![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти на всички, Имам само донесе нови дънни платки, RAM и процесор за подобряване на моята възраст старите гигабайт GA-8SIML, който е P4 3.00GHz и 2GB RAM. Аз доведох: 4GB RAM корсар Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz Socket 775 Гигабайт GA-G31M-S2L iG31 Socket 775 борда VGA 6 канала аудио mATX дънна платка Имам отглеждат двете си IDE твърди дискове, както аз не искам да ми хлабав всички програми и настройки, като ме 4 години, за да ги всички. Бях казал, че това би било възможно, ако Донесох този чипсет на дънната платка, както би мач ми стария. Но сега, когато съм зареждане на Windows, тя просто да стане прозорците товарене лента и след това отново започва и продължава да прави това и looping повече и повече. Всякакви идеи за това как да се получи, че за да стартирате Windows моля? Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Същия чипсет, или не много от дънната водачите ще бъдат различни.
| |||
| |||
| Добре какво се опитвате да направите, е обувка хардуерно инсталиране на твърдия диск, който не е свързан, така че е хвърляне на магистър зареждане на ОС на разстояние. Това, което трябва да направите е да включите в твърдия диск, с основните ОС и не заредени драйвери или instaled, след което поставете в двете от вашия твърд диск спаси всичките ви данни, от там и после ще трябва да форматирате както и да се кара на TEST твърд диск с основните ОС и преинсталиране на операционната система, на стария си диск. Но се уверете, че при свързване като роби да се върнеш на програмните файлове и всички inportant информация. |
|
| |||
| |||
| Това е доста драстично решение; би зареждане от XP CD и избор на ремонтни инсталирате не работи? |
|
| |||
| |||
| Неговата не драстични mbon LOL! тя ще работи за нейното решение за вашия проблем, приятелю, този път всичко ще бъде вървят сладки и начина, по който тя трябва да бъде, опитайте да използвате XP диск, за да поправят OS и instaling новите драйвери се надяваме, че работи. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не знам дали съм четене това право, но вие се опитвате да стартирате двата IDE устройства за нова машина?
Пълен формат ще сортиране, че за вас. Опитайте с някакъв начин на получаване на всички архивирали данните си и след това формат на двата IDE диск с XP Ако искате да инсталирате Vista, тогава опитайте форматиране на дискове с XP, тъй като това ви дава възможност за пълно форматиране на дискове, Изглед е само едно изображение , за да остана с XP За да получи пълен чист вид. Айв имали преди това с XP след това да инсталирате Vista над нея. Когато отидох да зареди Vista за формат, тя wouldnt достигне миналото зареждане becuse Имах дефектни зареждане на ОС Моята система: Фред
|
|
| |||
| |||
| Айв обясни начина, по който да бъде в състояние да получите данните гърба може би поп, бихте могли да използвате едно от двете устройства да инсталирате основните ОС от една с не важни данни за това плъзнете в тази шофиране го спаси и след това прясно формат и от двете устройства . |