μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Νέα Μητέρα συμβούλιο και PC Προβλήματα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 20 Ιουν 2009, 14:16
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Νέα Μητέρα συμβούλιο και PC Προβλήματα

Hey όλα,
Μόλις έφερε μια νέα μητρική πλακέτα, μνήμη RAM και επεξεργαστή για την αναβάθμιση της ηλικίας μου παλιά Gigabyte GA-8SIML, το οποίο είναι P4 3.00GHz και 2GB RAM.

Έχω ασκηθεί:
Corsair 4GB RAM
Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz Socket 775
Gigabyte GA-G31M-S2L iG31 Socket 775 Εποχούμενες VGA 6 ήχου mATX Motherboard

Έχω διατηρούνται τα δύο IDE σκληρούς δίσκους που δεν ήθελα να χάσετε όλα τα προγράμματα και τις ρυθμίσεις μου, όπως μου έχουν ληφθεί τα 4 χρόνια για να φτάσουμε όλοι.

Μου είπαν ότι αυτό θα ήταν δυνατόν αν μου έφερε αυτό το chipset της μητρικής πλακέτας που θα μου ταιριάζουν παλαιά.

Αλλά τώρα, όταν κάνω εκκίνηση των Windows, αυτό γίνεται μόνο με την μπάρα φόρτωσης των Windows και στη συνέχεια εκ νέου ξεκινά και συνεχίζει να κάνει αυτό και looping ξανά και ξανά.

Τυχόν ιδέες για το πώς να το αποκτήσουν για την εκκίνηση των Windows σε παρακαλώ;

Ευχαριστώ
Old 21 Ιουν 2009, 00:36
Διαχειριστής Ομάδα

Ίδια chipset ή δεν πολλοί από τους οδηγούς της μητρικής πλακέτας θα είναι διαφορετικές.

Θα πρέπει να προσπαθήσουμε εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία, σε περίπτωση απουσίας του τρέχουν τα Windows από την επισκευή η εκκίνηση από το CD των Windows.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24 Ιουν. 2009, 02:22
Ομάδα Δωρητών

Ok αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να εκκινήσετε υλικού setup από το σκληρό δίσκο που δεν είναι συνδεδεμένο, γι 'αυτό είναι που ρίχνουν το Master boot loader off. Τι πρέπει να κάνετε είναι να συνδέσετε σε ένα σκληρό δίσκο με ένα βασικό λειτουργικό σύστημα για τους οδηγούς και δεν φορτώνονται ή instaled, στη συνέχεια, συνδέστε τις δύο από τις μονάδες σκληρού δίσκου αποθηκεύσετε όλα τα δεδομένα σας από εκεί και τότε θα χρειαστεί να μορφοποιήσετε τα δύο δίσκους και να ληφθούν τα ΔΟΚΙΜΗ σκληρό δίσκο με το βασικό λειτουργικό σύστημα και για την επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος για τα παλιά drives. Αλλά όταν βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί ως σκλάβοι το πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας όλων των αρχείων και inportant πληροφοριών.
Old 24 Ιουν. 2009, 02:43
Μέλος Ομάδα

Αυτό είναι μάλλον μια δραστική λύση? Θα εκκίνηση από το CD XP και επιλογή μιας επισκευής εγκατάσταση δεν λειτουργεί;
Old 24 Ιουν. 2009, 02:48
Ομάδα Δωρητών

Η δραστική mbon δεν lol! αυτό θα λειτουργήσει η λύση για το πρόβλημα σας mate, τον τρόπο αυτό, τα πάντα θα αρχίσουν να εμφανίζονται τα γλυκά και τον τρόπο που θα πρέπει να είναι, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το δίσκο XP για την επισκευή του OS και instaling νέα ελπίδα οδηγούς λειτουργεί.
Old 25 Ιουν 2009, 12:18
Ομάδα Δωρητών

Ι dont ξέρτε εάν είμαι ανάγνωση το δικαίωμα αυτό, αλλά εσείς που προσπαθείτε να κάνετε εκκίνηση των δύο IDE δίσκους σε μια νέα μηχανή;

Μια πλήρης μορφή θα επιλυθεί το για σας. Δοκιμάστε κάποιο τρόπο να πάρετε όλα τα δεδομένα σας υποστηρίζεται και στη συνέχεια διαμορφώστε τις δύο μονάδες IDE με XP Εάν σας θέλει να εγκαταστήσει Vista, τότε δοκιμάστε την μορφή δίσκων με XP όπως αυτό σας δίνει τη δυνατότητα στην πλήρη μορφή της κίνησης, Vista είναι μόνο μια εικόνα , τόσο κολλήσει με xp για να πάρετε μια πλήρη καθαρή μορφή.

IVe είχε πριν από αυτό με XP μετά την εγκατάσταση Vista πάνω του. Όταν πήγα να φορτώσει Vista για τη μορφή, θα φθάσουν wouldnt φόρτωσης becuse παρελθόν είχα μια ελαττωματική boot loader

Το σύστημά μου: Fred

Processor (s):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Motherboard:
Asus P5B Premium Vista Edition
Μνήμες:
4GB DDR2 XMS2 Corsair @ 280Mhz
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Κάρτα Ήχου:
Σύντομα:)
Hard Drive (s):
WD 250 GB 16MB
Optical Drive (s):
LG DVD RW SATA
Υπόθεση / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Ψύξη:
Xigmatek Dark Knight
Network / Internet:
3.6Mbps ADSL
Monitor (ες):
Targa 19 'TFT Widescreen 16:9
Operating System (s):
XP64Bit
Old 28η Ιουν. 2009, 01:58
Ομάδα Δωρητών

IVe εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο να μπορώ να πάρετε πίσω τα δεδομένα ίσως ποπ, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μία από τις δύο μονάδες δίσκου για την εγκατάσταση βασικού OS από τη μία δεν με σημαντικά στοιχεία σχετικά με σύρετε σε όλη αυτήν τη μονάδα για να αποθηκεύσετε και στη συνέχεια νέα μορφή και στις δύο μονάδες δίσκου .
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.