![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej svima, Imam pravedan donio novu matičnu ploču, RAM i CPU moje dobi za nadogradnju starih gigabajt GA-8SIML, koji je P4 3.00GHz i 2GB RAM-a. Ja sam donio: Gusar 4GB RAM Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz Socket 775 Gigabajt GA-G31M-S2L iG31 Socket 775 Onboard VGA 6 audio mATX matične ploče Sam i ja čuvao moja dva IDE hard diskova kao što mi nisu htjeli odriješiš sve moje programe i postavke, kao uzeti mene 4 godine kako bi ih sve. Rečeno mi je da će to biti moguće ako sam izveo ovaj chipset matične ploče kao bi odgovarati moj stari. Ali sada kada sam boot Windows, Internet pravedan dobiva na windows loading bar i ponovo pokreće i vodi i to preko petlje i više godina. Bilo koji ideja o tome kako da biste dobili Internet to čizma Windows molim te? Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Isti chipset ili ne mnogi od matične ploče vozači će biti različite.
| |||
| |||
| Ok ono što pokušavate učiniti je boot hardverski setup sa hard disk koji nije povezan, tako da je bacanje Master boot loader off. Što trebate učiniti je priključiti na hard disk sa osnovnih OS i driveri ne učitava ili instaled, a zatim priključite i na vaše tvrde diskove spremanje svih vaših podataka od tamo i tada ćete morati oba formata diskovi i uzeti u TEST hard disk sa osnovnim os i ponovo instalirati operacijski sustav na svoj stari diskovi. Ali budite sigurni kada je priključena kao robovi kopiju svih datoteka i programa inportant informacije. |
|
| |||
| |||
| To je prilično jedan drastičan rješenje; bi isključivanje booting XP CD i odabirom popravak instalirate ne funkcionira? |
|
| |||
| |||
| Njegova drasticcnih mbon ne lol! on će raditi svojim rješenjem vašeg problema mate, ovaj put sve će biti pokrenut slatka i način bi trebao biti, probati koristeći XP diska za popravak OS i instaling nove drivere uzdanica Internet utvrde. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja dont znati ako sam čitajući ovo pravo, a vi pokušavate boot dva IDE diskovi na novom računalu?
Potpuni poredak koji format će se za vas. Isprobajte neki način dobivanja svih vaših podataka podupirač gore i onda format dva IDE diskovi sa XP Ako se vaš potrazi za instalaciju Vista, a zatim pokušajte formatirati diskove sa XP, jer to vam daje mogućnost punog formatirati diskove, Vista je samo jedna slika , tako da štap sa XP da biste dobili puni čista formatu. Ive imao prije onda instaliraju XP sa Vidik nad njom. Našto JA je otišao to load Vista za format, to wouldnt doseći prošlosti loading becuse sam pogrešan boot loader My System: Fred
|
|
| |||
| |||
| Ive objasnio način da ste u mogućnosti da biste dobili leđa možda pop podataka, možete koristiti jedan od dva pogona za instaliranje osnovnih OS na jedan sa nije važno podataka na zatim povucite preko na taj disk i zatim ga spremiti svježe formatu na obje diskovi . |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Trebam vašu pomoć Gettin Moja majka Board! | Ja sam NeedMuchHelp | CPU, Matične ploče i RAM | 7 | 12. kolovoz 2009 17:17 |
| Što Majka zajednica je dobro za mene? | sunnyatscot | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 19. studeni 2008 05:56 |
| MARTIN ZAJEDNICA POMOZITE! | lights0ut56 | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 28 siječanj 2008 21:45 |
| Novi majka pansion | marsay001 | CPU, Matične ploče i RAM | 7 | 18 siječanj 2008 10:37 |
| Majka pansion | anwar_auctions | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 20. svibanj 2007 22:46 |
| Thread Tools | |
| |