![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| benim sistem iyi WinXP ev ile çalışıyor gibi görünüyor sonra yeni anakart ve işlemci yükseltme. Şimdi 12/06 bu gemide sürücü diskten ve ben 14 yaşındayken bir güncelleme gördüm sürümünü biliyorum. Eğer şeyler için iyi çalışıyor her zaman, "dediklerini biliyoruz. ne yapardın? Teşekkürler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben, "onlara ölü bir anakart herşey olarak çalışıyor" - etmez-ile katılıyorum.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne zaman bir güncelleştirme ile desteklenen yeni donanım çalıştırmak istiyorum BIOS flaş gibi hızlı RAM veya CPU. Eğer gerekli ise Ölü mobo's yalnızca bunu ortaktır.
| |||
| |||
| Merhaba Dave bölümü ise 1066MHz bellek için kılavuzuna göre çok desteklemek için, ben daha sonra denemek için sipariş düşündüm varsayalım. Benim için çalıştırmak için güncellemek zorunda kalır mı? Teşekkürler! |
|
| |||
| |||
| Eğer bu kutuyu ve manuel bu bir güncelleştirme alışkanlık gerekebilir daha desteklenir söyledi. Ne zaman insanlar bunu satın gelen satır aşağı 1-2-3 yıl gibi amaçlı yeni donanım çalıştırmak için BIOS flaş söyledi. |
|
| |||
| |||
| Ben, Thanks for your help bakın! |