![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Αγόρασα ένα νέο Core 2 Quad 9550 2,8 Ghz επεξεργαστή και νέα μητρική πλακέτα Gigabyte P43C-DS3. Θα εγκαταστήσει στον υπολογιστή μου και θ ελέγχεται ότι όλα τα εγκατεστημένα correctlly. Τώρα, όταν ο υπολογιστής μου για τη σειρά του, έρχεται για το τμήμα που φόρτωσης πληροφορίες σχετικά με αυτό που έχω στο υπολογιστή και στη συνέχεια κόλλησε .... ή αν πάω να τα βιογραφικά κολλήσει εκεί μετά από μερικά δευτερόλεπτα ... και μερικές φορές το μόνο κάνει επανεκκίνηση ... . Κάποιος μπορεί να με βοηθήσει παρακαλώ; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μήπως προσπαθείτε να φορτώσετε τα Windows ή μήπως δεν γίνει τώρα;
| |||
| |||
| I dont get ότι τώρα ... και γνωρίζουμε ότι διάγραμμα (λεωφορεία / dev / fun..etc) όταν παραγωγής πληροφοριών σχετικά με τον υπολογιστή; τόσο την κολλήσει εκεί, και από την τελευταία γραμμή της "ACPI ελεγκτή" .. |
|
| |||
| |||
| Μήπως ο επεξεργαστής και heatsink τοποθετηθεί σωστά; Χρησιμοποιήσατε θερμική πάστα; Ήχοι όπως θα μπορούσε να είναι η υπερθέρμανση. Δοκιμάστε επίσης επαναφορά του BIOS. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am μαντέψουν εγκαταστήσατε σας o / s και πάλι μετά την προσθήκη νέου υλικού; Ακούγεται σαν να προσπαθούμε να τη διαβάσετε από το υλικό που υπάρχει για την isn't δίσκο ή αυτών, εάν έχετε εγκαταστήσει πρόσφατα μια νέα o / s μετά την προσθήκη νέων mobo cpu και στη συνέχεια βεβαιωθείτε ότι όλα σας σύνδεση που είναι ορθή, το εμπρός πάνελ υποδοχές κτλ JFP1 JFP2 εάν είναι ότι εσείς didn't επανεγκαταστήστε o / s στη συνέχεια, βεβαιωθείτε για να επαναφέρετε τον ΚΟΑ πριν γίνει αυτό.
| |||
| |||
| Αυτό είναι κάτι που πρώτη σκέψη, εκτός από αυτό είναι ένα BIOS σταματήσει, ότι πέρα από την εκκίνηση των Windows. |
|
| |||
| |||
| i ελέγχονται όλα σύνδεση, flashed ΚΟΑ ... και τίποτα δεν παραμένει. Και θ didn't εγκατασταθεί νέα O / S |
|
| |||
| |||
| Αφαιρέστε τα πάντα εκτός από mobo, CPU, PSU, 1 stick RAM και εποχούμενο GFX ή GFX κάρτα. Τίποτα άλλο δεν! Δεν εμπρός πάνελ συνδέσεων εκτός ηλεκτρικού διακόπτη, δεν οδηγεί, δεν add-on κάρτες. Τι συμβαίνει; |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε didn't επανεγκαταστήστε / HDD με την μορφή μια νέα εγκατάσταση των XP ή Vista μετά την εγκατάσταση νέας μητρικής πλακέτας και cpu; Αν είμαι ανάγνωση αυτού του δικαιώματος, και είπατε εσείς didn't; , Τότε πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος που σας επίκλισης get περάσει την εκκίνηση. Πρέπει να επανεγκαταστήσετε το λειτουργικό σύστημα. αλλιώς συνηθίζει εκκίνηση του υπολογιστή σε Windows. HDD σας γιατί είναι ακόμη setup και έχει εγκατασταθεί προγράμματα οδήγησης για σας παλιά μητρική πλακέτα και chipset κλπ. Κάνετε επανεγκατάσταση και τότε θα εκκίνησης ως κανονική μετά από αυτό. Απλά άλλη μέρα είχα ίδιο πρόβλημα, έβαλα σε μια νέα μητρική πλακέτα και wouldnt εκκίνησης, πιστεύω ότι cpu είναι plug and play, αλλά εάν έχετε εγκαταστήσει μια νέα μητρική πλακέτα, αλλά τότε θα πρέπει να επαναμορφοποιήσει hdd σας με μια νέα εγκατάσταση του o / s |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Motherboard Πρόβλημα; - USB συνδέσεις Ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί | redden137 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 11 | 17 Σεπτέμβρη 2009 04:40 |
| Η οθόνη είναι εργάσιμη και εργάζεται πύργο μου, αλλά δεν μαζί | nickny | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 22 Ιουλ 2009 14:26 |
| PC δεν Εργασίας | ρίξει | Γενική Συζήτηση Hardware | 25 | 9 Ιουν 2008 02:52 |
| Motherboard δεν λειτουργεί; | jwatkins | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 27 Δεκ. 2007 17:16 |
| Motherboard δεν λειτουργεί: ( | Spencer2004 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 8 | 21 Δεκ. 2007 02:37 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |