), tāpēc acīmredzami ir nekas īpašs. Ļoti mazs veida Bakalite Heatsink (pilnīgi bezjēdzīgi), un ļoti maziem baltiem ventilatoru. Man bija uzskata, ka tie arī varētu būt aprīkota ar labāku Pāraidīšanas elementi un fans utt, kaut arī tikai ar diviem PCI slots, tas būtu ļoti slaids iekārtu, ja tas būtu iespējams mainīt heatsing un ventilatoru GPU , lai gan ir labs 2 "-2.5" plaisa starp PCIe GPU un pirmā PCI slot, bet man nebūtu foggiest ideja, ko iegūt, lai varētu aizstāt Heatsink un ventilatoru, pat ja tas būtu iespējams? Lūdzu, atvainojiet, ja es esmu vēlu atbildēt, jo es esmu tikai dial-up uz brīdi, kamēr es dodos ar Talk Talk 21 dienas. Vēlreiz paldies par padomu un atvainojos tā mazliet ilgi pastu, bet es neesmu tehniski domājošiem un jādara; t zināt, kā īsti paskaidrot visu pareizi. Urravas! Mick. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Es teicu HSF par cpu, jo jūs varat iegādāties OEM versiju CPU's (ne mazumtirdzniecības liekami un bez sastāva HSF). Līdzīgi kā jūs varētu fit divkāršu platumu COOLER GPU no meaurements esat citēts iepriekš. Bet pics es varētu izdarīt labāk noteikšanu. Jūs varat iegādāties pēc tirgus HSF's for GPU ir, ja jūs interesē, ka es varu būt nosey ap jums, ja jūs vēlaties? Es ierosinu, ņemot vērā galvenās spec no 8.500 jūs varētu noteikti iet pasīvo (bez ventilatora), kas varētu samazināt par troksni, bet jums būtu nepieciešams pienācīgs gaisa plūsmu visā lietu sākas ar un telpu no otras puses (tas ir, ja pics arī paskaidrojumi) . Nav atvainojamies par jūsu atbildi! mēs esam šeit, lai palīdzētu un mēs uzdots atbildes ir savlaicīgi, nevis jums.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Hi Alex Man ir veikušas dažus pics (diezgan maz faktiski), lai jūs varētu redzēt, tieši kādi set-up is. Viena problēma. Kas izmēru attēli un kā man panākt, lai jūs šajā forumā? Mick |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ņemts no FAQ's
Kas ir Attachments? Administrators var ļaut jums izmantot aresta iezīme šajā forumā, kas sniedz jums iespēju pievienot failus dažu veidu jūsu posts. Tas varētu būt attēls, teksta dokuments, zip fails utt būs ierobežojums faila lielumu tā pielikumu veicat. Lai pievienotu failu jaunā amatā, vienkārši noklikšķiniet [Manage Attachments] pogas apakšā pēc sastāva lapu un atrodiet failu, kuru vēlaties pievienot jūsu vietējā cietajā diskā. Pēc nosūtīšanas, attēls pielikumiem var parādīt sīktēlu atkarībā forums uzstādījumus. Lai apskatītu no aresta saturu (ja tas jau nav redzams), vienkārši noklikšķiniet filename saites, kas parādās blakus pielikuma ikonas. Mana sistēma: #
|
|
| |||
| |||
| Hi Alex Man ir atstājuši dažus ImageShack pics Vai jums apskatīt. http://profile.imageshack.us/user/MickY_G/ Diemžēl, tie ir wee mazliet par mazu pusē, un daži ir divkāršojies, jo man nebija foggiest ideju, ko elle es to! Tomēr jūs varat iegūt priekšstatu par to, ko mēs runājam anyway. No GPU bildi ar cigarešu ighter blakus tai sniedz aptuvenu lielumu atšķirības starp GPU un pirmā PCI slots, kurā atrodas, iezvanes modemu pagaidām, kamēr man ar TalkTalk ar nākamo pāris nedēļu laikā. No GPU attālumu līdz pirmā PCI karte ir tikai tad mazāks augstums vieglāks. Tāpat nav ventilācijas caurumu lieta sānu paneļa, kas ir pret sienu, tādēļ tas ir veids, kā es būtu novietota tā, un ir vismaz labu 4 collas telpas aiz muguras un lietas, tāpēc būtu daudz ventilācijas. Desktop ventilators palīdz arī kā mana dzīvoklī top plakanas un saņem saules uz jumta visu dienu, katru dienu, ja tas ir saulains, tāpēc tā kļūst ļoti, ļoti karsts manā dzīvoklī. Es aizmirsu pieminēt, ka tuvāko pāris nedēļu laikā, es būšu pērk lielāks melna, skaidrs side-panelled ATX PSU un viss Acer gadījumā tiks izstrādāta jauna lieta, tāpēc, ka būs noteikti dod daudz vairāk ventilāciju. Es mēdzu izmantot MSI nVidia GeForce 7300GT PCI-E karti, kas bija pasīvā dzesēšana ar largish Heatsink. Tomēr es neesmu pārāk uztraucas par troksni, kas nāk no lietas tāpēc, ja jūs nāksies degunu apkārt un redzēt, ja ir kādas dzesēšanas mods, ka var lietot kopā ar savu pašreizējo GPU, tad es tiešām dont prātā, ja tas ir HSF visu, jo tad vismaz es patiesībā var redzēt, ka tā dara kaut ko pats fakts, ka ventilators strādā! Es ceru, ka tas visiem ir jēga un atkal, paldies. Tas vienmēr ir patīkami zināt kāds, kas tur var būt bothered mums palīdzēt mazāk dators izglītoti nekā citi. Blimey! Šī tagad ir viena no garākais posts ever! Urravas! Mick. |
|
| |||
| |||
| Hey Micky. Tikai pieklājības atbilde tiešām. Got doties strādāt brīdī, velkot 15 stundu maiņām, jo visiem plūdiem visā reģionā, bet Es būšu atpakaļ cik drīz vien varu. Urravas.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Bija šķielēšana, lai apskatītu attēli fella:) bet, tā kā stendi (Jūsu pašreizējā gadījumā) tur ir daudz vietas aa jaunu HSF gan GPU un CPU. Tas nozīmē es esmu nespēj atrast tehniskās apkopes HSF par 8500GT, bet es esmu sūtīts Nvidia kas meklē montāžas caurumiem Man ir aizdomas, kādam no pašreizējā Zalman sērijas (FS-V7, VF-700, VF-900) iederēsies. Varētu būt nepareizi par ka, lai gan lai es tev jāgaida atkal dzirdēt. Uz modernizētas HSF par savu jauno cpu (apstiprināts tas, ko jūs saņemat vēl?) Ir vienkārši tāda nav labāk apjoma / izmaksu / efektivitātes, nekā Arctic Cooling Freezer 64.
|
| |||
| |||
| Cheers Alex! |