![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Системата ми е да се работи добре с winxp вкъщи след нова дънна платка и процесор ъпгрейд. Знам, че версията, сега е 12,06 върху този конкретен съвет от водача диск и видях актуализация, която е била 14. Знам, че те винаги казвам, ако нещата се работи добре не. Какво бихте направили? Благодарности. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Съгласен съм с "тях" - не си струва мъртъв дънната платка, ако всичко е работа както е.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете Flash на BIOS, когато искате да тече нов хардуер, който е подкрепен с актуална информация, както и бързо RAM или CPU. Dead mobo са чести това само го направя, ако това е от съществено значение.
| |||
| |||
| Здравей Дейв, този форум е предполагам за подкрепа до 1066mhz овен според ръководството това е така, аз мислех, че съм я за малко да се опита-късно. да не мислиш, че ще трябва да се актуализира, за да го изпълним? Благодарности! |
|
| |||
| |||
| Ако тя казва на кутията и ръчно, че тя е подкрепена от актуализация свикнал да има нужда. Когато казах на хората Flash BIOS да тече по-нови хардуерни имах предвид като 1-2-3 година за определяне на линията от изкупната него. |
|
| |||
| |||
| Разбирам, благодаря за вашата помощ! |