kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Új igazgatóság Anya és PC problémák

Reply

Téma eszközök
Old Június 20 2009, 14:16
Új tag Csoport

Default Új igazgatóság Anya és PC problémák

Hey all,
Épp most hozott egy új alaplap, RAM és CPU-hoz feljavít korombeli régi Gigabyte GA-8SIML, ami P4 3.00GHz és 2GB RAM.

Hoztam:
Corsair 4GB RAM
Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz Socket 775
Gigabyte GA-G31M-S2L iG31 Socket 775 Onboard VGA, 6 csatornás audio mATX Motherboard

Azt tartották a két IDE merevlemezeket, mivel nem akartam, hogy laza minden programok és beállítások, mint a 4 év hozott nekem, hogy nekik minden.

Azt mondták, hogy ez lehetséges, ha ez az alaplap Elhoztam a chipset is megfelelnek a régi.

De most, amikor boot windows, csak kap a Windows loading bar majd újra elindul, és tartja ezt, és a ciklusok újra és újra.

Van ötleted, hogy hogyan kapom meg a boot windows kérem?

Köszönöm
Old Június 21 2009, 00:36
Administrator Group

Ugyanaz a chipset, vagy nem sok az alaplap sofőrök lesz más.

Meg kell próbálni indítás csökkentett módban, hogy nem fut a Windows javítás az indítás ki a Windows CD-t.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Június 24 2009, 02:22
Donor Group

Ok, hogy mit próbál tenni a boot hardver beállítása a merevlemezt, hogy nem áll kapcsolatban, így megválnia a Master Boot betöltő ki. Mit kell tennie, hogy csatlakoztassa a merevlemezen az alap operációs rendszer, és nincs betöltve, illetve járművezetők instaled, majd csatlakoztassa a merevlemez-meghajtók menteni az összes adat, és akkor kell majd formátumban egyaránt vezeti, és a VIZSGÁLATI merevlemezt az alap operációs rendszer, és újra kell telepítenie az operációs rendszert a régi meghajtók. De győződjön meg arról, mikor csatlakozik a rabszolgák másolatot a Program Files és minden inportant információkat.
Old Június 24 2009, 02:43
Csoport tagja

Ez elég drasztikus megoldás, hogy indítás ki az XP CD-t, és válasszon egy javítás telepítéséhez nem működik?
Old Június 24 2009, 02:48
Donor Group

A drasztikus nem mbon LOL! működni fog, hogy a megoldást a problémára mate, így minden futó édes lesz, és ahogyan azt kell, próbálkozzon az XP lemezt javítás az operációs rendszer és az új vezetők instaling remél ez szerkezet.
Old Június 25 2009, 12:18
Donor Group

I dont tud ha am olvasatban ezt a jogot, de a kívánt boot két IDE meghajtók az új gép?

A teljes formátum sort, hogy ki az Ön számára. Próbáld meg valamilyen módon járjon az összes adat támasztja majd formázza a két IDE meghajtók az XP Ha a keresett telepítése Vista, próbálja formázni a meghajtókat az XP, mert ez adja a lehetőséget, hogy teljesen formázza a meghajtót, Vista csak egy kép , így marad xp, hogy a teljes tiszta formában.

Ive volt ez előtt az XP telepítése Vista majd rajta. Amikor bementem betölteni Vista fel olyan formában, hogy elérje a múltban akar loading becuse volt hibás boot loader

My System: Fred

Processzor (ok):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Alaplap:
Asus P5B Premium Vista Edition
RAM memória:
4GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz
Grafikus kártya (k):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Hangkártya:
Hamarosan:)
Merevlemez (ek):
WD 250 GB 16MB
Optikai meghajtó (k):
LG DVD RW SATA
Case / tápegység:
CM Elite/OCZ780MXS
Hűtés:
Xigmatek Dark Knight
Hálózat / Internet:
3.6Mbps ADSL
Monitor (ok):
Targa 19 "TFT Widescreen 16:9
Operációs rendszer (ek):
XP64Bit
Old Június 28 2009, 01:58
Donor Group

Ive magyarázta az utat, hogy tudja, hogy az adatok vissza talán pop, akkor használja a két meghajtó telepítése alapvető OS az egyik nem fontos adatokat, majd húzza keresztül az, hogy a meghajtó menteni, majd a frissen formában egyaránt meghajtók .
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Szükségem van a segítségedre Gettin Anyám Board! Én NeedMuchHelp I Processzorok, alaplapok és RAM 7 12. augusztus 2009 17:17
Milyen anya Board jó nekem? sunnyatscot Processzorok, alaplapok és RAM 5 19. november 2008 05:56
ANYA BOARD HELP! lights0ut56 Processzorok, alaplapok és RAM 3 28. január 2008 21:45
Új igazgatóság az anya marsay001 Processzorok, alaplapok és RAM 7 18. január 2008 10:37
Anya fórumon anwar_auctions Processzorok, alaplapok és RAM 1 20. május 2007 22:46
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.