![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всім привіт, Я тільки що принесла нова материнська плата, оперативна пам'ять і процесор для оновлення мого віку старі Gigabyte GA-8SIML, яка P4 3.00GHz і 2 Гб ОЗУ. Я приніс: 4GB пам'яті Corsair Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz Socket 775 Gigabyte GA-G31M-S2L iG31 Socket 775 борту VGA 6-канальний аудіо MATX материнських плат Я для двох IDE жорстких дисків, як я не хотів втратити всі свої програми і налаштування, тому що його взяв мене 4 роки, щоб отримати їх усі. Мені сказали, що це буде можливо, якщо я приніс цієї плати як чіпсет буде відповідати моїм старим. Але тепер, коли я завантаження Windows, він просто отримує із завантаженням Windows барі, а потім знову починає і продовжує робити це і цикли знову і знову. Будь-які ідеї про те, як отримати його для завантаження Windows, будь ласка? Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Або ж чіпсетом не так багато драйверів материнської плати буде різним.
| |||
| |||
| Добре, що ви намагаєтесь зробити завантаження апаратних установки з жорсткого диска, який не підключено, тому кидаючи навантажувача Майстер чобіт. Що потрібно зробити, це підключити жорсткий диск з основною ОС і драйверів не завантажуються або instaled, а потім вставте в обидва ваших жорстких дисків збережіть всі ваші дані звідти, а потім вам потрібно відформатувати обидва диска та вийміть ТЕСТ жорсткого диска з ОС на основній та перевстановити операційну систему на старому диску. Але переконатися, що при підключенні як рабів резервні копії програмних файлів і все inportant інформації. |
|
| |||
| |||
| Це досить різке рішення; б завантаження з компакт-диска і вибору ремонту установка не працює? |
|
| |||
| |||
| Її не різке mbon LOL! він буде працювати своє рішення вашої проблеми Мати, таким чином, все буде працювати і солодко так воно і повинно бути, спробувати використовувати диск XP для відновлення операційної системи і нових драйверів instaling сподіваємося, що вона працює. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не знаю, коли я читав це право, але ви намагаєтеся завантажити два диски IDE на новій машині?
Повний формат буде розбиратися, що за вас. Спробуйте кілька способів отримання всіх даних резервного копіювання, а потім формат двох IDE-дисків з XP Якщо ваш пошук установку Vista, а потім спробуйте формат диску з XP, оскільки це дає вам можливість повного форматування диска, Vista тільки зображення , так що палиця з XP Щоб отримати повну чистій формі. Ive це було раніше з XP, потім встановити Vista над нею. Коли я прийшов на навантаження до Vista в форматі, Wouldnt досягнення минулого і becuse навантаження була несправною завантажувача Моя система: Фред
|
|
| |||
| |||
| Ів пояснив спосіб бути можливість отримати дані тому, можливо, поп-музика, можна використовувати одну з двох дисків для інсталяції операційних систем на одному з не важливі дані по всьому перетягніть на цей диск, зберегти його, а потім свіжої формату на обох дисках . |