![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Koupil jsem nové Core 2 Quad 9550 2,8 Ghz procesor a novou desku Gigabyte P43C-DS3. Nainstaloval jsem to na mém počítači a zkontrolovat, že i všech nainstalovaných correctlly. Teď, když jsem zase na svém počítači, pak přijde na tu část, že nakládka informace o tom, co mám v počítači a pak přilepená .... nebo když jdu na bios jeho štukatura tam po několika sekund ... a někdy jen jeho restartuje se ... . Někdo mi může pomoci, prosím? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows se pokusí nahrát, nebo si ne dostat tak daleko?
| |||
| |||
| I dont dostat tak daleko ... a víme, že graf (bus / dev / fun..etc), když generování informací o počítači? takže tam uvízl, a poslední řádek jeho "ACPI Controller" .. |
|
| |||
| |||
| Je procesor a chladič montovat správný? Měli byste používat tepelné pasty? Zní to, jako by to mohlo být přehřátí. Vyzkoušejte také resetovat BIOS. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am hádat o instalaci vašeho / s opět po přidání nového hardwaru? Zní to, jako kdyby jeho pokusu číst z hardwaru, který isnt tam na disku, nebo takové, že pokud máte čerstvě nainstalována nová o / y po přidání nové mobo a cpu pak ujistit všechny vaše připojení jsou nastaveny správné, na předním panelu konektorů atd. JFP1 JFP2 pokud je to, že jste didnt přeinstalovat o / s pak nezapomeňte resetovat vaše CMOS před tím.
| |||
| |||
| To je to co jsem myslel, výjimkou je to BIOS zastavit, Windows spustí po tomto. |
|
| |||
| |||
| Ověřil jsem si všechny souvislosti, zasvítil CMOS ... a stále nic. A i didnt instalovány nové o / s |
|
| |||
| |||
| Odstraňte vše kromě mobo, CPU, PSU, 1 RAM hůl a palubní GFX nebo GFX kartu. Nic jiného! Ne předním panelu vyjma spojů vypínač, bez mechaniky, no add-on karet. Co se stane? |
|
| |||
| |||
| Ty didnt přeinstalovat / formátování HDD s novou instalaci XP nebo Vista po instalaci nové základní desky a procesoru? Pokud jsem čtení tohoto práva, a vy jste řekl didnt? , Pak si myslím, že je důvod, proč vás dotírat dostat složili boot. Musíte přeinstalovat operační systém. jinak počítač zvyklý zavést do oken. protože váš HDD je stále nastavení a nainstalované ovladače pro Vás stará deska a čipset atd. Do a přeinstalovat a pak se boot jako normální, že po. Jen druhý den jsem měl stejný problém, i do nové desce, a to bych boot, myslím, že procesor je plug and play, ale máte-li nainstalovat novou desku, stejně musíte zformátujte hdd s čerstvou instalaci vašeho o / y |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problém desce? - USB připojení náhle přestal pracovat | redden137 | Procesory, základní desky & RAM | 11 | 17.září 2009 04:40 |
| Můj monitor je moje práce a rozhledna funguje, ale ne spolu | nickny | Obecné Hardware Chat | 7 | 22. července 2009 14:26 |
| PC nefunguje | přístřešek | Obecné Hardware Chat | 25 | 9. červen 2008 02:52 |
| Desce nefunguje? | jwatkins | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 27. prosinec 2007 17:16 |
| Desce nefunguje: ( | Spencer2004 | Procesory, základní desky & RAM | 8 | 21. prosinec 2007 02:37 |
| Thread Nástroje | |
| |