![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hey all, Épp most hozott egy új alaplap, RAM és CPU-hoz feljavít korombeli régi Gigabyte GA-8SIML, ami P4 3.00GHz és 2GB RAM. Hoztam: Corsair 4GB RAM Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz Socket 775 Gigabyte GA-G31M-S2L iG31 Socket 775 Onboard VGA, 6 csatornás audio mATX Motherboard Azt tartották a két IDE merevlemezeket, mivel nem akartam, hogy laza minden programok és beállítások, mint a 4 év hozott nekem, hogy nekik minden. Azt mondták, hogy ez lehetséges, ha ez az alaplap Elhoztam a chipset is megfelelnek a régi. De most, amikor boot windows, csak kap a Windows loading bar majd újra elindul, és tartja ezt, és a ciklusok újra és újra. Van ötleted, hogy hogyan kapom meg a boot windows kérem? Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ugyanaz a chipset, vagy nem sok az alaplap sofőrök lesz más.
| |||
| |||
| Ok, hogy mit próbál tenni a boot hardver beállítása a merevlemezt, hogy nem áll kapcsolatban, így megválnia a Master Boot betöltő ki. Mit kell tennie, hogy csatlakoztassa a merevlemezen az alap operációs rendszer, és nincs betöltve, illetve járművezetők instaled, majd csatlakoztassa a merevlemez-meghajtók menteni az összes adat, és akkor kell majd formátumban egyaránt vezeti, és a VIZSGÁLATI merevlemezt az alap operációs rendszer, és újra kell telepítenie az operációs rendszert a régi meghajtók. De győződjön meg arról, mikor csatlakozik a rabszolgák másolatot a Program Files és minden inportant információkat. |
|
| |||
| |||
| Ez elég drasztikus megoldás, hogy indítás ki az XP CD-t, és válasszon egy javítás telepítéséhez nem működik? |
|
| |||
| |||
| A drasztikus nem mbon LOL! működni fog, hogy a megoldást a problémára mate, így minden futó édes lesz, és ahogyan azt kell, próbálkozzon az XP lemezt javítás az operációs rendszer és az új vezetők instaling remél ez szerkezet. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dont tud ha am olvasatban ezt a jogot, de a kívánt boot két IDE meghajtók az új gép?
A teljes formátum sort, hogy ki az Ön számára. Próbáld meg valamilyen módon járjon az összes adat támasztja majd formázza a két IDE meghajtók az XP Ha a keresett telepítése Vista, próbálja formázni a meghajtókat az XP, mert ez adja a lehetőséget, hogy teljesen formázza a meghajtót, Vista csak egy kép , így marad xp, hogy a teljes tiszta formában. Ive volt ez előtt az XP telepítése Vista majd rajta. Amikor bementem betölteni Vista fel olyan formában, hogy elérje a múltban akar loading becuse volt hibás boot loader My System: Fred
|
|
| |||
| |||
| Ive magyarázta az utat, hogy tudja, hogy az adatok vissza talán pop, akkor használja a két meghajtó telepítése alapvető OS az egyik nem fontos adatokat, majd húzza keresztül az, hogy a meghajtó menteni, majd a frissen formában egyaránt meghajtók . |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Szükségem van a segítségedre Gettin Anyám Board! | Én NeedMuchHelp I | Processzorok, alaplapok és RAM | 7 | 12. augusztus 2009 17:17 |
| Milyen anya Board jó nekem? | sunnyatscot | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 19. november 2008 05:56 |
| ANYA BOARD HELP! | lights0ut56 | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 28. január 2008 21:45 |
| Új igazgatóság az anya | marsay001 | Processzorok, alaplapok és RAM | 7 | 18. január 2008 10:37 |
| Anya fórumon | anwar_auctions | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 20. május 2007 22:46 |
| Téma eszközök | |
| |