![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| moj sistem čini se da je u redu s prikazivanjem WinXP kući nakon nove matične ploče, procesora i nadogradnju. Znam verziju 12,06 sada je na ovom brodu iz driver disk i ja vidjeh update koji je bio 14. Znam da uvijek kažem, ako se stvari ne rade fino. što bi ti? Hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Slažem se sa "njima" - ne vrijedi mrtva matičnoj ploči ako sve radi kao-je.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vi flash BIOS kada želite pokrenuti novi hardver koji je podržan sa ažuriranje, kao što su procesor ili brži RAM. Mobo mrtvih su zajedničke učinite to samo tako, ako je neophodno.
| |||
| |||
| Hi Dave, ovaj odbor je pretpostaviti da se podrška do 1066mhz ram prema priručniku tako, Mislio sam da to probati naručiti nešto kasnije. Mislite da ću morati ažurirati kako bi se pokrenuti? Hvala! |
|
| |||
| |||
| Ako se to kaže na kutiji i priručnik koji je podržan od ažuriranje navika biti potrebno. Kad sam rekao ljudi flash BIOS izvoditi noviji hardver kao što je značilo da se dolje 1-2-3 godina liniju iz kupovina to. |
|
| |||
| |||
| Vidim, hvala za vaša pomoć! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Lenovo matičnoj ploči: 9702B4U Bios Download | luisvm67 | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 5. lipnja 2009 23:03 |
| BIOS Updates - MSI MS-7041 matičnu ploču | Razer | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 20. ožujak 2009 04:53 |
| Nadogradnja matične ploče | mizsua | CPU, Matične ploče i RAM | 14 | 6. studeni 2008 16:56 |
| Matične ploče i CPU Upgrade | mtdrums | CPU, Matične ploče i RAM | 13 | 19. Ruj 2007 17:10 |
| Thread Tools | |
| |