![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey all, Aš ką tik pateikė naują plokštę, RAM ir CPU atnaujinti savo seną amžių, Gigabyte GA-8SIML, kuri yra P4 3.00GHz ir 2GB RAM. Aš pateikė: 4GB Corsair RAM Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz Socket 775 GIGABYTE GA-G31M-S2L iG31 Socket 775 Onboard VGA 6 kanalų garso mATX plokštė Aš išlaikė mano dvi IDE, standžiųjų diskų, kaip aš nenorėjau prarasti visus savo programas ir nuostatas, kaip jos ėmėsi mane 4 metus gauti juos visus. Man buvo pasakyta, kad tai būtų įmanoma, jeigu aš atnešė tai kaip chipsetu tai atitinka mano sena plokštė. Bet dabar, kai aš paleisti Windows, jis tiesiog gauna į Windows loading bar ir vėl pradeda ir palaiko tai padaryti ir Looping daugiau ir daugiau. Bet kaip gauti ją paleisti Windows Prašome idėjų? Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pačiu chipsetu ar ne daugelis plokštės tvarkykles bus kitoks.
| |||
| |||
| Gerai, ką bando padaryti, tai paleisti sukonfigūruoti kompiuterį iš kietojo disko, kuris nėra prijungtas, todėl susiduriama Master boot loader off. Ką reikia padaryti, tai prijungti kietąjį diską su pagrindinės OS tvarkykles ir ne pakraunamos arba instaled, tada prijunkite ir standžiųjų diskų išsaugoti visus jūsų duomenis iš ten ir tada jums reikės suformatuoti abu diskus ir apsidrausti BANDYMO kietąjį diską su pagrindinės OS ir iš naujo įdiegti operacinę sistemą senus diskus. Bet įsitikinkite, kad kai prijungtas kaip vergai jus atgal iki Program Files ir visi inportant informacija. |
|
| |||
| |||
| Tai gana drastiškas sprendimas; būtų atsisiuntimas išjungti XP CD ir pasirinkti remonto įdiegti neveikia? |
|
| |||
| |||
| Jos ne drastiškai mbon lol! Jis dirbs savo sprendimą jūsų problemai kapitono padėjėjas, taip viskas bus rodomi saldus ir kaip jį reikėtų, pabandykite naudoti XP diską, remontas OS ir instaling naujus vairuotojus, tikiuosi, kad tai veikia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dont know jei esu skaito šią teisę, bet jūs bandote paleisti du IDE diskų nauja mašina?
Visas formatas Rūšiuoti kad už jus. Pabandykite kai gauti visi jūsų duomenys atsarginę kopiją ir tada format du IDE diskų su XP, taip Jei nori įdiegti Vista, tada bandykite formato diskų su XP, nes tai suteikia galimybę visiškai formato diskai, "Vista" yra tik vaizdas , todėl klijuoti su XP gauti visiškai švarus formatas. Ive, turėjo prieš tai su XP tada įdiegti Vista per jį. Kai nuėjau į apkrovą iki Vista ir forma, ji wouldnt pasieks anksčiau pakrovimo becuse turėjau Sugedusi boot loader Mano sistema: Fred
|
|
| |||
| |||
| Ive, paaiškino, kaip būtų galima gauti duomenis atgal gal pop, galite naudoti vieną iš dviejų diskų įdiegti OS į ne su svarbiais duomenimis apie vilkite per į diską įrašyti ją ir tada šviežiai formato ant abiejų diskų vienas . |