mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Naujos plokštės

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 13, 2008, 10:52
Donorų grupės

Default Naujos plokštės

Well I'm nori naujų plokštės cause I'm atnaujinti visą savo kompiuteryje, taigi, ką man nori tai, kad plokštė turi ir PCI-E-x16 ir PCIx4 tačiau turiu tik rasiu su PCIEx16 ir PCIx1 bet man reikia PCIx4 lizdas RAID CONTROLER kortelės ar kitos kortelės matau reikia PCI-X slot, neįmanoma rasti jokių su šiomis nors.

Viltis ką nors žino apie vieną, kuri juos

Ačiū

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Vasaris 13, 2008, 12:13
Narys

Default Naujos plokštės

Ar ne dauguma Portatiles šių dienų remti RAID0 ir RAID1 be kortelės? Kažkas pataisyti mane, jei aš yra idiotas.
Old Vasaris 13, 2008, 12:34
Donorų grupės

Default Naujos plokštės

Thats what i minties, bet naudojant kortelės atlaisvina šiek tiek papildomo procesoriaus naudojimas, matyt, ir aš negalėjau rasti nieko apie asus tinklalapyje apie pagrindinę plokštę buvau ketinate gauti, kai tas specifikacijas sako Storage: SATA-300 ( RAID)
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.