menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Matka nové rady a PC Problémy

Reply

Thread Nástroje
Old 20. června 2009, 14:16
Nový člen skupiny

Default Matka nové rady a PC Problémy

Ahoj všem,
Právě jsem přinesl novou desku, RAM a CPU pro upgrade mého věku starého Gigabyte GA-8SIML, což je P4 3.00GHz a 2 GB RAM.

Jsem uvedl:
4 GB RAM Corsair
Intel Pentium Duální Core E5200 2.5GHz Socket 775
Gigabyte GA-G31M-S2L iG31 Socket 775 Palubní VGA 6 kanálový zvuk mATX Základní deska

Mám mé dva pevné disky, jak jsem nechtěl ztratit všechny mé programy a nastavení, jako mě 4 roky dostat všechny.

Řekli mi, že by to bylo možné, když jsem tuto základní desku s chipsetem by zápas mé staré.

Ale teď, když jsem boot oken, jen se dostane na okna nakládací tyč a poté znovu-zahajuje a vede děláš smyčkování a znova a znova.

Jakékoli myšlenky na to, jak se dostat do boot oken prosím?

Díky
Old 21. června 2009, 00:36
Administrátor Skupina

Stejný čipset nebo ne mnoho z desky řidiči budou odlišné.

Musíte zkusit bootování v nouzovém režimu, není-li to možné spustit systém Windows opravit bootování z CD Windows.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24. června 2009, 02:22
Dárce Skupina

Ok, co se snaží dělat, je start nastavením hardwaru z pevného disku, který není spojen, takže je házení Master zavadec off. Co musíte udělat, je zapojit pevný disk se základní os a žádné ovladače nahraje nebo instaled, pak zasunout obě vaše pevné disky a ukládat všechny vaše data a pak z něj budete muset oba disky formátu a nechat se ZKUŠEBNÍ pevný disk se základní os a přeinstalovat operační systém na své staré jednotky. Ale ujistěte se, že při připojení jako otroci zálohovat soubory programu a všechny inportant informace.
Old 24. června 2009, 02:43
Člen Skupina

To je poněkud drastické řešení, by zavádění systému z CD XP a volbou opravit instalaci nefunguje?
Old 24. června 2009, 02:48
Dárce Skupina

Jeho ne drastické mbon lol! to bude fungovat jeho řešení vašeho problému mate, tak vše bude spuštěn sladká a jak by mohl být, zkuste XP disk k opravě OS a instaling nové ovladače doufám, že funguje.
Old 25. června 2009, 12:18
Dárce Skupina

I dont vědět, jestli jsem čtení tohoto práva, ale vy se snažíte zavést dva pevné disky o nové stroje?

A plný formát bude třídit, že pro vás. Zkuste nějaký způsob, jak se všechna data zálohovat a pak naformátujte dva pevné disky s XP-li vaše hledá pro instalaci Vista, zkuste formát disků s XP, protože to vám dává možnost plného formátu disků, Vista je pouze obraz , takže hůl s xp získat plný čisté podobě.

Ive měl před XP pak s instalací Vista nad ním. Když jsem šel k Vista zatížení do formátu, to bych dostat minulosti i nakládku becuse měl vadné zavadec

Můj systém: Fred

Processor (s):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Základní deska:
Asus P5B Premium Vista Edition
Paměť RAM:
4 GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz
Grafické karty (s):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Zvuková karta:
Brzy:)
Pevný disk (y):
WD 250 GB 16 MB.
Optická mechanika (s):
LG DVD-RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Chlazení:
Xigmatek Dark jezdec
Síť / Internet:
3,6 Mb / s ADSL
Monitor (s):
Targa 19 'TFT širokoúhlý 16:9
Operační systém (y):
XP64Bit
Old 28. června 2009, 01:58
Dárce Skupina

Ive vysvětlil způsob je schopen získat data zpět snad pop, můžete použít jeden ze dvou disků pro instalaci základního OS na jedné s není důležité údaje o přetáhněte přes to, že disk uložit jej a pak čerstvé podobě na obou discích .
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Potřebuji vaši pomoc dostání Moje matka rady! I NeedMuchHelp I Procesory, základní desky & RAM 7 12. Srpen 2009 17:17
Co Matka Dobré rady je pro mě? sunnyatscot Procesory, základní desky & RAM 5 19. listopadu 2008 05:56
MOTHER PALUBÁCH HELP! lights0ut56 Procesory, základní desky & RAM 3 28. leden 2008 21:45
Nové matka palubě marsay001 Procesory, základní desky & RAM 7 18. leden 2008 10:37
Matka palubě anwar_auctions Procesory, základní desky & RAM 1 20. května 2007 22:46
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.