![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, Právě jsem přinesl novou desku, RAM a CPU pro upgrade mého věku starého Gigabyte GA-8SIML, což je P4 3.00GHz a 2 GB RAM. Jsem uvedl: 4 GB RAM Corsair Intel Pentium Duální Core E5200 2.5GHz Socket 775 Gigabyte GA-G31M-S2L iG31 Socket 775 Palubní VGA 6 kanálový zvuk mATX Základní deska Mám mé dva pevné disky, jak jsem nechtěl ztratit všechny mé programy a nastavení, jako mě 4 roky dostat všechny. Řekli mi, že by to bylo možné, když jsem tuto základní desku s chipsetem by zápas mé staré. Ale teď, když jsem boot oken, jen se dostane na okna nakládací tyč a poté znovu-zahajuje a vede děláš smyčkování a znova a znova. Jakékoli myšlenky na to, jak se dostat do boot oken prosím? Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stejný čipset nebo ne mnoho z desky řidiči budou odlišné.
| |||
| |||
| Ok, co se snaží dělat, je start nastavením hardwaru z pevného disku, který není spojen, takže je házení Master zavadec off. Co musíte udělat, je zapojit pevný disk se základní os a žádné ovladače nahraje nebo instaled, pak zasunout obě vaše pevné disky a ukládat všechny vaše data a pak z něj budete muset oba disky formátu a nechat se ZKUŠEBNÍ pevný disk se základní os a přeinstalovat operační systém na své staré jednotky. Ale ujistěte se, že při připojení jako otroci zálohovat soubory programu a všechny inportant informace. |
|
| |||
| |||
| To je poněkud drastické řešení, by zavádění systému z CD XP a volbou opravit instalaci nefunguje? |
|
| |||
| |||
| Jeho ne drastické mbon lol! to bude fungovat jeho řešení vašeho problému mate, tak vše bude spuštěn sladká a jak by mohl být, zkuste XP disk k opravě OS a instaling nové ovladače doufám, že funguje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dont vědět, jestli jsem čtení tohoto práva, ale vy se snažíte zavést dva pevné disky o nové stroje?
A plný formát bude třídit, že pro vás. Zkuste nějaký způsob, jak se všechna data zálohovat a pak naformátujte dva pevné disky s XP-li vaše hledá pro instalaci Vista, zkuste formát disků s XP, protože to vám dává možnost plného formátu disků, Vista je pouze obraz , takže hůl s xp získat plný čisté podobě. Ive měl před XP pak s instalací Vista nad ním. Když jsem šel k Vista zatížení do formátu, to bych dostat minulosti i nakládku becuse měl vadné zavadec Můj systém: Fred
|
|
| |||
| |||
| Ive vysvětlil způsob je schopen získat data zpět snad pop, můžete použít jeden ze dvou disků pro instalaci základního OS na jedné s není důležité údaje o přetáhněte přes to, že disk uložit jej a pak čerstvé podobě na obou discích . |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Potřebuji vaši pomoc dostání Moje matka rady! | I NeedMuchHelp I | Procesory, základní desky & RAM | 7 | 12. Srpen 2009 17:17 |
| Co Matka Dobré rady je pro mě? | sunnyatscot | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 19. listopadu 2008 05:56 |
| MOTHER PALUBÁCH HELP! | lights0ut56 | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 28. leden 2008 21:45 |
| Nové matka palubě | marsay001 | Procesory, základní desky & RAM | 7 | 18. leden 2008 10:37 |
| Matka palubě | anwar_auctions | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 20. května 2007 22:46 |
| Thread Nástroje | |
| |