![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну я бажаючим нову материнську плату тому що я все моє модернізація комп'ютера, так, що я охочі є, материнської плати, яка має як-PCIE x16 і PCIx4 але я знайшов їх тільки з PCIEx16 і PCIx1, але мені потрібно PCIx4 слотом для карт RAID контролер, або іншими картами я бачив необхідності PCI-X слот, не може знайти ні з тими, від думки ".
| |||
| |||
| Чи не більшість материнських плат ці дні підтримкою RAID 0 і RAID1 без картки? Хтось мене поправить, якщо я бути ідіотом. |
|
| |||
| |||
| Thats, що я думав, але з використанням карт вивільняє додаткове завантаження процесора мабуть, і я також не змогли нічого знайти на веб-сайт про ASUS материнську плату я хотів отримати, коли ті в специфікації говорять зберігання: SATA-300 ( RAID) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| 20-контактний роз'єм для блоку живлення 24-контактний роз'єм материнської плати | KnightMetal | Справа & блоки живлення | 7 | 5 грудня 2007 07:47 |
| Шукаєте нових материнських плат | Бьюкенен | Процесори, материнські плати RAM & | 64 | 8 жовтня 2007 03:52 |
| Материнські плати і SLI | xactly | Процесори, материнські плати RAM & | 8 | 22 вересня 2007 15:53 |
| Просто отримав мою нову материнську плату ... | sam182666 | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 13 вересня 2007 08:16 |
| Материнська плата або процесор? | charlesbw | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 16 серпня 2007 18:46 |
| Різьба Інструменти | |
| |