![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| mój system wydaje się być uruchomiony grzywny z winxp domu po nowej płyty głównej, procesora i aktualizacji. Wiem, że teraz jest w wersji 12.06 w tym konkretnym pokładzie z dysku kierowcy i widziałem aktualizacji, która została 14. Wiem, że zawsze powiedzieć, ile rzeczy nie działa dobrze. co zrobić? Dzięki. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zgadzam się z "ich" - nie warto martwego płyta czy wszystko działa tak jak jest.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Użytkownik systemu BIOS, gdy chcesz uruchomić nowy sprzęt, który jest obsługiwany z aktualizacją, jak szybszy RAM lub procesora. Dead Mobo wspólne są to tylko zrobić, jeśli jest to konieczne.
| |||
| |||
| Hi Dave, tego forum jest wspieranie załó do 1066MHz barana według instrukcji tak, Myślałem, że może zamówić spróbować później. Czy myślisz, że będzie musiał zaktualizować w celu uruchomienia go? Dzięki! |
|
| |||
| |||
| Jeśli mówi na polu i ręczne, że jest obsługiwana niż aktualizacji wont być potrzebne. Gdy mówiłem ludziom flash BIOS uruchomienie sprzętu nowsze mi chodziło jak 1-2-3 roku ustanawiające linii od jej zakupu. |
|
| |||
| |||
| Widzę, dzięki za pomoc! |
![]() |
|
| Zakładki |