![]() |
|
| |||
| |||
| היי לכולם יש לי רק הביא חדש לוח האם, זיכרון RAM ו CPU לשדרג בגילי הישן Gigabyte GA-8SIML, שהוא P4 3.00GHz ו 2GB זיכרון RAM. אני הביאו: 4GB זיכרון RAM Corsair Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz Socket 775 Gigabyte GA-G31M-S2L iG31 Socket 775 Onboard VGA 6 ערוצי אודיו mATX לוח האם אני המשכתי את שני כוננים קשיחים IDE כמו שאני לא רוצה משוחרר כל התוכניות וההגדרות שלי, כמו את לקחו לי 4 שנים כדי לקבל את כולם. נאמר לי כי זה יהיה אפשרי אם הבאתי את זה כמו לוח האם שבבים מתאימים הישן שלי היה אחד. אבל עכשיו כשאני האתחול של Windows, היא רק תשיג את Windows ולאחר מכן טוען בר מתחיל מחדש ואת שומר ואת looping עושה את זה שוב ושוב. יש לך רעיונות איך להשיג אותו האתחול Windows בבקשה? תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שבבים אותו או לא רבים של לוח האם הנהגים יהיה שונה.
| |||
| |||
| בסדר מה אתה מנסה לעשות הוא אתחול של תוכנית ההתקנה של חומרה מהדיסק הקשיח כי אינו מחובר, כך שהוא זורק את יחידת האתחול הנחה. מה שאתה צריך לעשות הוא תקע בתוך כונן קשיח עם מערכת הפעלה בסיסית ולא נהגים טעון או instaled, אז תקע בשני כוננים קשיחים לשמור את כל הנתונים שלך משם ולאחר מכן יהיה עליך לאתחל את שני הכוננים ולקחת את TEST כונן קשיח עם מערכת הפעלה בסיסית ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה הישנה שלך הכוננים. אבל וודא כאשר אתה מחובר כמו עבדים לגבות את כל קבצי התוכנית inportant מידע. |
|
| |||
| |||
| זה דווקא על פתרון דרסטי; היה מחוץ באתחול XP לכונן ובחירת לתקן להתקין לא עובד? |
|
| |||
| |||
| זה לא דרסטי mbon LOL! זה יעבוד על פתרון הבעיה חבר שלך, ככה הכל יהיה מתוק מפעיל והדרך בה הוא אמור להיות, נסה להשתמש בדיסק של XP כדי לתקן את מערכת ההפעלה ואת instaling חדש נהגים מקווה שזה עובד. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני יודע אם dont AM בקריאה זה נכון, אבל אתה מנסה לאתחל את שני הכוננים IDE על מחשב חדש?
מלא בפורמט יהיה למיין את זה בשבילך. נסה את הדרך של כמה מקבל את כל הנתונים שלך מגובים ולאחר מכן לאתחל את שני הכוננים IDE עם XP אם מסתכלים על מנת להתקין את Vista, ונסה לאתחל את הכוננים עם XP כמו זה נותן לך את האפשרות המלאה לאתחל את הכוננים, Vista היא רק תמונה , אז לדבוק ב XP כדי לקבל מלא בפורמט נקי. Ive לפני זה היה עם XP ואז להתקין Vista דרך זה. כאשר הלכתי לטעון Vista ל בתבנית, זו wouldnt להגיע טוען becuse בעבר היה לי הפגום האתחול המערכת שלי: פרד
|
|
| |||
| |||
| Ive הסביר את הדרך להיות מסוגלים לקבל בחזרה את הנתונים, אולי אבא, אתה יכול להשתמש באחד משני הכוננים כדי להתקין את מערכת ההפעלה הבסיסית של עם אחד לא נתונים חשובים על פני מכן גרור כדי לשמור את זה כי הכונן ולאחר מכן טרי פורמט משני כוננים . |