mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Naujos plokštės ir procesoriaus, o ne darbas ..

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 21, 2009, 03:37
Naujas Narys

Aš nusipirkau naują Core 2 Quad 9550 2,8 GHz procesorius ir nauja plokštė Gigabyte P43C-DS3.
Įdiegiau ją į savo kompiuterį ir man patikrinti, kad visi įrengtas correctlly.
Dabar, kai aš savo ruožtu savo kompiuterį, jis atvyksta į dalis, kad krovos informacijos apie tai, ką aš turiu kompiuterį ir tada pakimba .... arba jei aš einu į BIOS jos pakimba ten pat po kelių sekundžių ... Ir kartais jos tiesiog padaryti paleidžiamas ... .
Someone can help me please?
Old Vasaris 21, 2009, 03:43
Administrator Grupė

Ar "Windows bando krauti ar tu negali gauti, kad toli?

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Vasaris 21, 2009, 03:55
Naujas Narys

I dont get that toli ...
ir žinau, kad diagrama (autobusu / dev / fun..etc), kai jis kuriantį informaciją apie kompiuterį? todėl jos įstrigo ten, ir paskutinę eilutę savo "ACPI vadovo" ..
Old Vasaris 21, 2009, 05:27
Administrator Grupė

Ar procesorius ir HEATSINK įrengti teisingas? Ar naudojatės šilumos pasta? Panašiai kaip tai galėtų būti perkaitimas. Pabandykite BIOS reset pat.
Old Vasaris 21, 2009, 05:39
Donorų grupės

Am guessing įdiegta jūsų o / s dar pridėjus naują įrangą? Panašiai taip, tarsi jos bando skaityti iš aparatūros forget ten diske arba toks, jei turite ką tik įdiegta nauja O / ai pridėjus naują MOBO ir CPU tada įsitikinkite, kad visi jūsų ryšį yra nustatytos tinkamai, priekinio skydelio jungtis ir tt JFP1 JFP2 jei ji yra tai, kad jūs didnt naujo ° / s, tada įsitikinkite, kad pakeisti savo CMOS prieš tai.

Mano sistema: Fred

Procesorius (-iai):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Pagrindinė plokštė:
ASUS P5B Premium Vista Edition
RAM atmintis:
4GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz
Graphics Card (-ai):
NVIDIA Gainward GTX260 GoldenSample
Garso plokštė:
Greičiau:)
Kietasis diskas (-ai):
WD 250 GB 16MB
Optical Drive (s):
LG DVD RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Aušinimas:
Xigmatek Dark Knight
Tinklas / Internetas:
3.6Mbps ADSL
Monitorius (-ai):
Targa 19 "TFT, plačiaekranis 16:9
Operacinė sistema (-os):
XP64Bit
Old Vasaris 21, 2009, 05:55
Administrator Grupė

Štai ką aš pirmiausia pagalvojau, išskyrus tai BIOS, sustabdyti, paleisti Windows ilgiau.
Old Vasaris 21, 2009, 06:01
Naujas Narys

Aš patikrinti visų ryšį, uždėtinis CMOS ... ir vis nieko. Ir i didnt įdiegta nauja o / s
Old Vasaris 21, 2009, 06:13
Administrator Grupė

Išimkite viską, išskyrus MOBO, CPU, PSU, RAM 1 Stick ir geležinkelių riedmenų arba GFX GFX kortelė.

Nothing else! Nr priekinio skydelio jungtis, išskyrus maitinimo jungikliu, ne diskuose, nėra add-on cards.

Kas atsitiks?
Old Vasaris 21, 2009, 12:38
Donorų grupės

Jūs didnt įdiegti / formatą HDD su šviežiai įdiegti XP arba Vista įdiegus naują pagrindinę plokštę ir CPU? Jei esu skaito šią teisę, ir Jūs pasakė jums didnt? , Tada aš manau, kad tai, kodėl jūs Cant Get išlaikė boot.

Jūs turite iš naujo įdiegti operacinę sistemą. kitaip kompiuteris papratimas įkelti į "Windows". , nes jūsų HDD dar setup ir tvarkykles įdiegti jums senas plokštės ir mikroschemų rinkiniai ir tt

Ar iš naujo ir tada ji bus paleisti, kaip įprasta po to.

Tik kitą dieną man buvo ta pati problema, aš įdėti į naują pagrindinę plokštę, ir tai wouldnt boot, manau, kad CPU yra "Plug and Play, tačiau jei jūs turite įdiegti naują plokštę ir tada turite iš naujo suformatuoti savo HDD su šviežiai įdiegti savo o / s
Old Vasaris 21, 2009, 12:51
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Štai ką aš pirmiausia pagalvojau, išskyrus tai BIOS, sustabdyti, paleisti Windows ilgiau.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.