![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano sistema atrodo, veikia puikiai su WinXP namo po naują plokštę ir procesoriaus atnaujinimo. Žinau versija dabar yra 12,06 šia konkrečia valdyba iš vairuotojo disko ir aš mačiau, kuris buvo atnaujinta 14. Žinau, jie visada sako, jei kas dirba gerai ne. What would you do? Ačiū. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sutinku su "juos" - ne verta mirę plokštę, jei viskas dirba kaip yra.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs Flash BIOS, jei norite paleisti naują įrangą, kuri yra remiami atnaujinti, kaip greičiau RAM arba CPU. Dead MOBO's yra bendri, o tik tai, jei jis yra būtinas.
| |||
| |||
| Hi Dave, tai valdyba yra manyti, kad parama iki 1066MHz Ram pagal vadovą taip, aš maniau, kad kai kurie gali pabandyti vėliau. Ar manote, kad man reikės atnaujinti, kad būtų galima jį paleisti? Ačiū! |
|
| |||
| |||
| Jei jis sako, ant dėžutės ir rankinis, kad jį palaiko kaip atnaujinti įpratęs būti reikalingi. Kai man sako žmonės Flash BIOS paleisti naujesnės aparatūros Aš norėjau kaip 1-2-3 metams nustatytos pirkti jį liniją. |
|
| |||
| |||
| Matau, thanks for your help! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| LENOVO plokštė: 9702B4U BIOS Download | luisvm67 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 5 birželis 2009 23:03 |
| Atnaujinti BIOS - MSI MS-7041 Motherboard | Razer | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | Kovas 20, 2009 04:53 |
| Motherboard Upgrade | mizsua | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 14 | 6 lapkritis 2008 16:56 |
| Plokštę ir procesoriaus atnaujinimo | mtdrums | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 13 | 19 rugsėjis 2007 17:10 |
| Temos įrankiai | |
| |