![]() |
|
| |||
| |||
| קניתי חדשה Core 2 מרובע 9550 2.8 Ghz המעבד החדש ואת לוח האם Gigabyte P43C-DS3. התקנתי את זה במחשב שלי ואני בדקו שכל מותקן correctlly. עכשיו, כאשר אני פונה על המחשב שלי, הוא מגיע החלק טוען כי המידע על מה יש לי על המחשב ואז נתקע .... או אם אני הולך ל-BIOS שלה תקוע שם גם אחרי כמה שניות ... ולפעמים רק שלה לעשות מחדש ... . מישהו יכול לעזור לי בבקשה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם Windows מנסה לטעון או האם אתה לא מקבל את זה הרבה?
| |||
| |||
| Dont אני מקבל את זה רחוק ... U יודע כי תרשים (אוטובוס / dev / fun..etc) בעת הפקת מידע על המחשב? את כל כך תקועה שם, ואת השורה האחרונה שלו "ACPI Controller" .. |
|
| |||
| |||
| האם המעבד ו heatsink מצויד נכון? האם אתה משתמש תרמית להדביק? נשמע כאילו זה יכול להיות overheating. נסה גם לאפס את ה-BIOS. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am ניחוש התקנת את O / S שוב לאחר הוספת חומרה חדשה? נשמע כאילו את מנסה לקרוא חומרה isn't שם על דיסק כזה או, אם יש לך מותקן ברעננות חדשה O / S לאחר הוספת mobo ו CPU חדש אז ודא שכל הקשר שלך נקבעים ראוי, הפאנל הקדמי connectors וכו JFP1 JFP2, אם יש לך את זה מחדש didn't O / S אז לוודא כדי לאפס את cmos לפני שתעשה זאת.
| |||
| |||
| זה מה שאני חשבתי תחילה, אלא זהו ה-BIOS עצירה, הפעלת Windows מעבר לכך. |
|
| |||
| |||
| בדקתי את כל החיבור, flashed את cmos ... ועדיין כלום. ואני didn't מותקנים חדשים O / S |
|
| |||
| |||
| הסר הכל חוץ mobo, CPU, PSU, 1 מקל זיכרון RAM ו onboard GFX או כרטיס GFX. שום דבר אחר! לא מול פאנל חיבורים מלבד מתג הפעלה, לא נוסעת, אין תוספת על הקלפים. מה קורה? |
|
| |||
| |||
| אתה didn't מחדש / לפרמט את HDD עם טריים של להתקין XP או Vista לאחר התקנת לוח האם החדש ו CPU? אם אני קוראת זה נכון, ואתה אמרת שאתה didn't? , אז אני חושב כי הסיבה לשפע לקבל עבר האתחול. אתה צריך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. אחרת את הרגל אתחול המחשב לתוך Windows. כי את תוכנית ההתקנה HDD עדיין יש מנהלי התקנים המותקנים על לוח האם אתה ישן ו שבבים וכו ' לעשות מחדש ואז זה יבצע אתחול כרגיל אחר כך. רק כמה ימים היה לי אותה בעיה, שמתי חדשה לוח האם וזה wouldnt אתחול, אני חושב CPU הוא Plug and Play אבל אם יש לך התקן חדש לוח האם גם אז אתה צריך לאתחל מחדש את HDD עם טריים של להתקין את O / S |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לוח האם הבעיה? - האם חיבורי USB פתאום הפסיק לעבוד | redden137 | CPUs, Motherboards & RAM | 11 | 17 ספטמבר 2009 04:40 |
| אזור מוניטור עובד המגדל שלי הוא עובד, אבל לא ביחד | nickny | כללי חומרה צ 'אט | 7 | 22 יולי 2009 14:26 |
| מחשב לא עובד | לשפוך | כללי חומרה צ 'אט | 25 | 9th יוני 2008 02:52 |
| לוח האם לא עובד? | jwatkins | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | -27 דצמבר 2007 17:16 |
| לוח האם לא עובד: ( | Spencer2004 | CPUs, Motherboards & RAM | 8 | 21st דצמבר 2007 02:37 |
| שרשרת כלים | |
| |