менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Новий рада матері і ПК Проблеми

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 червня 2009, 14:16
Нові члени групи

Всім привіт,
Я тільки що принесла нова материнська плата, оперативна пам'ять і процесор для оновлення мого віку старі Gigabyte GA-8SIML, яка P4 3.00GHz і 2 Гб ОЗУ.

Я приніс:
4GB пам'яті Corsair
Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz Socket 775
Gigabyte GA-G31M-S2L iG31 Socket 775 борту VGA 6-канальний аудіо MATX материнських плат

Я для двох IDE жорстких дисків, як я не хотів втратити всі свої програми і налаштування, тому що його взяв мене 4 роки, щоб отримати їх усі.

Мені сказали, що це буде можливо, якщо я приніс цієї плати як чіпсет буде відповідати моїм старим.

Але тепер, коли я завантаження Windows, він просто отримує із завантаженням Windows барі, а потім знову починає і продовжує робити це і цикли знову і знову.

Будь-які ідеї про те, як отримати його для завантаження Windows, будь ласка?

Спасибо
Old 21 червня 2009, 00:36
Адміністратор групи

Або ж чіпсетом не так багато драйверів материнської плати буде різним.

Вам потрібно спробувати завантажитися в безпечному режимі, в іншому разі розпочати відновлення Windows завантажитися з компакт-диска Windows ваше.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 24 червня 2009, 02:22
Донор групи

Добре, що ви намагаєтесь зробити завантаження апаратних установки з жорсткого диска, який не підключено, тому кидаючи навантажувача Майстер чобіт. Що потрібно зробити, це підключити жорсткий диск з основною ОС і драйверів не завантажуються або instaled, а потім вставте в обидва ваших жорстких дисків збережіть всі ваші дані звідти, а потім вам потрібно відформатувати обидва диска та вийміть ТЕСТ жорсткого диска з ОС на основній та перевстановити операційну систему на старому диску. Але переконатися, що при підключенні як рабів резервні копії програмних файлів і все inportant інформації.
Old 24 червня 2009, 02:43
Член групи

Це досить різке рішення; б завантаження з компакт-диска і вибору ремонту установка не працює?
Old 24 червня 2009, 02:48
Донор групи

Її не різке mbon LOL! він буде працювати своє рішення вашої проблеми Мати, таким чином, все буде працювати і солодко так воно і повинно бути, спробувати використовувати диск XP для відновлення операційної системи і нових драйверів instaling сподіваємося, що вона працює.
Old 25 червня 2009, 12:18
Донор групи

Я не знаю, коли я читав це право, але ви намагаєтеся завантажити два диски IDE на новій машині?

Повний формат буде розбиратися, що за вас. Спробуйте кілька способів отримання всіх даних резервного копіювання, а потім формат двох IDE-дисків з XP Якщо ваш пошук установку Vista, а потім спробуйте формат диску з XP, оскільки це дає вам можливість повного форматування диска, Vista тільки зображення , так що палиця з XP Щоб отримати повну чистій формі.

Ive це було раніше з XP, потім встановити Vista над нею. Коли я прийшов на навантаження до Vista в форматі, Wouldnt досягнення минулого і becuse навантаження була несправною завантажувача

Моя система: Фред

Процесор (и):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Материнська плата:
ASUS P5B Premium Vista Edition
ОЗУ:
4GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280Mhz
Графічна карта (и):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Звукова карта:
Скоро:)
Жорсткий диск (и):
WD 250 ГБ 16MB
Оптичний привід (и):
LG DVD RW SATA
Діло / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Охолодження:
Xigmatek Dark Knight
Мережі / Інтернет:
3.6Mbps ADSL
Монітор (и):
Targa 19 'TFT Widescreen 16:9
Операційна система (и):
XP64Bit
Old 28 червня 2009, 01:58
Донор групи

Ів пояснив спосіб бути можливість отримати дані тому, можливо, поп-музика, можна використовувати одну з двох дисків для інсталяції операційних систем на одному з не важливі дані по всьому перетягніть на цей диск, зберегти його, а потім свіжої формату на обох дисках .
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.