az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

Yeni Anakartta ve PC Sorunları

Reply

Konu Araçları
Old 20 Haziran 2009, 14:16
Yeni Üye Grubu

Default Yeni Anakartta ve PC Sorunları

Hey all,
Sadece Gigabyte GA benim yaş eski yükseltmek için-8SIML olan P4 3.00GHz ve 2GB RAM yeni bir ana kart, RAM ve CPU getirdi.

Ben getirdi:
4GB korsan RAM
Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz Soket 775
Gigabyte GA-G31M-S2L iG31 Soket 775 Onboard VGA 6 kanallı ses mATX Anakart

Gibi tüm program ve ayarları gevşek didn't want to olarak alınan bana 4 yıl hepsini almak için ben, benim iki IDE sabit diskler devam ediyorum.

Eğer eski bir maç olacak çipset bu anakart getirdi bu mümkün olacağını söylendi.

Ama şimdi ben önyükleme pencereler, sadece windows çubuğu yükleme ve sonra yeniden başlar ve bu yaptığını ve tekrar tekrar looping tutar alır.

Nasıl önyükleme pencereler için lütfen almak için herhangi bir fikir?

Teşekkürler
Old 21 Haziran 2009, 00:36
Yönetici Grubu

Aynı yongatakımının veya anakart sürücülerin çok değil farklı olacaktır.

Bunu güvenli modda önyükleme denemek için, lütfen Windows CD kapatma önyükleme, Windows onarım çalışmasına başarısız gerekir.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24 Haziran 2009, 02:22
Bağış Grubu

Tamam Yapmanız çalışıyoruz önyükleme bu bağlı olmayan sabit disk bir donanım kurulumu böylece Ana önyükleyici kapalı atma olmasıdır. Yapmak hiç sürücüleri yüklü veya instaled ve basit bir işletim sistemi ile sabit sürücü, daha sonra fişi olduğu sabit sürücüleri in oradan tüm verileri kaydetmek takın ve ardından formatı için iki sürücü ve almak gerekir ne gerekir üzerine temel işletim sistemi ile TESTİ sabit disk ve eski sürücülerde işletim sisteminizi yeniden yükleyin. Ama emin gibi bağlı yapmak program dosyaları ve tüm inportant bilgileri geri köle.
Old 24 Haziran 2009, 02:43
Üye Grubu

Bu oldukça büyük bir çözüm's; XP CD kapatma önyükleme ve onarım seçerek işe yüklemek?
Old 24 Haziran 2009, 02:48
Bağış Grubu

Bu sert değil mbon lol! bu sorun dostum, bu şekilde her şey güzel çalışıyor olacak ve gereken şekilde, OS onarım ve yeni sürücüler instaling XP diski kullanmayı deneyin çalıştığını umut ve çözüm çalışacaktır.
Old 25 Haziran 2009, 12:18
Bağış Grubu

Bu doğru okurken ben bilmiyorduysanız, ancak önyükleme için yeni bir makinede iki IDE sürücüler çalışıyorsun?

Tam bir biçimi dışında sizin için sınıflandıracaktır. Bu tam bir biçime sürücüleri seçeneği verir Eğer Vista'yı yüklemek için, o zaman deneyin XP ile biçimi sürücüler arıyor ve sonra XP ile iki IDE sürücüler formatında tüm veri yedeklenir almanın bir yolu deneyin, Vista yalnızca bir resim Bu yüzden XP ile tam bir temiz formatında almak için sopa.

Ive önce XP ile daha sonra üzerinde Vista yüklemeden bu vardı. Bir biçimi için Vista Yüklenecek gittim, bu wouldnt son yükleme becuse Erişim hatalı bir önyükleyici vardı

Benim Sistemi: Fred

İşlemci (ler):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Anakart:
Asus P5B Premium Vista Edition
RAM hafıza:
280Mhz @ 4GB Corsair XMS2 DDR2
Grafik Kartı (ler):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Ses Kartı:
Yakında:)
Sabit Disk (ler):
WD 250 GB 16MB
Optik Sürücü (ler):
LG DVD RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Soğutma:
Xigmatek Dark Knight
Ağ Bağlantısı / İnternet:
ADSL 3.6Mbps
Monitör (ler):
Targa 19 'TFT Geniş ekran 16:9
İşletim Sistemi (ler):
XP64Bit
Old 28 Haziran 2009, 01:58
Bağış Grubu

Ive veri geri belki Pop alabilirsiniz olmak, daha sonra tüm bu sürücü ve daha sonra her iki sürücülerde taze biçiminde kaydetmek için sürükleyin önemli değil veriler ile üzerinde temel işletim sistemi kurmak için iki tahrik kullanabilirsiniz bir şekilde açıklanmıştır .
Reply

Register

Bookmarks