![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
μου σύστημα φαίνεται να λειτουργεί καλά με winxp σπίτι μετά από νέα μητρική πλακέτα, την αναβάθμιση και τον επεξεργαστή. Γνωρίζω ότι η έκδοση είναι τώρα 12,06 σχετικά με το συγκεκριμένο πλοίο από οδηγό δίσκου και είδα μια ενημερωμένη έκδοση η οποία ήταν 14. Ξέρω ότι πάντα έλεγα, αν τα πράγματα δεν είναι ωραία να εργάζονται. τι θα κάνατε; Ευχαριστώ.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Συμφωνώ με "τους" - δεν αξίζει ούτε ένα νεκρό μητρική πλακέτα αν όλα εργασίας-όπως είναι.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Εσείς το BIOS όταν θέλετε να εκτελέσετε το νέο υλικό που υποστηρίζεται με μια ενημέρωση, όπως η ταχύτερη RAM ή CPU. Dead mobo του είναι κοινά τόσο το κάνει μόνο αν είναι απαραίτητο.
|
|||
|
|||
|
Hi Dave, η εν λόγω σκάφους είναι υποθέσουμε για την υποστήριξη έως και 1066mhz RAM, σύμφωνα με το εγχειρίδιο αυτό, νόμιζα ότι ίσως ορισμένοι να προσπαθήσουμε ώστε αργότερα. νομίζετε ότι θα πρέπει να ενημερώσετε για να το εκτελέσετε; Ευχαριστώ!
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν αυτό λέει στο κουτί και το εγχειρίδιο που υποστηρίζεται από μια ενημέρωση συνηθίζει να χρειαστούν. Όταν είπα ανθρώπους το BIOS να τρέχει νεότερο υλικό εννοούσα όπως 1-2-3 χρόνια στη γραμμή από την αγορά αυτή.
|
|
|
|||
|
|||
|
Βλέπω, ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!
|