![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Купих си нови Core 2 четворни 9550 2,8 GHz процесор и нови дънни платки гигабайт P43C-DS3. Аз го инсталирали на компютъра си и да провери, че всички инсталирани correctlly. Сега, когато включите компютъра си, той идва в тази част, че натоварването информация за това, което имате в компютъра и след това остана .... или ако отида до BIOS му остана там след няколко секунди ... и понякога му само да се рестартира ... . Някой може да ми помогне, моля? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дали се опитате да заредите Windows или искаш да не се получи, че досега?
| |||
| |||
| I DONT се, че много ... и знам, че графиката (автобус / Dev / fun..etc), когато той генерира информация за компютъра? така му остана там, а на последния ред своя "ACPI контрольор" .. |
|
| |||
| |||
| Дали процесор и heatsink монтирани правилно? Дали да използвате термична паста? Звучи като тя може да бъде прегряване. Опитайте с BIOS нулиране също. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am познае сте инсталирали вашия о / и отново след добавяне на нов хардуер? Звучи сякаш се опитва да му чете от хардуера, че isn't там на диск, или такива, ако имате прясно инсталирана нова о / и след добавянето на нов mobo процесора и след това се уверете, че всички ваши връзка са зададени правилно, предния панел съединители и др JFP1 JFP2 ако то е, че вие didn't преинсталирате о / и след това се уверете, че за промяна на своята CMOS преди това.
| |||
| |||
| Ето какво имам първата мисъл, освен това е BIOS спре, Windows започва след това. |
|
| |||
| |||
| Проверих всички връзка flashed на CMOS ... и все още нищо. И АЗ didnt инсталирана нова о / и |
|
| |||
| |||
| Отстрани всичко освен mobo, CPU, PSU, 1 RAM стик и борда GFX или GFX карта. Нищо друго! Не предния панел връзки, освен мощност преминаване, не дискове, без добавка на карти. Какво се случва? |
|
| |||
| |||
| Можете didn't преинсталиране / формат на HDD с прясно инсталиране на XP или Vista след инсталиране на нови дънната платка и процесора? Ако четете това съм прав, и ти каза, че didn't? , Тогава мисля, че е защо ти арго получите премина багажника. Трябва да преинсталирате операционната система. в противен случай компютърът приучавам зареждане в Windows. HDD, защото все още е настройка и има инсталирани драйвери за вас стария чипсет дънната платка и др Направи преинсталиране, а след това тя ще стартира по обичайния начин, след това. Само онзи ден имах същия проблем, и поставени в нова дънна платка и wouldnt обувка, мисля, че процесора е щепсела и да играе, но ако имате инсталирате нова дънна платка, както и това, което трябва да преформатирате вашия твърд диск с прясна инсталирате на вашия O / а |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Дънната Проблем? - USB Връзките имат Внезапно спря работа | redden137 | Процесори, дънни платки & RAM | 11 | 17-ти септември, 2009 04:40 |
| Моят монитор е работа и моя кула е работа, но не заедно | nickny | Общи Хардуер Чат | 7 | 22 Юли 2009 14:26 |
| PC не работи | проливат | Общи Хардуер Чат | 25 | 9 юни 2008 02:52 |
| Дънната платка не работи? | jwatkins | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 27 Дек 2007 17:16 |
| Дънната платка не работи: ( | Spencer2004 | Процесори, дънни платки & RAM | 8 | 21 Дек 2007 02:37 |
| Нишка Инструменти | |
| |