мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Нови Мајка заједница и ПЦ Проблеми

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20. јуни 2009, 14:16
Нови члан групе

Хеј свима,
Имам праведан донео нову матичну плочу, РАМ и ЦПУ моје доби за надоградњу старих гигабајт ГА-8СИМЛ, који је П4 3.00ГХз и 2ГБ РАМ-а.

Ја сам донео:
Гусар 4ГБ РАМ
Интел Пентиум Дуал Цоре Е5200 2.5ГХз соцкет 775
Гигабајт ГА-Г31М-С2Л иГ31 соцкет 775 Онбоард ВГА 6 аудио мАТКС матичне плоче

Сам и ја чувао моја два ИДЕ хард дискова као што ми нису хтели одријешиш све моје програме и подешавања, као узети мене 4 године како би их све.

Речено ми је да ће то бити могуће ако сам извео овај цхипсет матичне плоче као би одговарати мој стари.

Али сада када сам боот Уиндоус, Интернет праведан добија на уиндоус лоадинг бар и поново покреће и води и то преко петље и више година.

Било који идеја о томе како да бисте добили то за чизма Уиндоуси молим те?

Хвала
Old 21. јуни 2009, 00:36
Администратор Гроуп

Исти цхипсет или не многи од матичне плоче возачи ће бити различите.

Морате пробати боотинг у безбедном начину рада, у недостатку да тече Уиндоуси поправити своје бы боотинг Уиндоус ЦД-а.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 24. јуни 2009, 02:22
Донаторска Група

Ок оно што покушавате да урадите је боот хардверски сетуп са хард диск који није повезан, тако да је бацање Мастер боот лоадер офф. Шта треба да урадите је прикључити на хард диск са основних ОС и дривер не учитава или инсталед, а затим прикључите и на ваше тврде дискове чување свих ваших података од тамо и тада ћете морати оба формата дискови и узети у ТЕСТ хард диск са основним ос и поново инсталирате оперативни систем на свој стари дискови. Али будите сигурни када је прикључена као робови копију свих датотека и програма инпортант информације.
Old 24. јуни 2009, 02:43
Мембер Гроуп

То је прилично један драстичан решење; би искључивање боотинг КСП ЦД и одабиром поправку инсталирате не функционише?
Old 24. јуни 2009, 02:48
Донаторска Група

Његова драстиццних мбон не лол! он ће радити својим рјешењем вашег проблема мате, овај пут све ће бити покренут слатка и начин би требао бити, пробати помоћу КСП диска за поправку ОС и инсталинг нове дривер надати то утврде.
Old 25. јуни 2009, 12:18
Донаторска Група

Ја донт кноткле да сам читајући ово право, а ви покушавате боот два ИДЕ дискови на новом рачунару?

Потпуни поредак који формат ће се за вас. Пробајте неки начин добијања свих ваших података подупирач горе и онда формат два ИДЕ дискови са КСП Ако се ваш потрази за инсталацију Виста, а затим покушајте да форматирате дискове са КСП, јер то вам даје могућност пуног форматирате дискове, Виста је само једна слика , тако да штап са КСП да бисте добили пуни чиста формату.

Иве имао пре онда инсталирају КСП са Видик над њом. Нашто ЈА је отишао за лоад Виста за формат, то уоулднт допрети прошлости лоадинг бецусе сам погрешан боот лоадер

Мы Сыстем: Фред

Процесор (и):
К6600 Г0@2.5ГХз 1.088в
Матичне плоче:
Асус П5Б Премиум Виста Едитион
РАМ меморија:
4ГБ Цорсаир КСМС2 ДДР2 @ 280Мхз
Графичка картица (е):
ГАИНУАРД ГолденСампле нВидиа ГТКС260
Соунд Цард:
Ускоро:)
Тврди диск (и):
УД 250 ГБ 16МБ
Оптички погон (е):
ЛГ ДВД-РУ САТА
Цасе / псу:
КМ Елите/ОЦЗ780МКСС
Хлађење:
Ксигматек Дарк Книгхт
Нетуорк / Интернет:
3.6мбпс АДСЛ -
Монитор (е):
Таргу 19 'ТФТ Широки екран 16:9
Оперативни систем (е):
КСП64Бит
Old 28. јуни 2009, 01:58
Донаторска Група

Иве објаснио начин да сте у могућности да бисте добили леђа можда поп података, можете да користите један од два погона за инсталирање основних ОС на један са није важно података на затим превуците преко на тај диск и затим га сачувати свеже формату на обе дискови .
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц