![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja kupio novi Core 2 Quad procesor 9550 2,8 GHz gigabajt i nove matične ploče P43C-specifikacija okvira na T3 kanalima. Instalira sam ga na moj računalo i provjeriti da su svi instalirani correctlly. Sada, kada sam skrenuti na moj računalo, on dolazi u dijelu koji se učitava podatke o tome što imam u računalu i onda zaglavi .... ili ako idem u bios ima previše svojih zaglavi nakon nekoliko sekundi ... a ponekad samo svojim ponovo učiniti ... . Može netko pomoć mene ugoditi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li Windows pokušati učitati ili zar ne bi tako daleko?
| |||
| |||
| Ja dont dobiti tako daleko ... znamo da je u grafikon (autobus / dev / fun..etc) kada on generira informacije o računalu? Tako njegov zaglavi, a posljednjih liniju svoje "ACPI Controller" .. |
|
| |||
| |||
| Da li je procesor i heatsink obloženi ispravan? Jeste li koristili termalne paste? Zvuči kao da bi se moglo pregrijavanja. Pokušajte resetirati BIOS također. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am guessing ste instalirali vaš o / e opet nakon dodavanja novog hardvera? Zvuči kao da pokušava čitati njegove od hardvera koji nije tu na disku ili, ukoliko imate svježe instalirane nove o / s nakon dodavanja novih mobo CPU i zatim provjerite je li sve svoje veze su pravilno postavljena, prednje ploče konektorima itd JFP1 JFP2 ako je da nije reinstalirati o / s onda budite sigurni da resetujete CMOS prije toga.
| |||
| |||
| To je ono što sam prvi put pomislio, osim ako je to BIOS zaustaviti, Windows započinje iza toga. |
|
| |||
| |||
| i provjeriti sve veze, bljeskale CMOS ... i još uvijek ništa. I JA nije instalirana nova o / s |
|
| |||
| |||
| Uklonite sve osim mobo, CPU, PSU, 1 RAM stick i onboard GFX ili GFX karticu. Ništa drugo! Nema veze, osim prednje ploče moć prebaciti, ne vozi, bez dodatka kartice. Što se događa? |
|
| |||
| |||
| Te nije reinstalirati / formatirati HDD sa svježe instalacije XP ili Vista nakon instaliranja nove matične ploče i CPU? Ako sam čitajući ovo pravo, a ti ti nije rekao? , Onda mislim da je razlog zašto vam licemjerje dobiti minuli boot. Morate ponovo instalirati operacijski sustav. inače se računalo navika čizma u Windows. jer je i dalje vaš HDD setup i ima instalirane upravljačke programe za tebe stari chipset matične ploče i sl. Napraviti, a zatim ga ponovo instalirati boot će normalno nakon toga. Baš neki dan sam imao isti problem, i staviti u novu matičnu ploču i wouldnt boot, mislim CPU je plug and play, ali ako ste instalirali novu matičnu ploču, ali onda morate reformatizovati vaše hdd sa fresh install Vaše o / S |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Matična ploča problem? - USB Connections Have Odjednom zaustavljen rad | redden137 | CPU, Matične ploče i RAM | 11 | 17 rujan 2009 04:40 |
| Moj monitor radi i moje kule radi, ali ne zajedno | nickny | General Hardware Chat | 7 | 22. srpnja 2009 14:26 |
| PC ne rade | proliti | General Hardware Chat | 25 | 9. lipnja 2008 02:52 |
| Matična ploča ne radi? | jwatkins | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 27. prosinac 2007 17:16 |
| Matična ploča ne radi: ( | Spencer2004 | CPU, Matične ploče i RAM | 8 | 21. prosinac 2007 02:37 |
| Thread Tools | |
| |