![]() |
|
| |||
| |||
| Hey all, Man ir tikai iesniegt jaunu mātesplati, RAM un CPU uzlabot manā vecumā vecs GIGABYTE GA-8SIML, kas ir P4 3.00GHz un 2GB RAM. Man ir celta: 4GB Corsair RAM Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz Socket 775 GIGABYTE GA-G31M-S2L IG31 Socket 775 Onboard VGA 6 kanālu audio mATX Motherboard Es tur manu divi IDE cieto disku, kā es negribēju zaudēt visas manas programmas un uzstādījumus, jo tā pieņemts mani 4 gadus, lai saņemtu viņiem visiem. Man tika teikts, ka tas būtu iespējams, ja man cēla šo mātesplati kā Chipset kas atbilst manai veco. Bet tagad, kad es boot logiem, tas tikai izpaužas uz logiem iekraušanas bārs un pēc tam atkārtoti iedarbina un turpina darīt šo un looping vairāk un vairāk. Jebkurš par to, kā iegūt to boot logiem lūdzu idejas? Pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pats čipsets, vai daudzi no mātesplates draiveri būs atšķirīga.
| |||
| |||
| Ok, ko jūs mēģināt darīt, ir boot hardware setup no cietā diska, kas nav savienotas, tāpēc tas ir throwing Master boot loader off. Kas Jums jādara, ir spraudnis ar cieto disku pamata os uz un no autovadītājiem iekrauj vai instaled, tad spraudni gan jūsu cieto disku saglabāt visus datus no turienes un tad jums būs nepieciešams formatēt abus diskus un izņemt TEST cieto disku ar pamata os uz un atkārtoti instalēt operētājsistēmu savu veco disku. Bet pārliecinieties, kad savienotas kā vergi jūs dubl programmu failus un visu inportant informāciju. |
|
| |||
| |||
| Tas ir diezgan radikāli risinājumu; kas booting pie XP CD un izvēloties remonts install nestrādā? |
|
| |||
| |||
| Tās nav krasu mbon lol! tā darbosies tās risinājumu Jūsu problēmai mate, tādējādi viss būs darbojas salds un veidu, kādā tā būtu, pamēģiniet izmantot XP disku remonts OS un instaling jauniem vadītājiem, ceru, ka tas darbojas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dont zināt, ja esmu lasījumā šīs tiesības, bet jūs mēģināt ielādēt divus IDE diskus par jaunu mašīnu?
Pilnā formātā kārtošanas, ka no jums. Izmēģiniet dažas veids, kā iegūt visus datus jāatbalsta un tad format divi IDE diskus ar XP Ja vēlas instalēt Vista, tad mēģiniet formātu diskus ar XP, kas dod jums iespēju pilna formāta diskus, Vista ir tikai attēls , tāpēc stick ar xp lai iegūtu pilnu tīru formātā. IVE bija to līdz ar XP tad instal Vista pār to. Kad es devos uz slodze Vista izveidots formātā, tas wouldnt sasniegt iepriekš iekraušana becuse man bija kļūdains boot loader Mana sistēma: Fred
|
|
| |||
| |||
| IVE izskaidrots veids, kā to dabūt datus atpakaļ, iespējams, pop, jūs varētu izmantot vienu no diviem diskiem instalēt bāzes OS uz viena ar ne svarīgi dati par velciet pāri šim vadīt saglabāt to un pēc tam svaiga formātā gan drives . |