kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Új alaplapok és CPU és nem munkával ..

Reply

Téma eszközök
Old Február 21, 2009, 03:37
Új tag Csoport

Default Új alaplapok és CPU és nem munkával ..

Vettem egy új Core 2 Quad 9550 2,8 Ghz processzor és az új alaplap Gigabyte P43C-DS3.
Telepítettem azt a számítógépet, és én ellenőrizték, hogy minden telepített correctlly.
Most, amikor viszont a számítógépet már, jön az a része, hogy a berakodás információt, amit a számítógép, majd beragadt .... vagy, ha én megyek a bios, hogy ott is ragadtam után néhány másodperc ... és néha csak a do újraindul ... .
Valaki tud segíteni kérem?
Old Február 21, 2009, 03:43
Administrator Group

A Windows próbálja betölteni, vagy ha nem kapunk, hogy a legnagyobb mértékben?

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Február 21, 2009, 03:55
Új tag Csoport

I dont get, hogy a far ...
és tudják, hogy a térkép (busz / dev / fun..etc) amikor generáló információkat a számítógép? így megragadt ott, és az utolsó sor az "ACPI Controller" ..
Old Február 21, 2009, 05:27
Administrator Group

Ez a processzor és a hűtőborda felszerelt helyes? Adta le a termikus paszta? Úgy hangzik, mintha ez lenne túlmelegedését. Próbálja a BIOS reset is.
Old Február 21, 2009, 05:39
Donor Group

Am guessing telepítette be o / s után ismét új hardvert? Hangzik, mintha a saját próbál olvasni a hardvert isnt ott a lemezen, vagy az ilyen, ha a frissen beiktatott új o / s után új mobo és a cpu, akkor győződjön meg róla, hogy a kapcsolat meg a megfelelő, az előlapi csatlakozók stb JFP1 JFP2 ha azt, amit didnt újratelepítéséhez o / s győződjön meg arról, hogy a CMOS reset hozzájárulását.

My System: Fred

Processzor (ok):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Alaplap:
Asus P5B Premium Vista Edition
RAM memória:
4GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz
Grafikus kártya (k):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Hangkártya:
Hamarosan:)
Merevlemez (ek):
WD 250 GB 16MB
Optikai meghajtó (k):
LG DVD RW SATA
Case / tápegység:
CM Elite/OCZ780MXS
Hűtés:
Xigmatek Dark Knight
Hálózat / Internet:
3.6Mbps ADSL
Monitor (ok):
Targa 19 "TFT Widescreen 16:9
Operációs rendszer (ek):
XP64Bit
Old Február 21, 2009, 05:55
Administrator Group

Ez az, amit először gondoltam, kivéve ez a BIOS-ban megállt, azon túl, hogy a Windows indításakor.
Old Február 21, 2009, 06:01
Új tag Csoport

Megnéztem az összes kapcsolat, villant a CMOS ... és még mindig semmi. És én didnt telepített új o / s
Old Február 21, 2009, 06:13
Administrator Group

Távolítsa el mindent, kivéve mobo, CPU, PSU, 1 RAM bot és fedélzeti Gfx vagy Gfx kártyát.

Semmi más! Nem előlap kapcsolatokat kivéve tápkapcsoló, nem vezeti, nem add-on cards.

Mi történik?
Old Február 21, 2009, 12:38
Donor Group

Ön didnt újratelepítéséhez / formázni a HDD egy friss telepíteni az XP vagy a Vista telepítése után az új alaplap és CPU? Ha vagyok olvasatban ezt a jogot, és azt mondta, didnt? , Akkor azt gondolom, hogy van miért vidám kap el a boot.

Azt, hogy újra kell telepítenie az operációs rendszert. egyébként a számítógép boot szokás az ablakokat. mert a HDD még beállítás és illesztőprogramok telepítve van az Ön régi alaplap és chipset stb

Van egy újratelepítéséhez aztán majd indítás után, hogy a szokásos.

Csak másnap volt ugyanaz a probléma, hogy én egy új alaplap, és akar boot, azt hiszem, CPU plug and play, de ha van egy új alaplapot is, akkor szükségünk van arra, hogy a HDD egy friss felszerel-a o / s
Old Február 21, 2009, 12:51
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Ez az, amit először gondoltam, kivéve ez a BIOS-ban megállt, azon túl, hogy a Windows indításakor.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Alaplap Probléma? - USB csatlakozás már hirtelen abbahagyta redden137 Processzorok, alaplapok és RAM 11 Szeptember 17, 2009 04:40
Saját monitor működik, és a torony működik, de nem együtt nickny Általános fémáru Chat 7 22. július 2009 14:26
Számítógép nem működik shed Általános fémáru Chat 25 9. június 2008 02:52
Alaplap nem működik? jwatkins Processzorok, alaplapok és RAM 5 27. december 2007 17:16
Alaplap nem működik: ( Spencer2004 Processzorok, alaplapok és RAM 8 21. december 2007 02:37
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.