mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Naujoji Motinos valdybos ir PC problemos

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 20, 2009, 14:16
Naujas Narys

Hey all,
Aš ką tik pateikė naują plokštę, RAM ir CPU atnaujinti savo seną amžių, Gigabyte GA-8SIML, kuri yra P4 3.00GHz ir 2GB RAM.

Aš pateikė:
4GB Corsair RAM
Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz Socket 775
GIGABYTE GA-G31M-S2L iG31 Socket 775 Onboard VGA 6 kanalų garso mATX plokštė

Aš išlaikė mano dvi IDE, standžiųjų diskų, kaip aš nenorėjau prarasti visus savo programas ir nuostatas, kaip jos ėmėsi mane 4 metus gauti juos visus.

Man buvo pasakyta, kad tai būtų įmanoma, jeigu aš atnešė tai kaip chipsetu tai atitinka mano sena plokštė.

Bet dabar, kai aš paleisti Windows, jis tiesiog gauna į Windows loading bar ir vėl pradeda ir palaiko tai padaryti ir Looping daugiau ir daugiau.

Bet kaip gauti ją paleisti Windows Prašome idėjų?

Ačiū
Old Birželis 21, 2009, 00:36
Administrator Grupė

Pačiu chipsetu ar ne daugelis plokštės tvarkykles bus kitoks.

Jums reikia pamėginti paleidimo imu, jei ne paleisti Windows remontas pagal atsisiuntimas išjungti "Windows" CD.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Birželis 24, 2009, 02:22
Donorų grupės

Gerai, ką bando padaryti, tai paleisti sukonfigūruoti kompiuterį iš kietojo disko, kuris nėra prijungtas, todėl susiduriama Master boot loader off. Ką reikia padaryti, tai prijungti kietąjį diską su pagrindinės OS tvarkykles ir ne pakraunamos arba instaled, tada prijunkite ir standžiųjų diskų išsaugoti visus jūsų duomenis iš ten ir tada jums reikės suformatuoti abu diskus ir apsidrausti BANDYMO kietąjį diską su pagrindinės OS ir iš naujo įdiegti operacinę sistemą senus diskus. Bet įsitikinkite, kad kai prijungtas kaip vergai jus atgal iki Program Files ir visi inportant informacija.
Old Birželis 24, 2009, 02:43
Narys

Tai gana drastiškas sprendimas; būtų atsisiuntimas išjungti XP CD ir pasirinkti remonto įdiegti neveikia?
Old Birželis 24, 2009, 02:48
Donorų grupės

Jos ne drastiškai mbon lol! Jis dirbs savo sprendimą jūsų problemai kapitono padėjėjas, taip viskas bus rodomi saldus ir kaip jį reikėtų, pabandykite naudoti XP diską, remontas OS ir instaling naujus vairuotojus, tikiuosi, kad tai veikia.
Old Birželis 25, 2009, 12:18
Donorų grupės

I dont know jei esu skaito šią teisę, bet jūs bandote paleisti du IDE diskų nauja mašina?

Visas formatas Rūšiuoti kad už jus. Pabandykite kai gauti visi jūsų duomenys atsarginę kopiją ir tada format du IDE diskų su XP, taip Jei nori įdiegti Vista, tada bandykite formato diskų su XP, nes tai suteikia galimybę visiškai formato diskai, "Vista" yra tik vaizdas , todėl klijuoti su XP gauti visiškai švarus formatas.

Ive, turėjo prieš tai su XP tada įdiegti Vista per jį. Kai nuėjau į apkrovą iki Vista ir forma, ji wouldnt pasieks anksčiau pakrovimo becuse turėjau Sugedusi boot loader

Mano sistema: Fred

Procesorius (-iai):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Pagrindinė plokštė:
ASUS P5B Premium Vista Edition
RAM atmintis:
4GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz
Graphics Card (-ai):
NVIDIA Gainward GTX260 GoldenSample
Garso plokštė:
Greičiau:)
Kietasis diskas (-ai):
WD 250 GB 16MB
Optical Drive (s):
LG DVD RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Aušinimas:
Xigmatek Dark Knight
Tinklas / Internetas:
3.6Mbps ADSL
Monitorius (-ai):
Targa 19 "TFT, plačiaekranis 16:9
Operacinė sistema (-os):
XP64Bit
Old Birželis 28, 2009, 01:58
Donorų grupės

Ive, paaiškino, kaip būtų galima gauti duomenis atgal gal pop, galite naudoti vieną iš dviejų diskų įdiegti OS į ne su svarbiais duomenimis apie vilkite per į diską įrašyti ją ir tada šviežiai formato ant abiejų diskų vienas .
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.