mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Noul procesor Sfaturi Te rog?

Reply

Thread Tools
Old 18 iulie 2007, 17:28
Grupul de stat

Default Noul procesor Sfaturi Te rog?

Salut

Sunt nou aici, aşa încât vă rugăm să goale cu mine. Eu am un Acer Aspire T180 care le-am actualizat destul de un pic, atât de mult, astfel, că eu sunt acum difuzate Vista Ultimate cu nici o probleme la toate. Specs prezent de sistem sunt după cum urmează:

2GB RAM Corsair
nVidia 8500GT 512 DDR2 GPU-ului
AMD 3400 + 16bit (1.81GHz)

Şi un fluierele şi alte câteva clopote etc Ce aş dori să ştiu este: Este posibil pentru mine să faceţi upgrade procesor pentru a-mi ceva mai repede? Eu am contactat Acer şi ei mă informa că MOBO este o face personalizat (indiferent de care ar putea însemna)? Eu am evaluate comparativ cu Lavalys Everest Ultimate Edition & PC Wizard 2007 şi, atât spune acelaşi lucru, care este listat de mai jos. Eu am lipit tot ceea ce se spune despre MOBO. Este cineva acolo care ar putea informa-mi, dacă este posibil, pentru a face upgrade procesorul meu, cu detalii foarte rare-am furnizat aici de mai jos vă rog? Vă mulţumim anticipat dacă puteţi. BTW, am limitat foarte cunoştinţe în ceea ce priveşte aceste chestiuni, deci, dacă puteţi ajuta, aţi putea să descrie în idiot-context, dovada ca eu sunt doar că, atunci când este vorba de acest gen de lucruri. LOL? De asemenea, este un socket AM2 (în cazul în care vă ajută)?
Multe mulţumiri.
Mick

Plăci de bază Properties
Placa de baza ID-ul 09/14/2006-MCP61M-AM-6A61KE11C-00
Nume Plăci de bază Acer EM61PM/EM61SM

Front Side Bus Properties
Bus Type AMD Hammer
Real Clock 200 MHz
Ceas efectiv 200 MHz
HyperTransport Clock 800 MHz

Memory Bus Properties
Tip Bus SDRAM DDR2 Dual
Bus Width 128-bit
DRAM: FSB Ratio CPU / 7
Real Clock 258 MHz (DDR)
Ceas efectiv 517 MHz
Bandwidth 8266 MB / s
Old 18 iulie 2007, 18:24
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Micky G View Post
Salut

Sunt nou aici, aşa încât vă rugăm să goale cu mine. Eu am un Acer Aspire T180 care le-am actualizat destul de un pic, atât de mult, astfel, că eu sunt acum difuzate Vista Ultimate cu nici o probleme la toate. Specs prezent de sistem sunt după cum urmează:

2GB RAM Corsair
nVidia 8500GT 512 DDR2 GPU-ului
AMD 3400 + 16bit (1.81GHz)

Şi un fluierele şi alte câteva clopote etc Ce aş dori să ştiu este: Este posibil pentru mine să faceţi upgrade procesor pentru a-mi ceva mai repede? Eu am contactat Acer şi ei mă informa că MOBO este o face personalizat (indiferent de care ar putea însemna)? Eu am evaluate comparativ cu Lavalys Everest Ultimate Edition & PC Wizard 2007 şi, atât spune acelaşi lucru, care este listat de mai jos. Eu am lipit tot ceea ce se spune despre MOBO. Este cineva acolo care ar putea informa-mi, dacă este posibil, pentru a face upgrade procesorul meu, cu detalii foarte rare-am furnizat aici de mai jos vă rog? Vă mulţumim anticipat dacă puteţi. BTW, am limitat foarte cunoştinţe în ceea ce priveşte aceste chestiuni, deci, dacă puteţi ajuta, aţi putea să descrie în idiot-context, dovada ca eu sunt doar că, atunci când este vorba de acest gen de lucruri. LOL? De asemenea, este un socket AM2 (în cazul în care vă ajută)?
Multe mulţumiri.
Mick

Plăci de bază Properties
Placa de baza ID-ul 09/14/2006-MCP61M-AM-6A61KE11C-00
Nume Plăci de bază Acer EM61PM/EM61SM

Front Side Bus Properties
Bus Type AMD Hammer
Real Clock 200 MHz
Ceas efectiv 200 MHz
HyperTransport Clock 800 MHz

Memory Bus Properties
Tip Bus SDRAM DDR2 Dual
Bus Width 128-bit
DRAM: FSB Ratio CPU / 7
Real Clock 258 MHz (DDR)
Ceas efectiv 517 MHz
Bandwidth 8266 MB / s
Hei până Micky, ce ai acolo este o AM2 Socket (940 PIN) AMD Sempron. Destul de mult cea mai mică a scăzut atunci când vine vorba de Procesoare.

Detaliile placa le-ai postat te uiţi la mine ca o marca Foxconn, dar cu aromă de la Acer gustul lui de către producător. Eu cred (vă rugăm să reţineţi alegerea de cuvinte acolo), luând în considerare un socket AM2 sale, placa de bază dvs. va sprijini orice de până la CPU Socket AM2 şi inclusiv FX-74 dual-core. Dar am sfătuim contactând Acer a confirma acest lucru doar pentru a fi sigur.

De asemenea, dacă faceţi upgrade la un procesor mai rapid posibil să doriţi să se gândească la o HSF diferite (radiator şi ventilator) pentru procesorul Sempron, deoarece a alerga foarte reci şi HSF dvs. curent ar putea să nu fie potrivit pentru o mai fierbinte rulează CPU.

Când contactaţi Acer verificaţi evaluarea dvs. PSU cu ei şi, dacă se va ocupa de cerinţele de putere ale procesorului de a vă decide să obţii cât Acer ne PSU generice în sistemele lor şi tind să ruleze ca aproape posibil de puterea maximă PSU poate oferi.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old Jul 21st 2007, 06:24
Grupul de stat

Bună din nou, Alex şi vă mulţumesc foarte mult pentru un sfat bun. După cum bine spuneţi, procesor AMD ruleaza foarte greu se răcească şi se emite nici o caldura, la toate GPU-ului, dar este o chestiune cu totul diferite şi am să ţină un ventilator mic de birou cu care se confruntă orificiile latură a panoului de a ţine lucrurile se răcească (a se vedea detaliile de mai jos GPU ). Am uitat să menţionez, în ultimul meu post care le-am actualizat PSU deja. Potrivit Acer, T180 Aspire vine cu o PSU 250W, dar de fapt, valorile de referinţă spun 350W sale a şi unele dintre baieti alte pe alte forumuri au spus la fel. Am un PSU 550W ca am fost obtinerea noilor GPU-ului şi a ştiut că ar avea nevoie de mult mai mult oomph în departamentul de putere, asa ca 550W ar trebui să ocupe tot ce am nevoie ca eu nu sunt asa de mult de un gamer înfocat, dar se bucură de joc acum şi apoi. Dar, desigur, dacă credeţi că o PSU chiar mai mare ar beneficia de pe mine, apoi m-am cumpără o de îndată ce-mi pot permite una. Acer sunt absolut inutile pentru a obţine un răspuns de la, motiv pentru care am încerca şi întotdeauna folositi forumurile ca Acer, fie să vă spun o oală întreagă de crap sau în mod normal, trebuie doar să ignore mesajele de poştă electronică mea, aşa că este inutilă mine, cerându-le pentru detalii.

Am fost de părere, deşi aş putea să greşesc, că, atunci când cumperi un procesor nou, acesta vine cu radiatorul corectă şi ventilator etc? Colega mea tocmai a luat un dual core socket AM2 de £ 70 formularul de PC World (o întoarcere nedeschis şi neutilizate, prin urmare, preţul de ieftine) şi a lui a venit cu radiator şi etc ventilator Cu toate acestea, eu nu sunt anumite asupra acestui subiect, aşa că mă voi lăsa că până la voi, experţi,

NVidia 8500GT GPU-ului care le-am primit a fost, din păcate, o dabs Valoare unul (eu sunt pe Incap Bnft (transplant de rinichi), astfel încât nu ar putea permite ceva mai bună), de aceea este în mod evident, nimic special. Un fel foarte mici de radiator Bakalite (total inutil), precum şi un fan foarte mici de culoare albă. Am fost de părere că aceste prea, ar putea fi modernizate cu medii absorbante de căldură mai bine şi etc ventilatoare, deşi doar cu două sloturi PCI, aceasta ar trebui să fie o piesă foarte subţire de echipament, dacă ar fi posibil pentru a schimba heatsing şi ventilatorul de pe GPU , cu toate că există o bună 2 "-2.5" decalaj între GPU PCIe şi primul slot PCI, dar nu aş fi foggiest o idee despre ce la spre a lua a fi în măsură să înlocuiască radiator şi ventilator, chiar dacă ar fi posibil? Vă rugăm să scuză dacă sunt în întârziere de a răspunde pentru că eu sunt doar pe dial-up în acest moment, până când am merge cu Talk Talk în 21 de zile. Vă mulţumim din nou pentru consiliere şi îmi pare rău un pic de un post lung, dar nu ma minte punct de vedere tehnic şi a face; nu ştiu cum să explice într-adevăr totul corect. Noroc! Mick.
Old Jul 21st 2007, 06:40
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Micky G View Post
Bună din nou, Alex şi vă mulţumesc foarte mult pentru un sfat bun. După cum bine spuneţi, procesor AMD ruleaza foarte greu se răcească şi se emite nici o caldura, la toate GPU-ului, dar este o chestiune cu totul diferite şi am să ţină un ventilator mic de birou cu care se confruntă orificiile latură a panoului de a ţine lucrurile se răcească (a se vedea detaliile de mai jos GPU ). Am uitat să menţionez, în ultimul meu post care le-am actualizat PSU deja. Potrivit Acer, T180 Aspire vine cu o PSU 250W, dar de fapt, valorile de referinţă spun 350W sale a şi unele dintre baieti alte pe alte forumuri au spus la fel. Am un PSU 550W ca am fost obtinerea noilor GPU-ului şi a ştiut că ar avea nevoie de mult mai mult oomph în departamentul de putere, asa ca 550W ar trebui să ocupe tot ce am nevoie ca eu nu sunt asa de mult de un gamer înfocat, dar se bucură de joc acum şi apoi. Dar, desigur, dacă credeţi că o PSU chiar mai mare ar beneficia de pe mine, apoi m-am cumpără o de îndată ce-mi pot permite una. Acer sunt absolut inutile pentru a obţine un răspuns de la, motiv pentru care am încerca şi întotdeauna folositi forumurile ca Acer, fie să vă spun o oală întreagă de crap sau în mod normal, trebuie doar să ignore mesajele de poştă electronică mea, aşa că este inutilă mine, cerându-le pentru detalii.

Am fost de părere, deşi aş putea să greşesc, că, atunci când cumperi un procesor nou, acesta vine cu radiatorul corectă şi ventilator etc? Colega mea tocmai a luat un dual core socket AM2 de £ 70 formularul de PC World (o întoarcere nedeschis şi neutilizate, prin urmare, preţul de ieftine) şi a lui a venit cu radiator şi etc ventilator Cu toate acestea, eu nu sunt anumite asupra acestui subiect, aşa că mă voi lăsa că până la voi, experţi,

NVidia 8500GT GPU-ului care le-am primit a fost, din păcate, o dabs Valoare unul (eu sunt pe Incap Bnft (transplant de rinichi), astfel încât nu ar putea permite ceva mai bună), de aceea este în mod evident, nimic special. Un fel foarte mici de radiator Bakalite (total inutil), precum şi un fan foarte mici de culoare albă. Am fost de părere că aceste prea, ar putea fi modernizate cu medii absorbante de căldură mai bine şi etc ventilatoare, deşi doar cu două sloturi PCI, aceasta ar trebui să fie o piesă foarte subţire de echipament, dacă ar fi posibil pentru a schimba heatsing şi ventilatorul de pe GPU , cu toate că există o bună 2 "-2.5" decalaj între GPU PCIe şi primul slot PCI, dar nu aş fi foggiest o idee despre ce la spre a lua a fi în măsură să înlocuiască radiator şi ventilator, chiar dacă ar fi posibil? Vă rugăm să scuză dacă sunt în întârziere de a răspunde pentru că eu sunt doar pe dial-up în acest moment, până când am merge cu Talk Talk în 21 de zile. Vă mulţumim din nou pentru consiliere şi îmi pare rău un pic de un post lung, dar nu ma minte punct de vedere tehnic şi a face; nu ştiu cum să explice într-adevăr totul corect. Noroc! Mick.
Buna Micky, PSU care le-aţi luat va fi în măsură să se ocupe de cele mai multe lucruri aruncate la el pe baza de utilizare care le-aţi citat sale de rating şi de putere.

Am menţionat HSF pe CPU, deoarece puteţi achiziţiona versiunile OEM de procesoare (nu cu amănuntul în cutie şi fără HSF stoc).

Sună ca şi cum ai putea încadrează într-un dublu-lăţime cooler pe GPU de la meaurements care le-aţi citat mai sus. Dar, pics-ar permite-mi să facă o determinare mai bună.

Puteţi achiziţiona după-HSF de piaţă pentru GPU, dacă sunteţi interesaţi de that I a putea avea un nosey în jurul pentru dumneavoastră dacă doriţi? Vă sugerez, având în vedere spec. nucleul 8500 ai putea merge cu siguranta pasiva (fara ventilator), care s-ar reduce la zgomot, dar ai avea nevoie de fluxul de aer decente în întreaga cazul, pentru a începe cu, şi o sală de altă parte (în cazul în care acest lucru este pics ar ajuta de asemenea) .

Nu-mi cer scuze în ceea ce priveşte răspunsul dumneavoastră! Suntem aici pentru a ajuta şi noi suntem acuzat de a răspunde în timp util, nu tu.

-Kanoakavirus
Old Jul 21st 2007, 09:45
Grupul de stat

Max Alex
Eu am luat niste poze (de fapt, destul de puţine), astfel încât să puteţi vedea exact ceea ce set-up este. O problemă. Ce dimensiune pentru pics şi cum a face I a lua pe ei la tine pe acest forum?
Mick
Old Jul 21st 2007, 10:17
Banned Group

Luate de la FAQ's

Care sunt ataşamente?

Administratorul poate permite să utilizaţi caracteristica de fixare a acestui forum, care vă oferă posibilitatea de a ataşa fişiere de anumite tipuri pentru mesajele dumneavoastră. Acest lucru ar putea fi o imagine, un document text, un fişier zip, etc Va exista şi o limita a mărime de fişier de orice ataşări care le faceţi.
Pentru a ataşa un fişier la un nou post, pur şi simplu faceţi clic pe [Anexe Administreaza] butonul din partea de jos a paginii post compoziţia şi localizaţi fişierul pe care doriţi să ataşaţi de la hard diskul local.
După postarea, ataşate imaginea poate afişa o miniatură, în funcţie de setările pe forum. Pentru a vizualiza conţinutul de fixare (dacă nu este deja afişate), pur şi simplu clic pe link-ul numele fişierului care apare lângă pictograma ataşare.

Sistemul meu: #

Procesor (e):
Intel P4
Plăci de bază:
ECS 915pla2
Memorie RAM:
1GB
Placă grafică (e):
ATI Radeon x1050
Placă de sunet:
diamant Xtreme 7.1
Hard Drive (e):
160GB
Optical Drive (e):
DVD-ROM Combo unitate DVD + /-RW
Cauza / PSU:
antech/x-power585
Răcire:
aer
Network / Internet:
fără fir
Monitor (e):
Philips 109b6 19 "CRT
Sistem de operare (e):
Windows XP
Old 23 iulie 2007, 14:35
Grupul de stat

Max Alex

Am lăsat câteva poze pe ImageShack pentru tine de a avea o privire la. http://profile.imageshack.us/user/MickY_G/
Din păcate, ei sunt un pic pe partea întreprinderilor mici şi unele sunt dublate ca nu am avut foggiest idee de ce naiba am facut! Cu toate acestea, vă puteţi face o idee despre ce este vorba de oricum. Imagine a GPU-ului, cu ţigara ighter de lângă ea oferă o dimensiune aproximativă a decalajului dintre GPU-ului şi primul slot PCI care găzduieşte dial-up modem, pentru moment, până când ajung cu TalkTalk în următorii doi săptămâni. Distanta de la GPU la primul card PCI este doar un pic mai mică decât înălţimea brichetă. De asemenea, nu există găuri de aerisire de pe panoul de partea caz, că este împotriva perete, prin urmare, că este modul în care au poziţionat-o şi există cel puţin un bun 4 inch din spaţiul din spatele spate a carcasei, deci ar trebui să existe o multime de ventilaţie. Ventilatorul de birou, de asemenea, ajută ca apartamentul meu este în partea de sus plat şi devine soarele de pe acoperis toată ziua, în fiecare zi, dacă este soare, prin urmare, ea devine foarte, foarte cald în apartamentul meu. Am uitat să menţionez că în următorii doi săptămâni, voi fi cumparati un mai mare negru, partea clar caz lambrisat ATX jocuri de noroc şi totul, în cazul Acer, va fi pus în nou caz, astfel încât va da cu siguranţă mult mai mult de ventilaţie. Am folosit pentru a utiliza un MSI nVidia GeForce 7300GT PCI-e de card şi care au avut de răcire pasivă, cu un radiator largish. Cu toate acestea, eu nu sunt prea îngrijoraţi de zgomot provenind de la caz asa ca daca vei avea un nas în jurul şi a vedea dacă există mods de răcire, care poate fi utilizat cu GPU-ului meu actual, apoi mintea I într-adevãr dont, dacă este un HSF la toate ca şi atunci, cel puţin eu pot vedea efectiv că este face ceva prin însuşi faptul că ventilatorul este de lucru! Sper ca acest Totul are sens şi, din nou, multumesc. Este intotdeauna bine sa cunosc pe cineva de acolo poate fi deranjat pentru a ne ajuta calculator mai puţin educaţi decât altele. Blimey! Acest lucru a ajuns să fie unul dintre cele mai lungi posturi vreodată! Noroc! Mick.
Old 24 iulie 2007, 01:16
Grupul de donator

Hei Micky.

Doar un răspuns într-adevăr curtoazie. Got pentru a merge la muncă în acest moment, trăgând schimburi 15 oră din cauza tuturor inundaţiilor în întreaga regiune, dar voi fi înapoi cât de repede pot.

Noroc.

-Kanoakavirus
Old 24 iulie 2007, 12:20
Grupul de donator

A trebuit să privi chiorâş pentru a vizualiza amice pics:), dar în forma sa actuală (în cazul în care vă aflaţi), nu exista destul loc pentru HSF AA noi pentru ambele GPU şi CPU.

Ca atare eu sunt în imposibilitatea de a găsi un HSF piaţa pieselor de schimb pentru 8500gt, dar l-am trimis prin e-Nvidia ca uita la montaj am gauri suspecte-una dintre seriile actuale Zalman (FS-V7, VF-700, VF-900) se va potrivi. Ar putea fi greşit pe că, deşi aşa că vom aştepta înapoi pentru a auzi.

Pentru o HSF modernizate pentru CPU noul dvs. (ceea ce a hotărât-te ca iei încă?) Nu există pur şi simplu este nici mai bună pe un volum / cost / baza de performanţă decât de răcire Arctica frigorifice 64.

-Kanoakavirus
Old 25 iulie 2007, 00:09
Grupul de stat

Cheers Alex!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.