![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
мој систем чини се да је у реду са приказивањем УинКСП кући након нове матичне плоче, процесора и надоградњу. Знам верзију 12,06 сада је на овом броду из дривер диск и ја видјех упдате који је био 14. Знам да увек кажем, ако се ствари не раде фино. што би ти? Хвала.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Слажем се са "њима" - не вреди мртва матичној плочи ако све ради као-је.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Мы Сыстем: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ви фласх БИОС када желите да покренете нови хардвер који је подржан са ажурирање, као што су процесор или бржи РАМ. Мобо мртвих су заједничке урадите то само тако, ако је неопходно.
|
|||
|
|||
|
Хи Даве, овај одбор је претпоставити да се подршка до 1066мхз рам према приручнику тако, Мислио сам да то пробати наручити нешто касније. Мислите да ћу морати модернизирати како би се покренути? Хвала!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ако се то каже на кутији и приручник који је подржан од исправка навика бити потребно. Кад сам рекао људи фласх БИОС изводити новији хардвер као што је значило да се доле 1-2-3 година линију из куповина то.
|
|
|
|||
|
|||
|
Видим, захвалност за ваша помоћ!
|