менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Новий процесор рада, будь ласка?

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 липня 2007, 17:28
Член групи

Default Новий процесор рада, будь ласка?

Привіт

Я тут, так що нова прохання голом зі мною. У мене Acer Aspire T180, що я поновив зовсім небагато, причому настільки, що я тепер працює з Vista Ultimate ніяких проблем. Справжній специфікації системи є наступні:

2Gb оперативної пам'яті Corsair
NVidia 8500GT 512 DDR2 GPU
AMD 3400 + 16bit (1.81GHz)

І деякі інші свистки і дзвіночки і т.д. Що я хотів би знати: чи можливо для мене поновити процесор на щось швидше? Я зв'язався Acer, і вони повідомили мені, що це материнська плата на замовлення робити (що б це може означати,)? Я протестовані з Lavalys EVEREST Ultimate Edition & PC Wizard 2007 і обидва говорять одне і те ж, що перераховані нижче. Я вставив все, що говорить про MOBO. Є Усі, хто може повідомити мені, якщо це можливо, щоб оновити процесор з дуже рідкісними подробиці я представив тут нижче, будь ласка? Спасибі заздалегідь, якщо ви можете. До речі, у мене дуже обмежені знання з цих питань, так що якщо ви можете допомогти, не могли б ви описати його на ідіота-Proof контексті, як я тільки що, коли справа доходить до цих типів речей. LOL? Крім того, воно Socket AM2 (якщо це допомагає)?
Большое спасибо.
Мік

Властивості системної плати
Плати ID 09/14/2006-MCP61M-AM-6A61KE11C-00
Плата Acer EM61PM/EM61SM

Front Side Bus Properties
Тип шини AMD Hammer
Реальна частота 200 МГц
Ефективна частота 200 МГц
Годинники HyperTransport 800 МГц

Властивості шини пам'яті
Тип шини Dual DDR2 SDRAM
Ширина шини 128-бітний
DRAM: FSB співвідношення CPU / 7
Реальна частота 258 МГц (DDR)
Ефективна частота 517 МГц
Смуга пропускання 8266 Мб / с
Old 18 липня 2007, 18:24
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Micky G View Post
Привіт

Я тут, так що нова прохання голом зі мною. У мене Acer Aspire T180, що я поновив зовсім небагато, причому настільки, що я тепер працює з Vista Ultimate ніяких проблем. Справжній специфікації системи є наступні:

2Gb оперативної пам'яті Corsair
NVidia 8500GT 512 DDR2 GPU
AMD 3400 + 16bit (1.81GHz)

І деякі інші свистки і дзвіночки і т.д. Що я хотів би знати: чи можливо для мене поновити процесор на щось швидше? Я зв'язався Acer, і вони повідомили мені, що це материнська плата на замовлення робити (що б це може означати,)? Я протестовані з Lavalys EVEREST Ultimate Edition & PC Wizard 2007 і обидва говорять одне і те ж, що перераховані нижче. Я вставив все, що говорить про MOBO. Є Усі, хто може повідомити мені, якщо це можливо, щоб оновити процесор з дуже рідкісними подробиці я представив тут нижче, будь ласка? Спасибі заздалегідь, якщо ви можете. До речі, у мене дуже обмежені знання з цих питань, так що якщо ви можете допомогти, не могли б ви описати його на ідіота-Proof контексті, як я тільки що, коли справа доходить до цих типів речей. LOL? Крім того, воно Socket AM2 (якщо це допомагає)?
Большое спасибо.
Мік

Властивості системної плати
Плати ID 09/14/2006-MCP61M-AM-6A61KE11C-00
Плата Acer EM61PM/EM61SM

Front Side Bus Properties
Тип шини AMD Hammer
Реальна частота 200 МГц
Ефективна частота 200 МГц
Годинники HyperTransport 800 МГц

Властивості шини пам'яті
Тип шини Dual DDR2 SDRAM
Ширина шини 128-бітний
DRAM: FSB співвідношення CPU / 7
Реальна частота 258 МГц (DDR)
Ефективна частота 517 МГц
Смуга пропускання 8266 Мб / с
Ей до Міккі, що у тебе є Socket AM2 (940 Pin) AMD Sempron. Досить багато чого самі низькі, коли справа доходить до процесора.

Mobo подробиці Ви розмістили подивитися на мене, як Foxconn марки, але з ароматизованої Acer смак's заводом-виробником. Я вважаю, (зверніть увагу на вибір слів там), з огляду на її Socket AM2, материнська плата буде підтримувати будь-які ДО CPU Socket AM2, і в тому числі FX-74 Dual-Core. Але я настійно раджу зв'язатися Acer підтвердити це просто щоб бути впевненим.

Крім того, якщо ви робите оновлення до більш швидкий процесор ви можете думати про інше HSF (радіатор і вентилятор) для процесора Sempron, оскільки працювати дуже прохолодно і поточний HSF не можуть бути придатні для гаряче працює процесор.

Коли Ви звертаєтеся Acer перевірити БП рейтингу з ними, і якщо вона буде обробляти споживану потужність процесора ви вирішите отримати як Acer нас спільний блок живлення в своїх системах і, як правило, працювати якомога ближче до можливої максимальної потужності блоку живлення може надати.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 21 липня 2007, 06:24
Член групи

Привіт Алекс і знову большое спасибо за совет. Як ви справедливо сказати, процесор AMD працює дуже прохолодно і майже не виділяє тепла на всіх, але в ГПУ це абсолютно інше питання, і я повинен тримати невелику настільних вентиляторів, що стоять перед жерла бічну панель, щоб тримати речі Cool (див. подробиці нижче GPU ). Я забув згадати, в моїй попередній статті, що я модернізував ПГУ вже. За даними Acer, Aspire T180 постачається з БП 250w, але насправді критерії сказати своє 350W і деякі інші хлопці на інших форумах сказав те ж саме. Я отримав блок живлення 550W, як я був отримати нові GPU і знав, що буде потрібно набагато більше Oomph у владі департаменту, тому 550W повинна обробляти все, що потрібно, як я не є, що багато чого з гарячих Коротко але насолоджуватися грою, і тепер тоді. Але, звичайно, якщо ви думаєте, навіть вище, БП буде приносити мені, то я повинна придбати один, як тільки я можу дозволити собі одну. Acer абсолютно даремні, щоб отримати відповідь, тому я намагаюся і завжди використовувати форуми, як Acer або вам цілий глиняний горщик з лайна чи нормально, просто ігнорують мої листи, так що безглуздо мене з проханням докладно.

Я вважав, хоча я можу помилятися, що коли ви купите новий процесор, він приходить з правильного радіатора і вентилятора і т.д.? Моя подруга тільки що отримав Dual Socket AM2 основному за £ 70 формі Світ ПК (закрите і повернути невикористану, звідси і дешевою ціною), і його прийшли з радіатором і вентилятором і т.д. Однак, я не впевнений з цього питання, так що я залишу що до вас, хлопці, експерти,

NVidia 8500GT GPU, що я отримав, на жаль, Dabs Співвідношення один (я на Incap Bnft (пересадка нирки), тому не може дозволити собі нічого кращого), тому, очевидно, нічого особливого. Дуже маленькі роду Bakalite радіатора (абсолютно марно) і дуже маленькі білі вентилятора. Я вважав, що це теж може бути підвищений з кращою радіаторів і вентиляторів і т.д., але тільки з двома слотами PCI, вона повинна бути дуже тонка частина обладнання, якщо б можна було змінити heatsing і вентилятор на GPU , хоча є хороший 2 "-2,5" розрив між PCIe ГПУ і перший слот PCI, але я б не мають ні найменшого поняття, що придбати щоб мати можливість замінити радіатор і вентилятор, навіть якщо б це було можливо? Прошу вибачення, якщо я спізнився з відповіддю, бо я тільки по комутованих в той момент, поки я йду з Talk Talk в 21 днів. Ще раз спасибі за поради і шкода своїх трохи довгий пост, але я технічно не однодумців і виконуйте; знаю, як насправді пояснити все правильно. Ура! Мік.
Old 21 липня 2007, 06:40
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Micky G View Post
Привіт Алекс і знову большое спасибо за совет. Як ви справедливо сказати, процесор AMD працює дуже прохолодно і майже не виділяє тепла на всіх, але в ГПУ це абсолютно інше питання, і я повинен тримати невелику настільних вентиляторів, що стоять перед жерла бічну панель, щоб тримати речі Cool (див. подробиці нижче GPU ). Я забув згадати, в моїй попередній статті, що я модернізував ПГУ вже. За даними Acer, Aspire T180 постачається з БП 250w, але насправді критерії сказати своє 350W і деякі інші хлопці на інших форумах сказав те ж саме. Я отримав блок живлення 550W, як я був отримати нові GPU і знав, що буде потрібно набагато більше Oomph у владі департаменту, тому 550W повинна обробляти все, що потрібно, як я не є, що багато чого з гарячих Коротко але насолоджуватися грою, і тепер тоді. Але, звичайно, якщо ви думаєте, навіть вище, БП буде приносити мені, то я повинна придбати один, як тільки я можу дозволити собі одну. Acer абсолютно даремні, щоб отримати відповідь, тому я намагаюся і завжди використовувати форуми, як Acer або вам цілий глиняний горщик з лайна чи нормально, просто ігнорують мої листи, так що безглуздо мене з проханням докладно.

Я вважав, хоча я можу помилятися, що коли ви купите новий процесор, він приходить з правильного радіатора і вентилятора і т.д.? Моя подруга тільки що отримав Dual Socket AM2 основному за £ 70 формі Світ ПК (закрите і повернути невикористану, звідси і дешевою ціною), і його прийшли з радіатором і вентилятором і т.д. Однак, я не впевнений з цього питання, так що я залишу що до вас, хлопці, експерти,

NVidia 8500GT GPU, що я отримав, на жаль, Dabs Співвідношення один (я на Incap Bnft (пересадка нирки), тому не може дозволити собі нічого кращого), тому, очевидно, нічого особливого. Дуже маленькі роду Bakalite радіатора (абсолютно марно) і дуже маленькі білі вентилятора. Я вважав, що це теж може бути підвищений з кращою радіаторів і вентиляторів і т.д., але тільки з двома слотами PCI, вона повинна бути дуже тонка частина обладнання, якщо б можна було змінити heatsing і вентилятор на GPU , хоча є хороший 2 "-2,5" розрив між PCIe ГПУ і перший слот PCI, але я б не мають ні найменшого поняття, що придбати щоб мати можливість замінити радіатор і вентилятор, навіть якщо б це було можливо? Прошу вибачення, якщо я спізнився з відповіддю, бо я тільки по комутованих в той момент, поки я йду з Talk Talk в 21 днів. Ще раз спасибі за поради і шкода своїх трохи довгий пост, але я технічно не однодумців і виконуйте; знаю, як насправді пояснити все правильно. Ура! Мік.
Привіт Міккі, БП в тебе буде вміти справлятися з більшістю речей кинуті на це заснований на використанні ви цитований і його потужність рейтингу.

Я згадав HSF на процесор, тому що ви можете придбати OEM-версії процесора (а не роздрібної коробкової і без фондового HSF).

Звучить як можна помістити подвійної ширини кулера на GPU від meaurements ви вже наводилися вище. Але фотографії дозволили б мені зробити краще рішення.

Ви можете придбати після HSF ринку для GPU, якщо вас цікавить, що я можу мати ароматний навколо для вас, якщо ви хочете? Я пропоную, з огляду на основні специфікації в 8500 можна впевнено йти пасивні (без вентилятора), який буде скоротити на шум, але вам буде потрібно гідний повітряний потік протягом всього розгляду по-перше, і по-друге кімнаті (це фото, де також буде сприяти) .

Чи не вибачення щодо вашої відповіді! Ми тут, щоб допомогти, і ми пред'явлено звинувачення у відповідь на своєчасну, не ви.

-Kanoakavirus
Old 21 липня 2007, 09:45
Член групи

Привіт Алекса
Я зробив деякі ілюстрації (досить мало на самом деле), тому ви можете побачити саме те, що настройка є. Одна проблема. Який розмір для фото і як я можу отримати їх вам на цьому форумі?
Мік
Old 21 липня 2007, 10:17
Забороненої угруповання

Взято з FAQ's

Що таке вкладення?

Адміністратор може дозволити Вам використовувати вкладення на цьому форумі, який дає вам можливість прикріплювати файли певних типів для вашого повідомлення. Це може бути зображення, текстовий документ, Zip-архів і т.д. Там буде обмеження на розмір файлу будь-які вкладення ви робите.
Щоб вкласти файл у нове повідомлення, натисніть кнопку [Управління вкладеннями] кнопку внизу сторінки створення повідомлення й виберіть файл, який ви хочете вкласти з локального жорсткого диска.
Після відправлення повідомлення, зображення можуть відображатися у вигляді мініатюр, в залежності від налаштувань форуму. Щоб побачити вміст вкладення (якщо воно не було відображено одразу), натисніть на його назву, що з'являється поряд зі значком вкладеного файлу.

Моя система: #

Процесор (и):
Intel P4
Материнська плата:
ECS 915pla2
ОЗУ:
1gb
Графічна карта (и):
ATI Radeon X1050
Звукова карта:
Diamond Xtreme 7.1
Жорсткий диск (и):
160gb
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Діло / PSU:
antech/x-power585
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Бездротове
Монітор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операційна система (и):
Windows XP
Old 23 липня 2007, 14:35
Член групи

Привіт Алекса

Я залишив кілька фотографій на ImageShack для Вас подивитися. http://profile.imageshack.us/user/MickY_G/
На жаль, вони трошки по малій осторонь і деякі з них подвоїлася, як я не мав ні найменшого поняття, якого біса я роблю! Однак, ви можете отримати уявлення про те, що ми говоримо про так чи інакше. Фотографія ГПУ з сигаретою ighter поруч з нею дає приблизний розмір розриву між графічним і перший слот PCI в якому знаходиться модем на даний момент поки не отримаю з TalkTalk в найближчі кілька тижнів. Відстань від ГПУ першу карту PCI всього лише трохи менше, ніж висота легше. Крім того, немає ніяких вентиляційних отворів на панелі випадку сторона, яка в стіну, отже, саме так я і позиціонується вона існує, принаймні добре 4 дюйма простір за спиною так, тому не повинно бути багато вентиляції. Настільний вентилятор допомагає моєї квартири верхнього плоскі і отримує сонцем на даху весь день, кожен день, якщо це сонячний, тому він отримує дуже, дуже гарячий в моїй квартирі. Я забув згадати, що в найближчі кілька тижнів, я буду купувати великі чорні, чіткі боку панель ігор ATX справи і все, що в разі Acer, будуть введені в новій справі, так що, безумовно, дають набагато більше вентиляцію. Раніше я користувався MSI NVidia GeForce 7300GT PCI-E-карти і, що було пасивне охолодження з досить великим радіатором. Тим не менше, я не дуже турбувався з приводу шуму від такий випадок, якщо доведеться носити навколо і побачити, чи є охолодження моди, які можуть бути використані з моєї нинішньої ГПУ, тоді я дійсно Dont Mind, якщо воно є HSF зовсім, так як то, по крайней мере, я насправді можна бачити, що він робить щось в силу самого факту, що вентилятор працює! Сподіваюся, все це має сенс, і ще раз, спасибо. Це завжди приємно знати, хто там може бути турбувало, щоб ми могли комп'ютер менш освічені, ніж інші. Щоб мені провалитися! Це треба бути одним із самих довгих повідомлень ніколи! Ура! Мік.
Old 24 липня 2007, 01:16
Донор групи

Ей Міккі.

Просто люб'язно відповісти на самом деле. Треба йти на роботу в той момент, потягнувши 15 годин на добу за рахунок усіх повеней по всьому регіону, але я повернуся, як тільки зможу.

Ура.

-Kanoakavirus
Old 24 липня 2007, 12:20
Донор групи

Довелося косити для перегляду фото хлопця:), але в його нинішньому вигляді (в даному випадку) є достатньо місця для нових А. HSF для GPU і CPU.

Як вона стоїть Я не можу знайти Aftermarket HSF для 8500GT, але я по електронній пошті Nvidia як дивлячись на монтажні отвори я підозрюю, одне з нинішньої серії Zalman (FS-V7, VF-700, VF-900) підійде. Можу помилятися на що, хоча я почекаю тому почути.

Для оновлення HSF для нового процесора (вирішили, що ви отримуєте ще?) Просто-напросто немає нікого краще на обсяг / ціна / продуктивність, ніж основа Arctic Cooling Freezer 64.

-Kanoakavirus
Old 25 липня 2007, 00:09
Член групи

Cheers Alex!
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.