menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Matka novej rady a PC Problémy

Reply

Thread Tools
Old 20. júna 2009, 14:16
Nový člen skupiny

Default Matka novej rady a PC Problémy

Ahoj všetkým,
Práve som priniesol novú dosku, RAM a CPU pre upgrade môjho veku starého Gigabyte GA-8SIML, čo je P4 3.00GHz a 2 GB RAM.

Som uviedol:
4 GB RAM Corsair
Intel Pentium Duální Core E5200 2.5GHz Socket 775
Gigabyte GA-G31M-S2L iG31 Socket 775 Palubný VGA 6 kanálový zvuk mATX Základná doska

Mám moje dva pevné disky, ako som nechcel stratiť všetky moje programy a nastavenia, ako ma 4 roky dostať všetky.

Povedali mi, že by to bolo možné, keď som túto základnú dosku s chipsetem by zápas mojej starej.

Ale teraz, keď som boot okien, len sa dostane na okná vykladacej tyč a potom znovu-iniciuje a vedie děláš smyčkování a znova a znova.

Akejkoľvek myšlienky na to, ako sa dostať do boot okien prosím?

Vďaka
Old 21. júna 2009, 00:36
Administrátor Skupina

Rovnaký čipset alebo ne mnoho z dosky vodiči budú odlišné.

Musíte skúsiť bootování v núdzovom režime, ak to nie je možné spustiť systém Windows opraviť bootování z CD Windows.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24. júna 2009, 02:22
Darcu Skupina

Ok, čo sa snaží robiť, je start nastavením hardvéru z pevného disku, ktorý nie je spojený, takže je házení Master zavadec off. Čo musíte urobiť, je zapojiť pevný disk sa základná os a žiadne ovládače nahraje alebo instaled, potom zasunúť obidve vaše pevné disky a ukladať všetky vaše dáta a potom z neho budete musieť oba disky formátu a nechať sa TESTOVACEJ pevný disk sa základná os a preinštalovať operačný systém na svoje staré jednotky. Ale uistite sa, že pri pripojení ako otroci zálohovať súbory programu a všetky inportant informácie.
Old 24. júna 2009, 02:43
Člen Skupina

To je niečo drastické riešenia, by zavádzanie systému z CD XP a voľbou opraviť inštaláciu nefunguje?
Old 24. júna 2009, 02:48
Darcu Skupina

Jeho ne drastické mbon lol! to bude fungovať jeho riešenie vášho problému mate, tak všetko bude spustený sladká a ako by mohol byť, skúste XP disk k oprave OS a instaling nové ovládače dúfam, že funguje.
Old 25. júna 2009, 12:18
Darcu Skupina

I dont vedieť, jestli jsem čítanie tohto práva, ale vy sa snažíte zaviesť dva pevné disky o nové stroje?

A plný formát bude triediť, že pre vás. Skúste nejaký spôsob, ako sa všetky dáta zálohovať a potom naformátujte dva pevné disky s XP-li vaše hľadá pre inštaláciu Vista, skúste formát diskov s XP, pretože to vám dáva možnosť plného formátu diskov, Vista je iba obraz , takže palicu s xp získať plný čistej podobe.

Ive mal pred XP potom s inštaláciou Vista nad ním. Keď som išiel k Vista zaťaženia do formátu, to bych dostat minulosti i nakládku becuse mal chybné zavadec

Môj systém: Fred

Processor (s):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Základná doska:
Asus P5B Premium Vista Edition
Pamäť RAM:
4 GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz
Grafické karty (s):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Zvuková karta:
Čoskoro:)
Pevný disk (y):
WD 250 GB 16 MB.
Optická mechanika (s):
LG DVD-RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Chladenie:
Xigmatek Dark jazdec
Sieť / Internet:
3,6 Mb / s ADSL
Monitor (s):
Targa 19 'TFT širokouhlý 16:9
Operačný systém (y):
XP64Bit
Old 28. júna 2009, 01:58
Darcu Skupina

Ive vysvetlil spôsob je schopný získať dáta späť snad pop, môžete použiť jeden z dvoch diskov pre inštaláciu základného OS na jednej s nie je dôležité údaje o pretiahnite cez to, že disk uložiť ho a potom čerstvé forme na oboch diskoch .
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Potrebujem vašu pomoc dostaniu Moja matka rady! I NeedMuchHelp I Procesory, základné dosky & RAM 7 12. August 2009 17:17
Čo Matka Dobré rady je pre mňa? sunnyatscot Procesory, základné dosky & RAM 5 19. novembra 2008 05:56
MOTHER PALUBE HELP! lights0ut56 Procesory, základné dosky & RAM 3 28. január 2008 21:45
Nové matka palube marsay001 Procesory, základné dosky & RAM 7 18. január 2008 10:37
Matka palube anwar_auctions Procesory, základné dosky & RAM 1 20. mája 2007 22:46
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.