![]() |
|
| |||
| |||
| manas sistēmas, šķiet, darbojas naudas sodu ar WinXP home pēc jaunu mātesplati un procesoru pilnveidoti. Es zinu versija šobrīd ir 12,06 par šo konkrēto klāja vadītāja disku un es redzēju atjaunināšana, kas bija 14. Es zinu, viņi vienmēr saka, ja viss strādā naudas nav. Ko tu darītu? Pateicība. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es piekrītu "viņiem" - nav vērts beigtu mātesplati, ja viss darba as-is.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs flash BIOS, ja vēlaties palaist jaunu aparatūru, kas ir atbalstīts ar atjaunināto programmu, kā ātrāk RAM vai CPU. Dead MOBO ir kopīgi darīt tikai to, ja tas ir būtiski.
| |||
| |||
| Hi Dave, šai kolēģijai ir domāt, kas atbalsta līdz 1066MHz RAM saskaņā ar manuālo tā, es domāju es varētu pasūtīt, lai mēģinātu vēlāk. jūs domājat man būs jāatjaunina, lai varētu izmantot to? Pateicība! |
|
| |||
| |||
| Ja tas saka uz kastes un rokasgrāmatu, kas to atbalsta, nekā atjauninājumu paradis būt nepieciešami. Kad es teicu cilvēkiem, flash BIOS palaist jaunāku aparatūru es gribēju kā 1-2-3 gadu nosaka līniju no pērkot to. |
|
| |||
| |||
| Es redzu, thanks for your help! |