![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| můj systém se zdá být spuštěn pokuty s winxp domů poté, co nové základní desky, procesoru a upgrade. Vím, že verze je nyní 12,06 na tomto plavidle z ovladač disku a viděl jsem aktualizaci, která byla 14. Vím, že si vždycky říkám, když to v pořádku nebo ne. Co byste dělali? Díky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Souhlasím s "nimi" - nestojí za mrtvý desce, pokud vše pracuje jak-je.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ty flash BIOS, pokud chcete spustit nový hardware, který je podporován s aktualizací, tak jako rychlejší RAM nebo CPU. Mrtvý mobo to jsou společné pouze to, že je-li to nezbytné.
| |||
| |||
| Ahoj Dave, tato deska je Předpokládám podpora až 1066MHz ram podle manuálu tak jsem si myslel, že bych mohl objednat něco zkusit později. myslíš, že budu muset aktualizovat, aby se to spustí? Díky! |
|
| |||
| |||
| Pokud se píše na krabičce a manuálem, který je podporován, než aktualizaci zvyklý být zapotřebí. Když jsem řekl, lidi flash BIOS spustit novější hardware Myslel jsem rád 1-2-3 let po linii od jeho nákupu. |
|
| |||
| |||
| Aha, díky za vaši pomoc! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| LENOVO Motherboard: 9702B4U Bios Stáhnout | luisvm67 | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 5. červen 2009 23:03 |
| BIOS Updates - MSI MS-7041 Motherboard | Razer | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 20. březen 2009 04:53 |
| Motherboard Upgrade | mizsua | Procesory, základní desky & RAM | 14 | 6. listopadu 2008 16:56 |
| Desce a CPU Upgrade | mtdrums | Procesory, základní desky & RAM | 13 | 19. Září 2007 17:10 |
| Thread Nástroje | |
| |