![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Burada bu kadar çıplak bana lütfen yeni duyuyorum. Ben, çok çok, bu Şimdi hiç sorunları olan Vista Ultimate kullanıyorum biraz yükselttiyseniz bir Acer Aspire T180 var. Bu sistemin özellikleri aşağıdaki gibidir: 2GB RAM korsan gemisi nVidia 8500GT 512 DDR2 GPU AMD 3400 + 16bit (1.81GHz) Ve birkaç diğer whistles ve çan gibi bilmem ne istiyoruz ise: benim için bir şey daha benim işlemci yükseltmek mümkün mü? Ben Acer temas etmiş ve bu MOBO bir ısmarlama yapmak (yani) ne anlama geliyor olabilir bana haber? Ben Lavalys Everest Ultimate Edition & PC Sihirbazı 2007 ve her iki söylüyorlar ile benchmarked hangi aşağıda listelenmiştir aynı şey. Herşeyi o MOBO hakkında diyor kopyaladım var. Orada kimse varsa burada lütfen aşağıda sunduğumuz çok seyrek ayrıntıları ile CPU yükseltmek mümkün orada bana bilgi verebilir mi? Eğer olabilir şimdiden teşekkür ederiz. Olarak ben sadece bu şey, bu tür gelir BTW, çok, eğer, salak bunu açıklayın olabilir yardımcı olabilir geçirmez bağlamında bu konular hakkında bilgi sınırlıdır. LOL? Ayrıca, bir soket AM2 (eğer) yardım nedir? Çok teşekkürler. Mick Anakart Özellikleri Anakart Kimliği 09/14/2006-MCP61M-AM-6A61KE11C-00 Anakart Adı Acer EM61PM/EM61SM Front Side Bus Özellikleri İş Türü AMD Hammer Gerçek Saat 200 MHz Etkin Saat 200 MHz HyperTransport Saati 800 MHz Hafıza İş Özellikleri İş Türü Dual DDR2 SDRAM İş Genişliği 128-bit DRAM: FSB oranı CPU / 7 Gerçek Saat 258 MHz (DDR) Etkin Saat 517 MHz Bant Genişliği 8266 MB / s |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Bu mobo ayrıntıları bana bir foxconn marka gibi gönderdiniz ama Acer's taste's üretici tarafından tadında. Ben (lütfen orada) kelimelerin seçimi notu, onun bir AM2 soketi düşündüğünü düşünüyorsanız, anakartınızın herhangi bir soket AM2 CPU's UPTO destek ve FX-74 çift çekirdekli dahil. Ama ben güçlü Acer bu Emin olmak için onaylamak için başvurmanızı öneriyoruz. Ayrıca, eğer çünkü Sempron's çalıştırmak çok ve geçerli HSF bir sıcak işlemci çalıştırmak için uygun olmayabilir hoş farklı bir HSF (HeatSink ve Fan) ilgili işlemci için düşünmek isteyebilirsiniz daha hızlı bir işlemci için yükseltme yapmak. Ne zaman Acer ve ile PSU derecesi kontrol eğer size Acer bize genel PSU kendi sistemleri var ve PSU sağlayan maksimum güç mümkün yakın olarak çalıştırmak eğilimindedir olarak almaya karar CPU gücü gereklilikleri idare edecek başvurun.
|
| |||
| |||
| Merhaba tekrar Alex ve çok iyi bir öneri için teşekkür ederiz. Siz doğru söylemek, AMD işlemci çok güzel çalıştırdığınız the GPU, tamamen farklı bir konu ve ben küçük bir masaüstü hayranıyım şeyler (soğuk GPU Detaylar aşağıda görmek için yan panelde havalandırma karşı korumak için tüm ısı ama verir çalışır ). Ben belirtmeyi Son sonrası ben zaten PSU yükselttiyseniz unuttum. Acer göre, Aspire T180 bir 250W PSU ama kriterler aslında onun bir 350w ve başka forumlarda, diğer adam demek geliyor aynı söylediler. Gibi yeni GPU almak ve bu güç departmanı daha çekicilik çok ihtiyacı olacağını biliyordum, bu yüzden 550w gibi ama ateşli oyun çok değil ben gereken her şeyi ele bir 550w PSU var artık oynamak ve keyif yapmak sonra. Ben bir Ödeyebileceğinizden Tabii ki, bir daha da yüksek PSU bana faydası olacağını düşünüyorum sonra en kısa sürede bir satın alma eder. Acer kesinlikle da neden ve deneyin her zaman Acer ya, sadece e-postaları görmezden, bu yaz Detaylar için soruyorum anlamsız's bok veya normal bir bütün sakat söylemek olarak forumları kullanmak bir cevap almak için yararsız vardır. Ancak ben yanlış olabilir ben görüş oldu, o zaman yeni bir işlemci almak, onu doğru heatsink ve fan vs ile gelir? Benim dostum sadece £ 70 formu bilgisayar dünya için (bir açılmamış ve kullanılmayan iade, bu nedenle ucuz fiyat) bir çift çekirdekli soket AM2 var ve bu heatsink ve fan vb Ancak ile birlikte, bu konuda belli değil yani bırakıyoruz olduğu kadar çocuklar için, uzman, NVIDIA 8500GT GPU ben aldım, ne yazık ki, bir Dabs Fiyat biri (I Incap Bnft (böbrek nakli) çok daha iyi bir şey göze couldn't), böylece bu doğal bir şey özel am. Bakalite heatsink bir çok küçük tür (toplam) ve çok küçük bir beyaz hayranıyım faydasız. Bu görüş, bu çok daha iyi heatsinks ve fanlar vs yükseltilemez olabilir, ama sadece iki PCI yuvasına sahip olduğunu, eğer bu GPU üzerindeki heatsing ve fan değiştirmek mümkün olduğunu cihaz çok ince parçası olmalı ancak bu iyi bir 2 "-2,5 olan PCIe GPU ve ilk PCI yuvası ama ne heatsink ve fan yerine gerek almak için foggiest fikrim yok wouldn't arasındaki" boşluğu bile, mümkün edildi mi? Lütfen özür eğer ben geç çünkü dial-up şu anda sadece pm yanıt olarak, kadar 21 gün içinde Talk Talk ile gidin. Danışma ve üzgün bir yazının da biraz için tekrar teşekkürler ama teknik fikirli değilim ve yapmak; değil nasıl gerçekten doğru herşeyi açıklamak için biliyorum. Peynir! Mick. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Çünkü CPU's OEM sürümlerini satın alabilirsiniz Ben CPU üzerindeki HSF bahsedilen (kutulu perakende ve hisse senedi HSF olmadan). Gibi bir çift genişliği yukarıdaki sözlerinde olduğunuz meaurements gelen GPU üzerinde serin uygun olabilir Sesler. Ama resimler beni daha iyi belirlenmesi için olanak sağlar. Sonra pazar HSF için Siz satın alabilirsiniz GPU's, eğer bu sizin için eğer isterseniz etrafında meraklı olabilir ilgileniyorsanız? Yani, bu 8500 kesinlikle pasif (no hayranıyım) olan gürültü azaltmak ediyorum ama durum boyunca başlangıç için iyi hava akımı gerekir ve oda ikinci gidebiliriz temel özelliklerini dikkate öneririz (burada resimlerim da yardımcı olacağını) olduğunu . Cevap konusunda özür dileriz etmeyin! biz yardım etmek için buradayız ve we're zamanında değil, size yanıt suçlanıyor.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Merhaba Alex Bazı resimler almış (çok aslında) bu nedenle tam olarak ne kurulum olduğunu görebilirsin kaç. Bir sorun. Ne resimlerim ve boyutunu nasıl bu forum bulabilirim? Mick |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sıkça Sorulan Sorular Taken from
Ne Ekler misiniz? Yönetici bu forumun bu yeteneğini Gönderilerinize belirli türde dosya eklemek veren eki özelliğini kullanmak için izin verebilir. Bu Burada yaptığınız tüm eklerin dosya boyutu için bir sınırı olacak bir görüntü, metin belgesi, bir zip dosyası vs olabilir. Yeni yazı için yazı kompozisyonu sayfanın alt kısmında, sadece tıklayın [yönet Ekler] düğmesine bir dosya eklemek için dosyayı size yerel sabit sürücüdeki eklemek istediğiniz bulun. Gönderdikten sonra, görüntü ekleri, forum ayarları bağlı olarak küçük görüntüleyebilir. Ekin içeriğini (zaten) tıklamanız yeterlidir bu ek simgesinin yanında görünen dosya bağlantı gösterilmiştir değildir görmek için. Benim Sistemi: #
|
|
| |||
| |||
| Merhaba Alex Senin için bir göz atmak ImageShack bazı resimlerim kaldı. http://profile.imageshack.us/user/MickY_G/ Ne yazık ki, bunlar küçük tarafında bir çiş gem ve ben cehenneme ne yaptığını olduğu foggiest fikrim yoktu bazı iki katına vardır! Ancak, biz yine de hakkında neler konuştuğunu bir fikir edinebilirsiniz. Kadar hafta sonraki birkaç TalkTalk elde edeceğiniz sigara ighter onun yanında olan GPU ve resim GPU ve çevirmeli şimdilik modem evleri ilk PCI yuvası arasındaki boşluğu bir yaklaşık boyut verir. Ilk PCI kart için GPU gelen mesafeyi hafif bir yükseklik az sadece biraz olduğunu. Ayrıca, bu ben konumlandırılmış olan yoludur ve bu davanın arka arkasına alan iyi bir 4 inç en az, bu nedenle çok gerektiği duvar, dolayısıyla karşı olduğu durumda yan panel üzerinde havalandırma delikleri vardır havalandırma ve. Masaüstü hayranıyım de düz olarak düz ve üst çatı tüm gün güneş alır, her gün bu güneşli olduğunu, bu nedenle aldığı gerçekten benim dairede sıcak yardımcı olur. Bu hafta bir sonraki çift, ben daha büyük bir siyah, açık yan panelled ATX oyun durumda ve Acer durumda her şey, yeni olgu olarak sunulacak bu kesinlikle daha çok şey verir satın olacaktır belirtmeyi unutmuşum havalandırma. Bir MSI nVidia GeForce 7300GT PCI-E kartı kullanmak için kullanılan ve bir irice heatsink ile pasif soğutma vardı. Ancak, çok gürültü durumda, bu nedenle eğer etrafında bir burun olacak ve bu benim için GPU ile kullanılabilir herhangi bir soğutma Değişiklikler, sonra gerçekten dont akılda görmek eğer bir gelecek olduğunu merak etmiyorum HSF bütün olarak daha sonra en az Aslında bu fan çalışmayan bir çok gerçeği ile bir şeyler yaptığını görebilirsiniz! Ben bu anlamda ve bir kez daha yapar, teşekkürler umuyoruz. Her zaman orada az bilgisayarı diğerlerinden daha eğitimli yardımcı olmak için rahatsız olabilir birini bilmek güzel. Vay canına! Bu en uzun mesajlar hiç olmak için var! Peynir! Mick. |
|
| |||
| |||
| Hey Mickey. Sadece nezaketen cevap gerçekten. Var şu anda, 15 saat vardiya tüm bölgede tüm sel nedeniyle çekerek iş için ama ben bir an i olabilir edeceğiz. Peynir.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Bu resimler dostum görmek için squirt için:) ama Had olarak mevcut durumda () var hem GPU ve CPU için AA yeni HSF yer bol's duruyor. Olarak ben 8500gt için sonrası HSF bulamadık yaşıyorum standları, ama montaj delikleri I bakarak olarak Nvidia e-posta ile gönderdik Geçerli Zalman dizi birini (FS-V7, VF-700, VF-900) şüpheli sığmaktadır. Bu da çok geri duyar bekleyeceğim üzerinde yanlış olabilir. Yeni işlemci için bir yükselttiyseniz HSF için (henüz? Ne alıyoruz) orada sadece hiçbiri bir ses daha iyi bir karar verdi / maliyet / the Arctic Cooling Freezer 64 daha performans olarak.
|
| |||
| |||
| Cheers Alex! |
![]() |
|
| Bookmarks |