мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Нови ЦПУ Савети плеасе?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 18 срп 2007, 17:28
Мембер Гроуп

Здраво

Ја сам нови овде па вас молимо голом са мном. Имам Ацер стремити Т180 ажурирани да сам прилично мало, тако пуно тако, да сам ја сада приказују Виста Ултимате без проблема на све. Садашњи систем наочаре су како слиједи:

Гусар 2ГБ РАМ
НВИДИА 8500ГТ 512 ДДР2 ГПУ
АМД 3400 + 16бит (1.81ГХз)

И неколико других звиздаљкама и звона итд Шта бих желео да зна је: Да ли је могуће за мене за модернизирати мој процесор на нешто брже? Ја сам контактирала Ацер и они ме обавестити да је уговорити МОБО направити (без обзира да мај значе)? Имам бенцхмаркед са Лавалыс Еверест Ултимате Едитион & ПЦ Уизард 2007 и како да рећи исту ствар, која је наведена у наставку. Имам налепљен је све што говори о МОБО. Има ли било ко тамо који су ме могли обавестити уколико је могуће надоградити моје ЦПУ са врло проријеђена детаље сам овде доле молим те? Хвала вам унапред, ако можете. БТУ, имам врло ограничено знање у вези са овим питањима, па ако можете помоћ, могао те молимо опишите га мајмун-доказ контексту као што сам ја управо то када је у питању ова врста ствари. ЛОЛ? Такође, то је соцкет АМ2 (ако то помаже)?
Многобројан захвалност.
Мицк

Особине матичне плоче
Матичној плочи ИД 09/14/2006-МЦП61М-АМ-6А61КЕ11Ц-00
Назив матичне плоче ЕМ61ПМ/ЕМ61СМ Ацер

Фронт Сиде Бус Пропертиес
Аутобуски Тыпе АМД хаммер
Реал Цлоцк 200 МХз
Ефективна Цлоцк 200 МХз
ХыперТранспорт Цлоцк 800 МХз

Меморы Бус Пропертиес
Аутобуски Тыпе Дуал ДДР2 СДРАМ
Аутобуски Ширина 128-битни
Драхма: ФСБ ратио ЦПУ / 7
Реал Цлоцк 258 МХз (ДДР)
Ефективна Цлоцк 517 МХз
Бандуидтх 8266 МБ / с
Old 18 срп 2007, 18:24
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы МицкЫ Г View Post
Здраво

Ја сам нови овде па вас молимо голом са мном. Имам Ацер стремити Т180 ажурирани да сам прилично мало, тако пуно тако, да сам ја сада приказују Виста Ултимате без проблема на све. Садашњи систем наочаре су како слиједи:

Гусар 2ГБ РАМ
НВИДИА 8500ГТ 512 ДДР2 ГПУ
АМД 3400 + 16бит (1.81ГХз)

И неколико других звиздаљкама и звона итд Шта бих желео да зна је: Да ли је могуће за мене за модернизирати мој процесор на нешто брже? Ја сам контактирала Ацер и они ме обавестити да је уговорити МОБО направити (без обзира да мај значе)? Имам бенцхмаркед са Лавалыс Еверест Ултимате Едитион & ПЦ Уизард 2007 и како да рећи исту ствар, која је наведена у наставку. Имам налепљен је све што говори о МОБО. Има ли било ко тамо који су ме могли обавестити уколико је могуће надоградити моје ЦПУ са врло проријеђена детаље сам овде доле молим те? Хвала вам унапред, ако можете. БТУ, имам врло ограничено знање у вези са овим питањима, па ако можете помоћ, могао те молимо опишите га мајмун-доказ контексту као што сам ја управо то када је у питању ова врста ствари. ЛОЛ? Такође, то је соцкет АМ2 (ако то помаже)?
Многобројан захвалност.
Мицк

Особине матичне плоче
Матичној плочи ИД 09/14/2006-МЦП61М-АМ-6А61КЕ11Ц-00
Назив матичне плоче ЕМ61ПМ/ЕМ61СМ Ацер

Фронт Сиде Бус Пропертиес
Аутобуски Тыпе АМД хаммер
Реал Цлоцк 200 МХз
Ефективна Цлоцк 200 МХз
ХыперТранспорт Цлоцк 800 МХз

Меморы Бус Пропертиес
Аутобуски Тыпе Дуал ДДР2 СДРАМ
Аутобуски Ширина 128-битни
Драхма: ФСБ ратио ЦПУ / 7
Реал Цлоцк 258 МХз (ДДР)
Ефективна Цлоцк 517 МХз
Бандуидтх 8266 МБ / с
Хеј уп Мицкы, што сте је добио има соцкет АМ2 (940 пин) АМД Семпрон. Прилично много најнижа ниска од када је у питању ЦПУ-а.

Тхе мобо детаље сте постед изгледају ми попут Фоксцонн бранд али то ароматизован Ацер'с укус је од стране произвођача. Вјерујем (Напомињемо избор речи постоји), с обзиром на његове један соцкет АМ2, ваша матична плоча ће подржати било ког соцкет АМ2 ЦПУ-а, укључујући и упто ФКС-74 дуал-цоре. Али ја чврсто саветовати контактирања Ацер потврдити ово само како би били сигурни.

Такође, ако ништа надоградње на бржи ЦПУ ти мај оскудица то мислити о различитом ХСФ (Фан ХеатСинк и) за ЦПУ Семпрон, јер је јако кул и покренути ваш тренутни ХСФ мај не буде погодна за трчање ЦПУ хоттер.

Кад контактирате Ацер проверити своје псу ратинг са њима, и ако це моци носити са потребама ЦПУ ви одлучите за као генеричке псу Ацер нам је у њиховим системима и имају тенденцију да се покрећу као близак могуће највећу моћ у псу можете пружити.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 21 срп 2007, 06:24
Мембер Гроуп

Хи Алекс опет и пуно хвала за добар савет. Као што с правом рећи, за ЦПУ АМД рунс врло цоол и једва даје било којем офф топлоте на свим али ГПУ је потпуно различита ствар и ја да мало десктоп навијач окренути на страну како би панел вентс цоол ствари (погледајте детаље испод ГПУ ). ЈА је заборавио то споменути у мојој последњи пост којим сам унапријеђен је већ псу. Према Ацер је теззе Т180 долази са 250у псу репер али заправо рећи један њен 350у и неки од других људи и на другим форумима рекли исто. Имам 550у псу као ЈА је узимајући нову ГПУ и знао да ће то требати много више оомпх у моћ одељење, тако да је 550у требало да поднесе све што ми треба Ја сам не толико као усрдан играч, али то сада и уживати играње тада. Али, наравно, ако мислите да још већи псу би корист мене, онда ћу купити један чим могу приуштити један. Ацер је апсолутно бескористан за добити одговор, који је разлог зашто сам пробати и увек користите Ацер форуме као ни ти рећи цела земљани лонац у срање или нормално, само игнориши моје е-поште, тако да је бесмислено ми тражећи их за детаље.

Био сам на мишљење, иако сам могао бити погрешно, да када купите нову ЦПУ, то долази са тачним хеатсинк и вентилатор итд? Моја другарица само је добио дуал цоре соцкет АМ2 за 70 £ обрасца ПЦ Уорлд (један затворен и неискориштени повратак, овдашњи јефтини цена) и његова је дошла са хеатсинк и вентилатор итд Међутим, ја нисам на одређене материје, тако да ћу се оставити да и до вас момци, стручњаци,

Тхе НВИДИА 8500ГТ ГПУ који сам добио је, на жалост, а Дабс Вредност једне (ја сам на Инцап Бнфт (бубрег пресадити) тако да нису могли приуштити нешто боље), па је очито ништа посебно. Врло мала врста Бакалите хеатсинк (потпуно бескорисно) и веома мали бели вентилатор. Био сам на мишљење да се ти превише, могло би бити боље са надоградити хеатсинкс и обожаватељи и сл, иако има само два ПЦИ слот, то би морао да буде врло танко комад опреме да је могуће променити хеатсинг и вентилатор на ГПУ , иако је добар 2 "-2,5" јаз између ПЦИе ГПУ и прва ПЦИ слот, али не бих да има фоггиест да добијете идеју што би биле у стању заменити хеатсинк и вентилатор, чак и ако би било могуће? Молимо исприка ако сам касно одговарајуцхи јер сам само на диал-уп у тренутку док сам ићи с Талк Талк на 21 дана. Хвала опет за савет и жао његове мало дуг пост али нисам техничком вољан и учинити, не знам како да објасни све што је стварно исправно. Живели! Мицк.
Old 21 срп 2007, 06:40
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы МицкЫ Г View Post
Хи Алекс опет и пуно хвала за добар савет. Као што с правом рећи, за ЦПУ АМД рунс врло цоол и једва даје било којем офф топлоте на свим али ГПУ је потпуно различита ствар и ја да мало десктоп навијач окренути на страну како би панел вентс цоол ствари (погледајте детаље испод ГПУ ). ЈА је заборавио то споменути у мојој последњи пост којим сам унапријеђен је већ псу. Према Ацер је теззе Т180 долази са 250у псу репер али заправо рећи један њен 350у и неки од других људи и на другим форумима рекли исто. Имам 550у псу као ЈА је узимајући нову ГПУ и знао да ће то требати много више оомпх у моћ одељење, тако да је 550у требало да поднесе све што ми треба Ја сам не толико као усрдан играч, али то сада и уживати играње тада. Али, наравно, ако мислите да још већи псу би корист мене, онда ћу купити један чим могу приуштити један. Ацер је апсолутно бескористан за добити одговор, који је разлог зашто сам пробати и увек користите Ацер форуме као ни ти рећи цела земљани лонац у срање или нормално, само игнориши моје е-поште, тако да је бесмислено ми тражећи их за детаље.

Био сам на мишљење, иако сам могао бити погрешно, да када купите нову ЦПУ, то долази са тачним хеатсинк и вентилатор итд? Моја другарица само је добио дуал цоре соцкет АМ2 за 70 £ обрасца ПЦ Уорлд (један затворен и неискориштени повратак, овдашњи јефтини цена) и његова је дошла са хеатсинк и вентилатор итд Међутим, ја нисам на одређене материје, тако да ћу се оставити да и до вас момци, стручњаци,

Тхе НВИДИА 8500ГТ ГПУ који сам добио је, на жалост, а Дабс Вредност једне (ја сам на Инцап Бнфт (бубрег пресадити) тако да нису могли приуштити нешто боље), па је очито ништа посебно. Врло мала врста Бакалите хеатсинк (потпуно бескорисно) и веома мали бели вентилатор. Био сам на мишљење да се ти превише, могло би бити боље са надоградити хеатсинкс и обожаватељи и сл, иако има само два ПЦИ слот, то би морао да буде врло танко комад опреме да је могуће променити хеатсинг и вентилатор на ГПУ , иако је добар 2 "-2,5" јаз између ПЦИе ГПУ и прва ПЦИ слот, али не бих да има фоггиест да добијете идеју што би биле у стању заменити хеатсинк и вентилатор, чак и ако би било могуће? Молимо исприка ако сам касно одговарајуцхи јер сам само на диал-уп у тренутку док сам ићи с Талк Талк на 21 дана. Хвала опет за савет и жао његове мало дуг пост али нисам техничком вољан и учинити, не знам како да објасни све што је стварно исправно. Живели! Мицк.
Хи Мицкы је псу имате ће моћи да обрадимо већину ствари роад на то заснива на коришћењу сте котираним снагом и његове оцене.

Сам споменуо хсф на ЦПУ, јер можете купити ОЕМ верзије ЦПУ-а (не ретаил боксед и без дионица хсф).

Звучи као да би могао стати двокреветној ширине хладњак на ГПУ из меаурементс сте наведену горе. Но, слике ће допустити мене за направити бољи одлучност.

Можете купити на тржишту по-хсф је за ГПУ-а, ако сте заинтересовани да ја могу имати носат около за вас ако желите? Предлажем да, с обзиром на основне спец од 8500 дефинитивно могли ићи пасивни (без вентилатора), који би се смањити бука али ти би требао пристојан проток ваздуха у читавој случају да почнете са, а друго собу (то је место где би такође пицс помоћ) .

Не апологисе о вашем одговору! ми смо ту да помажу и ми смо се терете са одговорити на благовремено, а не вама.

-Каноакавирус
Old 21 срп 2007, 09:45
Мембер Гроуп

Хи Алекс
Ја сам преузео неке слике (доста, заправо), тако да можете видети тачно оно што је сет-уп. Један од проблема. Шта величину слике и како могу добити их да вас на овом форуму?
Мицк
Old 21 срп 2007, 10:17
Аустин Гроуп

Преузето из ФАК'с

Шта су Прилози?

Администратор мај вам омогућити да користите функцију прилогу овог форума, која Вам даје могућност да приложите датотеке одређених типова до ваше постове. Ово може бити слика, текст документ, Зип датотеку и др бит ће ограничење на величину датотеке свих прилога које направите.
За Приложи датотеку у нови пост, једноставно кликните на [Манаге Аттацхментс] дугме на дну пост састав страницу те пронађите датотеку коју желите приложити са локалног диска.
Након објављивања, слика прилоге мај приказати сличице, зависно о подешавањима форума. Да бисте видели садржај прилога (ако није већ приказан) једноставно кликните на име датотеке линк који се налази поред иконе прилога.

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел П4
Матичне плоче:
ЕЦС 915пла2
РАМ меморија:
1ГБ
Графичка картица (е):
АТИ Радеон кс1050
Соунд Цард:
диамонд Кстреме 7,1
Тврди диск (и):
160ГБ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби дриве ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
антецх/кс-поуер585
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
радио
Монитор (е):
109б6 Пхилипс 19 "ЦРТ
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 23 срп 2007, 14:35
Мембер Гроуп

Хи Алекс

Имам неке слике на левој ИмагеСхацк имати погледати. хттп://профиле.имагесхацк.ус/усер/МицкЫ_Г/
Нажалост, они су мален залогај на малом страни и неки су дуплиране, као нисам имала појма шта је фоггиест доврага био сам радиш! Међутим, можете да добијете идеју о томе шта ми говориш о Аныуаы. Слика од ГПУ са цигарета игхтер поред ње даје приближну величину јаз између ГПУ и прва кућа ПЦИ слот који је диал-уп модем за сада док не добијете са ТалкТалк у наредних неколико недеља. Удаљеност од ГПУ до првог ПЦИ картица је само ТАД мање у односу на висину је лакши. Такође, не постоје вентилација рупа на страни панела случају да је против зида, дакле то је начин на који сам га и позиционирале се барем добар 4 цм простора иза леђа случају, тако да би требало бити доста за вентилацију. Десктоп обожаватељи такође помаже као мој стан је врх раван и добија сунце на крову цео дан, сваки дан ако је сунчано, отуда она добија стварно, стварно вруће у мом стану. Заборавио сам споменути да се у следећих неколико недеља, бит ћу куповини већих црна, јасно страни-панеллед АТКС гаминг случај и све у Ацер случају, бит ће стављена у нови случај, тако да ће свакако дати много више вентилацију. ЈА искориштен за коришћење МСИ НВИДИА ГеФорце 7300ГТ ПЦИ-Е картицу и да је пасивна хлађења са ларгисх хеатсинк. Ипак, нисам превише забринути због буке из слуцају па ако ћете имати око носа и видети ако има било који МОДс хлађење које се може користити са моје садашњости ГПУ, онда ја стварно донт уму ако је ХСФ уопште као онда барем могу заправо видети да се нешто ради по самом чињеницом да је вентилатор ради! Надам се да ово све има смисла и још једном, хвала. Увек је лепо знати да је неко тамо може бити смета да нам помогне мање образовани рачунар од других. Блимеы! Ово има да буде један од најдужих постова икада! Живели! Мицк.
Old 24 срп 2007, 01:16
Донаторска Група

Хеј Мицкы.

Само услугу, одговорите стварно. Морам ићи на посао у овом тренутку, повлачењем 15 сат помера услед све преплављује широм регије, али ја ћу се вратити, чим ја могу.

Живели.

-Каноакавирус
Old 24 срп 2007, 12:20
Донаторска Група

Морала шкиљити како бисте видели слике фелл:), али као што штандова (у случају тренутне) има доста простора за нове АА хсф и за ГПУ и ЦПУ.

Као што сам штандовима у могућности за наћи афтермаркет хсф за 8500гт, али сам е-маилом НВИДИА гледа као на монтажу рупа осумњиченог и неки од тренутне Залман серија (ФС-В7, ВФ-700, ВФ-900) ће стати. Могао би да буде криво на том иако тако да ћу сачекати да се врати чути.

За ажурирани хсф за нови ЦПУ (одлуццио узимајући оно што још?) Постоји једноставно ништа боље на волумен / цене / перформанси основу од Арцтиц цоолинг замрзивач 64.

-Каноакавирус
Old 25 срп 2007, 00:09
Мембер Гроуп

Цхеерс Алекс!
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц