![]() |
|
| |||
| |||
| Hey όλα, Μόλις έφερε μια νέα μητρική πλακέτα, μνήμη RAM και επεξεργαστή για την αναβάθμιση της ηλικίας μου παλιά Gigabyte GA-8SIML, το οποίο είναι P4 3.00GHz και 2GB RAM. Έχω ασκηθεί: Corsair 4GB RAM Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz Socket 775 Gigabyte GA-G31M-S2L iG31 Socket 775 Εποχούμενες VGA 6 ήχου mATX Motherboard Έχω διατηρούνται τα δύο IDE σκληρούς δίσκους που δεν ήθελα να χάσετε όλα τα προγράμματα και τις ρυθμίσεις μου, όπως μου έχουν ληφθεί τα 4 χρόνια για να φτάσουμε όλοι. Μου είπαν ότι αυτό θα ήταν δυνατόν αν μου έφερε αυτό το chipset της μητρικής πλακέτας που θα μου ταιριάζουν παλαιά. Αλλά τώρα, όταν κάνω εκκίνηση των Windows, αυτό γίνεται μόνο με την μπάρα φόρτωσης των Windows και στη συνέχεια εκ νέου ξεκινά και συνεχίζει να κάνει αυτό και looping ξανά και ξανά. Τυχόν ιδέες για το πώς να το αποκτήσουν για την εκκίνηση των Windows σε παρακαλώ; Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ίδια chipset ή δεν πολλοί από τους οδηγούς της μητρικής πλακέτας θα είναι διαφορετικές.
| |||
| |||
| Ok αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να εκκινήσετε υλικού setup από το σκληρό δίσκο που δεν είναι συνδεδεμένο, γι 'αυτό είναι που ρίχνουν το Master boot loader off. Τι πρέπει να κάνετε είναι να συνδέσετε σε ένα σκληρό δίσκο με ένα βασικό λειτουργικό σύστημα για τους οδηγούς και δεν φορτώνονται ή instaled, στη συνέχεια, συνδέστε τις δύο από τις μονάδες σκληρού δίσκου αποθηκεύσετε όλα τα δεδομένα σας από εκεί και τότε θα χρειαστεί να μορφοποιήσετε τα δύο δίσκους και να ληφθούν τα ΔΟΚΙΜΗ σκληρό δίσκο με το βασικό λειτουργικό σύστημα και για την επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος για τα παλιά drives. Αλλά όταν βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί ως σκλάβοι το πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας όλων των αρχείων και inportant πληροφοριών. |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι μάλλον μια δραστική λύση? Θα εκκίνηση από το CD XP και επιλογή μιας επισκευής εγκατάσταση δεν λειτουργεί; |
|
| |||
| |||
| Η δραστική mbon δεν lol! αυτό θα λειτουργήσει η λύση για το πρόβλημα σας mate, τον τρόπο αυτό, τα πάντα θα αρχίσουν να εμφανίζονται τα γλυκά και τον τρόπο που θα πρέπει να είναι, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το δίσκο XP για την επισκευή του OS και instaling νέα ελπίδα οδηγούς λειτουργεί. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ι dont ξέρτε εάν είμαι ανάγνωση το δικαίωμα αυτό, αλλά εσείς που προσπαθείτε να κάνετε εκκίνηση των δύο IDE δίσκους σε μια νέα μηχανή;
Μια πλήρης μορφή θα επιλυθεί το για σας. Δοκιμάστε κάποιο τρόπο να πάρετε όλα τα δεδομένα σας υποστηρίζεται και στη συνέχεια διαμορφώστε τις δύο μονάδες IDE με XP Εάν σας θέλει να εγκαταστήσει Vista, τότε δοκιμάστε την μορφή δίσκων με XP όπως αυτό σας δίνει τη δυνατότητα στην πλήρη μορφή της κίνησης, Vista είναι μόνο μια εικόνα , τόσο κολλήσει με xp για να πάρετε μια πλήρη καθαρή μορφή. IVe είχε πριν από αυτό με XP μετά την εγκατάσταση Vista πάνω του. Όταν πήγα να φορτώσει Vista για τη μορφή, θα φθάσουν wouldnt φόρτωσης becuse παρελθόν είχα μια ελαττωματική boot loader Το σύστημά μου: Fred
|
|
| |||
| |||
| IVe εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο να μπορώ να πάρετε πίσω τα δεδομένα ίσως ποπ, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μία από τις δύο μονάδες δίσκου για την εγκατάσταση βασικού OS από τη μία δεν με σημαντικά στοιχεία σχετικά με σύρετε σε όλη αυτήν τη μονάδα για να αποθηκεύσετε και στη συνέχεια νέα μορφή και στις δύο μονάδες δίσκου . |