![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| моя система, схоже, працює добре з WinXP Home після нової материнської плати, процесора і оновлення. Я знаю, що зараз версії 12.06 по даній платі від драйвера диска, і я побачив, оновлення, яке було 14 років. Я знаю, вони завжди кажуть: якщо все працює нормально не робити цього. Що б ви зробили? Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я згоден з "їх" - не варто мертвий плати, якщо все працює як є.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Я думаю, буде достатньо залишити в спокої! Спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви Flash BIOS, якщо ви хочете запустити нове обладнання, підтримується оновлення, як швидше ОЗУ або процесорі. Мертві плат є спільними це тільки це зробити, якщо це необхідно.
| |||
| |||
| Привіт Дейв, ця плата Припустимо, що для підтримки до 1066MHz RAM відповідно до керівництва так, я думав, що я можу замовити спробувати пізніше. Ви думаєте, мені доведеться оновити, з тим щоб його запустити? Спасибо! |
|
| |||
| |||
| Якщо там написано на коробці і керівництва, що воно підтримується ніж необхідна оновлена звичаєм. Коли я сказав людям Flash BIOS для запуску нових апаратних я маю на увазі як 1-2-3 років вниз лінії від його покупки. |
|
| |||
| |||
| Я бачу, спасибі за вашу допомогу! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| LENOVO Материнська плата: 9702B4U Bios Завантажити | luisvm67 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 5 червня 2009 23:03 |
| Оновлення BIOS - MSI MS-7041 Материнська плата | Razer | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 20 березня 2009 04:53 |
| Материнська оновлення | mizsua | Процесори, материнські плати RAM & | 14 | 6 листопада 2008 16:56 |
| Материнські плати та модернізації процесора | mtdrums | Процесори, материнські плати RAM & | 13 | 19 вересня 2007 17:10 |
| Різьба Інструменти | |
| |