![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, Práve som priniesol novú dosku, RAM a CPU pre upgrade môjho veku starého Gigabyte GA-8SIML, čo je P4 3.00GHz a 2 GB RAM. Som uviedol: 4 GB RAM Corsair Intel Pentium Duální Core E5200 2.5GHz Socket 775 Gigabyte GA-G31M-S2L iG31 Socket 775 Palubný VGA 6 kanálový zvuk mATX Základná doska Mám moje dva pevné disky, ako som nechcel stratiť všetky moje programy a nastavenia, ako ma 4 roky dostať všetky. Povedali mi, že by to bolo možné, keď som túto základnú dosku s chipsetem by zápas mojej starej. Ale teraz, keď som boot okien, len sa dostane na okná vykladacej tyč a potom znovu-iniciuje a vedie děláš smyčkování a znova a znova. Akejkoľvek myšlienky na to, ako sa dostať do boot okien prosím? Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rovnaký čipset alebo ne mnoho z dosky vodiči budú odlišné.
| |||
| |||
| Ok, čo sa snaží robiť, je start nastavením hardvéru z pevného disku, ktorý nie je spojený, takže je házení Master zavadec off. Čo musíte urobiť, je zapojiť pevný disk sa základná os a žiadne ovládače nahraje alebo instaled, potom zasunúť obidve vaše pevné disky a ukladať všetky vaše dáta a potom z neho budete musieť oba disky formátu a nechať sa TESTOVACEJ pevný disk sa základná os a preinštalovať operačný systém na svoje staré jednotky. Ale uistite sa, že pri pripojení ako otroci zálohovať súbory programu a všetky inportant informácie. |
|
| |||
| |||
| To je niečo drastické riešenia, by zavádzanie systému z CD XP a voľbou opraviť inštaláciu nefunguje? |
|
| |||
| |||
| Jeho ne drastické mbon lol! to bude fungovať jeho riešenie vášho problému mate, tak všetko bude spustený sladká a ako by mohol byť, skúste XP disk k oprave OS a instaling nové ovládače dúfam, že funguje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dont vedieť, jestli jsem čítanie tohto práva, ale vy sa snažíte zaviesť dva pevné disky o nové stroje?
A plný formát bude triediť, že pre vás. Skúste nejaký spôsob, ako sa všetky dáta zálohovať a potom naformátujte dva pevné disky s XP-li vaše hľadá pre inštaláciu Vista, skúste formát diskov s XP, pretože to vám dáva možnosť plného formátu diskov, Vista je iba obraz , takže palicu s xp získať plný čistej podobe. Ive mal pred XP potom s inštaláciou Vista nad ním. Keď som išiel k Vista zaťaženia do formátu, to bych dostat minulosti i nakládku becuse mal chybné zavadec Môj systém: Fred
|
|
| |||
| |||
| Ive vysvetlil spôsob je schopný získať dáta späť snad pop, môžete použiť jeden z dvoch diskov pre inštaláciu základného OS na jednej s nie je dôležité údaje o pretiahnite cez to, že disk uložiť ho a potom čerstvé forme na oboch diskoch . |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Potrebujem vašu pomoc dostaniu Moja matka rady! | I NeedMuchHelp I | Procesory, základné dosky & RAM | 7 | 12. August 2009 17:17 |
| Čo Matka Dobré rady je pre mňa? | sunnyatscot | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 19. novembra 2008 05:56 |
| MOTHER PALUBE HELP! | lights0ut56 | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 28. január 2008 21:45 |
| Nové matka palube | marsay001 | Procesory, základné dosky & RAM | 7 | 18. január 2008 10:37 |
| Matka palube | anwar_auctions | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 20. mája 2007 22:46 |
| Thread Tools | |
| |