menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Nové procesory rady, prosím?

Reply

Thread Tools
Old 18. júl 2007, 17:28
Člen Skupina

Default Nové procesory rady, prosím?

Ahoj

Som tu nový, tak sa prosím so mnou porodila. Mám Acer Aspire T180, že som docela rekonštruované trochu, tak preto, že som teraz beží Vista Ultimate bez problémov vôbec. Súčasný systém špecifikácie sú nasledujúce:

2GB RAM Corsair
nVidia 8500GT 512 DDR2 GPU
AMD 3400 + 16bit (1.81GHz)

A niekoľkých ďalších píšťalky a zvončeky atď Čo by som chcel vedieť, je: Je možné vykonať upgrade na mňa môj procesor niečo rýchlejší? Som kontaktoval Acer a oni mne informoval, že MOBO je zakázkové značka (ktoré môže znamenať čokoľvek)? Mám porovnaní s Lavalys Everest Ultimate Edition & PC 2007 Sprievodcovia a oba hovoria to isté, ktorá je uvedená nižšie. Mám vložili všetko pre to hovorí o MOBO. Je niekto tam vonku, ktorí by mohli informovať sa ma, či je možné upgradovať svoje CPU s veľmi riedkym informácií jsem tu nižšie, prosím? Ďakujem vopred, ak môžete. BTW, mám len veľmi obmedzené poznatky o týchto veciach, takže ak vám môže pomôcť, mohli by ste mi prosím popísať ju v idiot-dôkaz súvislosti som len, že keď príde na tieto veci. LOL? Tiež je to socket AM2 (v prípade, že pomáha)?
Děkuji.
Mick

Desce Vlastnosti
Motherboard ID 09/14/2006-MCP61M-AM-6A61KE11C-00
Názov základnej dosky Acer EM61PM/EM61SM

Predná strana Autobus Vlastnosti
Typ zbernice AMD Hammer
Real Hodiny 200 MHz
Efektívne Hodiny 200 MHz
Hodiny 800 MHz HyperTransport

Pamäťová zbernica Vlastnosti
Autobus typu Duální DDR2 SDRAM
Autobus Šírka 128-bit
DRAM: Pomer FSB CPU / 7
Real Hodiny 258 MHz (DDR)
Efektívne Hodiny 517 MHz
Šírka pásma 8266 MB / s
Old 18. júl 2007, 18:24
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Micky G View Post
Ahoj

Som tu nový, tak sa prosím so mnou porodila. Mám Acer Aspire T180, že som docela rekonštruované trochu, tak preto, že som teraz beží Vista Ultimate bez problémov vôbec. Súčasný systém špecifikácie sú nasledujúce:

2GB RAM Corsair
nVidia 8500GT 512 DDR2 GPU
AMD 3400 + 16bit (1.81GHz)

A niekoľkých ďalších píšťalky a zvončeky atď Čo by som chcel vedieť, je: Je možné vykonať upgrade na mňa môj procesor niečo rýchlejší? Som kontaktoval Acer a oni mne informoval, že MOBO je zakázkové značka (ktoré môže znamenať čokoľvek)? Mám porovnaní s Lavalys Everest Ultimate Edition & PC 2007 Sprievodcovia a oba hovoria to isté, ktorá je uvedená nižšie. Mám vložili všetko pre to hovorí o MOBO. Je niekto tam vonku, ktorí by mohli informovať sa ma, či je možné upgradovať svoje CPU s veľmi riedkym informácií jsem tu nižšie, prosím? Ďakujem vopred, ak môžete. BTW, mám len veľmi obmedzené poznatky o týchto veciach, takže ak vám môže pomôcť, mohli by ste mi prosím popísať ju v idiot-dôkaz súvislosti som len, že keď príde na tieto veci. LOL? Tiež je to socket AM2 (v prípade, že pomáha)?
Děkuji.
Mick

Desce Vlastnosti
Motherboard ID 09/14/2006-MCP61M-AM-6A61KE11C-00
Názov základnej dosky Acer EM61PM/EM61SM

Predná strana Autobus Vlastnosti
Typ zbernice AMD Hammer
Real Hodiny 200 MHz
Efektívne Hodiny 200 MHz
Hodiny 800 MHz HyperTransport

Pamäťová zbernica Vlastnosti
Autobus typu Duální DDR2 SDRAM
Autobus Šírka 128-bit
DRAM: Pomer FSB CPU / 7
Real Hodiny 258 MHz (DDR)
Efektívne Hodiny 517 MHz
Šírka pásma 8266 MB / s
Hele až Micky, čo ste sa tam dostal, je Socket AM2 (940 pin) AMD Sempron. Skoro najnižšie nízka keď príde na to cpu.

Na Mobo informácií, ktoré ste vyslaní pozrite na mňa ako Foxconn značky Acer, ale dochutený na to chuť je podľa výrobcu. Verím (vezmite prosím na vedomie, že voľba slov existuje), so zreteľom na jej jeden socket AM2, vaša základná doska bude podporovať akýkoľvek z socket AM2 CPU to až vrátane FX-74 dvou-jádrové. Ale radím kontaktovať Acer potvrdiť to jenom si byť istí.

Tiež, ak sa vám upgrade na rýchlejší procesor môžete premýšľať o rôznych HSF (chladiča a ventilátora) pre procesor Sempron, pretože je veľmi chladný a spustiť svoju aktuálnu HSF nemusia byť vhodné pre teplejšie beží cpu.

Keď kontakt Acer skontrolovať PSU rating s nimi, a ak to bude spracovávať požiadavky na spotrebu energie na cpu sa rozhodnete, že si ako Acer nás generických PSU to vo svojich systémoch a majú tendenciu plynúť čo najbližšie k možné maximálny výkon na PSU môžu poskytnúť.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 21. júla 2007, 06:24
Člen Skupina

Ahoj zase Alex a ďakujeme za dobrú radu. Ako ste správne povedal, že AMD procesor beží veľmi cool a ťažko dáva takmer žiadne teplo, ale na GPU je úplne iná záležitosť a já musím držať malej ploche ventilátor stojí bočný panel průduchy, aby to v pohode (pozri podrobnosti nižšie GPU ). Zabudol som sa zmieniť v mojej posledný príspevok, ktorý som upgradovať na PSU už. Podľa Acer, je Aspire T180 prichádza s 250w PSU ale měřítek vlastne povedať svoj jeden 350w a niektoré ďalšie kluci na iných fórach už uviedol rovnaké. Mám 550W PSU, ako mi bolo získanie novej GPU a vedel, že by bolo potrebné oveľa viac Oomph v moci oddelenia, takže 550W by mal zvládnuť všetko, čo potrebujem ako ja, že nie o moc nadšený, ale hráč si vychutnať hranie a teraz potom. Ale samozrejme, ak si myslíte, že ešte vyšší PSU by prospelo mňa, potom som sa kúpiť jeden akonáhle môžem dovoliť. Acer sú úplne zbytočné, aby ste dostali odpoveď, čo je dôvod, prečo sa snažím a vždy používať fóra ako Acer buď říct celku kraksna na hovno alebo normálne, jednoducho ignorovať moje emaily, tak je to zbytočné ma požiadala je pre detaily.

Bol som toho názoru, aj keď by som mohol byť zle, že keď si kúpite nový procesor, ide sa správnym chladiče a ventilátory, atď? Môj kámoš zrovna dvojaký základné socket AM2 pre 70 libier podobe PC World (neotvorenej a nepoužité späť, teda lacné ceny) a jeho prišiel s chladiče a ventilátory, atď Avšak, já nejsem na niektoré veci, ktoré tak odejdu že na vás ľudí, odborníkov,

NVIDIA 8500GT GPU, že som bol, bohužiaľ, a odtlačky prstov Hodnota jedného (já jsem na Incap Bnft (transplantácia obličky), aby nemohol dovoliť niečo lepšie), takže je to samozrejme nič zvláštne. A veľmi malé akési Bakalite chladiča (úplne zbytočné) a veľmi malý biely fanúšik. Bol som toho názoru, že tieto príliš, môže byť aktualizovaný s lepší chladiče a ventilátory, atď, ale len s dvoma sloty PCI, musela by byť veľmi štíhle zariadenia, ak by bolo možné zmeniť heatsing a ventilátor na GPU , aj keď je dobrá 2 "-2.5" medzera medzi PCIe GPU a prvým PCI slotu, ale já bych nemal mať predstavu, čo nejzamlženější dostať, aby mohli nahradiť chladič a ventilátor, aj keby to bolo možné? Prosím ospravedlnenie, ak som neskoro na odpoveď, pretože som len na dial-up v čase, až půjdu s Talk Talk do 21 dní. Vďaka opäť za radu a lituji jeho trochu dlhý príspevok, ale já nejsem technicky zmýšľajúcich a robiť, neviem, ako to vlastne všetko správne vysvetliť. Na zdravie! Mick.
Old 21. júla 2007, 06:40
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Micky G View Post
Ahoj zase Alex a ďakujeme za dobrú radu. Ako ste správne povedal, že AMD procesor beží veľmi cool a ťažko dáva takmer žiadne teplo, ale na GPU je úplne iná záležitosť a já musím držať malej ploche ventilátor stojí bočný panel průduchy, aby to v pohode (pozri podrobnosti nižšie GPU ). Zabudol som sa zmieniť v mojej posledný príspevok, ktorý som upgradovať na PSU už. Podľa Acer, je Aspire T180 prichádza s 250w PSU ale měřítek vlastne povedať svoj jeden 350w a niektoré ďalšie kluci na iných fórach už uviedol rovnaké. Mám 550W PSU, ako mi bolo získanie novej GPU a vedel, že by bolo potrebné oveľa viac Oomph v moci oddelenia, takže 550W by mal zvládnuť všetko, čo potrebujem ako ja, že nie o moc nadšený, ale hráč si vychutnať hranie a teraz potom. Ale samozrejme, ak si myslíte, že ešte vyšší PSU by prospelo mňa, potom som sa kúpiť jeden akonáhle môžem dovoliť. Acer sú úplne zbytočné, aby ste dostali odpoveď, čo je dôvod, prečo sa snažím a vždy používať fóra ako Acer buď říct celku kraksna na hovno alebo normálne, jednoducho ignorovať moje emaily, tak je to zbytočné ma požiadala je pre detaily.

Bol som toho názoru, aj keď by som mohol byť zle, že keď si kúpite nový procesor, ide sa správnym chladiče a ventilátory, atď? Môj kámoš zrovna dvojaký základné socket AM2 pre 70 libier podobe PC World (neotvorenej a nepoužité späť, teda lacné ceny) a jeho prišiel s chladiče a ventilátory, atď Avšak, já nejsem na niektoré veci, ktoré tak odejdu že na vás ľudí, odborníkov,

NVIDIA 8500GT GPU, že som bol, bohužiaľ, a odtlačky prstov Hodnota jedného (já jsem na Incap Bnft (transplantácia obličky), aby nemohol dovoliť niečo lepšie), takže je to samozrejme nič zvláštne. A veľmi malé akési Bakalite chladiča (úplne zbytočné) a veľmi malý biely fanúšik. Bol som toho názoru, že tieto príliš, môže byť aktualizovaný s lepší chladiče a ventilátory, atď, ale len s dvoma sloty PCI, musela by byť veľmi štíhle zariadenia, ak by bolo možné zmeniť heatsing a ventilátor na GPU , aj keď je dobrá 2 "-2.5" medzera medzi PCIe GPU a prvým PCI slotu, ale já bych nemal mať predstavu, čo nejzamlženější dostať, aby mohli nahradiť chladič a ventilátor, aj keby to bolo možné? Prosím ospravedlnenie, ak som neskoro na odpoveď, pretože som len na dial-up v čase, až půjdu s Talk Talk do 21 dní. Vďaka opäť za radu a lituji jeho trochu dlhý príspevok, ale já nejsem technicky zmýšľajúcich a robiť, neviem, ako to vlastne všetko správne vysvetliť. Na zdravie! Mick.
Ahoj Micky, že PSU máte bude schopný zvládnuť väčšinu vecí hádzať na to založené na využitie ste citovaný a jeho príkonom rating.

Som sa zmienil o HSF na cpu, pretože si môžete zakúpiť OEM verzie cpu to (ne maloobchodné box a bez zásob HSF).

Znie to, ako by ste mohli vojsť dvojaký-width chladiča na GPU od meaurements ste už citovaný. Ale fotky by mi lepšie odhodlanie.

Môžete zakúpiť po-HSF trhu je pre GPU je, ak máte záujem, že môžem mať slídivý asi pre vás, ak by ste chceli? Navrhujem, vzhľadom na základné parametre pre 8500 ste mohli určite ísť pasívne (bez ventilátora), čo by znížilo hluk, ale budete potrebovať slušnú prúdenie vzduchu v celom prípadu začínajú, a za druhej miestnosti (to je prípad, kedy by tiež pomohla pics) .

Don't omluví na vaše odpovede! Sme tu, aby sme vám pomohli a sme poverení odpoveď a včas, a nie vy.

-Kanoakavirus
Old 21. júla 2007, 09:45
Člen Skupina

Ahoj Alex
Mám vziať nejaké fotky (relatívne málo v skutočnosti), takže môžete vidieť presne to, čo je set-hore je. Jeden problém. Aká veľkosť fotky a jak jsem si je pre vás na tomto fóre?
Mick
Old 21. júla 2007, 10:17
Banned Skupina

Prevzaté z FAQs

Prílohy Aké sú?

Administrátor môže vám umožní použiť pripojovací črtou tohto fóra, ktorý vám dáva možnosť pripojiť súbory určitého typu, na vaše príspevky. To by mohol byť obrázok, text dokumentu, zip súboru atď K dispozícii je tiež limit na veľkosť súboru akýchkoľvek príloh, ktoré urobíte.
Ak chcete pripojiť súbor na nový príspevok, kliknite na [Spravovanie Prílohy] tlačidlo v dolnej časti po zložení stránke, a nájdite súbor, ktorý chcete pripojiť z lokálneho pevného disku.
Po vyslanie, obraz prílohy môžu zobraziť náhľad, v závislosti od nastavenia fóra. Ak chcete zobraziť obsah připojovací (ak už nie je zobrazený) stačí kliknúť na odkaz názvu súboru, ktorá sa objaví vedľa připojovací ikonu.

Môj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základná doska:
ECS 915pla2
Pamäť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon X1050
Zvuková karta:
kosoštvorcových Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
bezdrôtové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 23. júla 2007, 14:35
Člen Skupina

Ahoj Alex

I opustili niektoré fotky na ImageShack, aby ste sa pozrieť na. http://profile.imageshack.us/user/MickY_G/
Bohužiaľ sa jedná o malý bit na malú stranu a niektorí sa zdvojnásobil, ako som nemal nejzamlženější predstavu, čo to sakra som robil! Môžete si však urobiť predstavu o tom, čo sme hovorili o tak. Obrázok z GPU s cigaretovým ighter vedľa dáva približnú veľkosť medzery medzi GPU a prvým PCI slotu, ktorý domy na dial-up modem za dobu, kým som si s TalkTalk v nasledujúcich pár týždňoch. Vzdialenosť od GPU do prvého PCI karta je jenom tad nižšia ako výška zapaľovače. Takisto nie sú žiadne vetracie otvory v prípade bočný panel, ktorý sa proti múru, tak to je spôsob, akým som sa umiestni ju a existuje aspoň dobrý 4 palce z priestoru za zadnou veci, takže by malo byť dosť vetranie. Ploche ventilátor tiež pomôže, ak môj byt je horná byt a dostane slnka na streche po celý deň, každý deň, keď je slnko, tak sa dostane naozaj horúce v mojom byte. Zabudol som spomenúť, že v najbližších pár týždňov budem nákupu väčšieho čierna, jasné boku-táflovaný ATX herné veci a všetko v Acer prípade bude klásť na nové veci, takže sa určite budú dávať oveľa viac vetranie. Použil som na využívanie MSI nVidia GeForce 7300GT PCI-e karta a že mal pasívne chladenie s veľký chladič. Avšak, já nejsem príliš obávajú hluku pochádzajúce z prípadu takže ak budete mať okolo nosa a pozrite sa, či existujú nejaké chladenie mods, ktoré môžu byť použité v mojej GPU, potom som skutočne dont myseľ, ak je to HSF vôbec, ako sa aspoň môžem skutočne vidieť, že robí niečo zo samotnej skutočnosti, že ventilátor je v prevádzke! Dúfam, že to všetko dáva zmysel a ešte raz vďaka. Je to vždy príjemné vedieť, niekto tam môže byť obťažovalo, aby nám pomohli menej vzdelané ako ostatné. Hrom!! Toto má byť jedným z najdlhších miest veky! Na zdravie! Mick.
Old 24. júla 2007, 01:16
Darcu Skupina

Ahoj Micky.

Len zdvorilostné odpoveď ne. Musím ísť do práce v čase, ťah 15 hodín posuny v dôsledku všetkých povodňami v celom regióne, ale uvidíme sa späť hneď ako budem môcť.

Na zdravie.

-Kanoakavirus
Old 24. júla 2007, 12:20
Darcu Skupina

Musel Šilhavý zobrazenie pics kluk:) ale za to stojí (v aktuálnom prípade) je tam veľa priestoru pre nové aa HSF ako GPU a CPU.

Ako to stojí som nemohol nájsť aftermarket HSF pre 8500GT, ale som si e-mailom Nvidia ako pri pohľade na montážnych dier aj podozrenie niektorý zo súčasných Žalman radov (FS-V7, VF-700, VF-900) bude fit. By mohlo byť zle na to, že keď budem čakať späť na prerokovanie.

U rekonštruovaných HSF svojho nového cpu (rozhodla, čo ste dostali zatiaľ?) Tam jednoducho nie je lepšia o objeme cena / výkon, ako je tomu v Arktíde Chladenie mraznička 64.

-Kanoakavirus
Old 25. júl 2007, 00:09
Člen Skupina

Nazdraví Alex!
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Need Help & poradenstvo dfresh27 Všeobecné Hardware Chat 2 27. decembra 2008 05:49
Potrebujete poradiť, o ktorom Web Cam získať CompMadness84 Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 3 12. mája 2008 16:02
Hľadáme malú radu ... derrenb Web Design, hosting & SEO 3 1. februára 2008 04:49
Potrebujete poradiť jsfs Notebooky, Mobily a PDA 1 3. decembra 2007 16:53
Potrebujete poradiť sem plz Albop Všeobecné Hardware Chat 1 10. októbra 2007 08:36
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.