![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš nusipirkau naują Core 2 Quad 9550 2,8 GHz procesorius ir nauja plokštė Gigabyte P43C-DS3. Įdiegiau ją į savo kompiuterį ir man patikrinti, kad visi įrengtas correctlly. Dabar, kai aš savo ruožtu savo kompiuterį, jis atvyksta į dalis, kad krovos informacijos apie tai, ką aš turiu kompiuterį ir tada pakimba .... arba jei aš einu į BIOS jos pakimba ten pat po kelių sekundžių ... Ir kartais jos tiesiog padaryti paleidžiamas ... . Someone can help me please? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar "Windows bando krauti ar tu negali gauti, kad toli?
| |||
| |||
| I dont get that toli ... ir žinau, kad diagrama (autobusu / dev / fun..etc), kai jis kuriantį informaciją apie kompiuterį? todėl jos įstrigo ten, ir paskutinę eilutę savo "ACPI vadovo" .. |
|
| |||
| |||
| Ar procesorius ir HEATSINK įrengti teisingas? Ar naudojatės šilumos pasta? Panašiai kaip tai galėtų būti perkaitimas. Pabandykite BIOS reset pat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am guessing įdiegta jūsų o / s dar pridėjus naują įrangą? Panašiai taip, tarsi jos bando skaityti iš aparatūros forget ten diske arba toks, jei turite ką tik įdiegta nauja O / ai pridėjus naują MOBO ir CPU tada įsitikinkite, kad visi jūsų ryšį yra nustatytos tinkamai, priekinio skydelio jungtis ir tt JFP1 JFP2 jei ji yra tai, kad jūs didnt naujo ° / s, tada įsitikinkite, kad pakeisti savo CMOS prieš tai.
| |||
| |||
| Štai ką aš pirmiausia pagalvojau, išskyrus tai BIOS, sustabdyti, paleisti Windows ilgiau. |
|
| |||
| |||
| Aš patikrinti visų ryšį, uždėtinis CMOS ... ir vis nieko. Ir i didnt įdiegta nauja o / s |
|
| |||
| |||
| Išimkite viską, išskyrus MOBO, CPU, PSU, RAM 1 Stick ir geležinkelių riedmenų arba GFX GFX kortelė. Nothing else! Nr priekinio skydelio jungtis, išskyrus maitinimo jungikliu, ne diskuose, nėra add-on cards. Kas atsitiks? |
|
| |||
| |||
| Jūs didnt įdiegti / formatą HDD su šviežiai įdiegti XP arba Vista įdiegus naują pagrindinę plokštę ir CPU? Jei esu skaito šią teisę, ir Jūs pasakė jums didnt? , Tada aš manau, kad tai, kodėl jūs Cant Get išlaikė boot. Jūs turite iš naujo įdiegti operacinę sistemą. kitaip kompiuteris papratimas įkelti į "Windows". , nes jūsų HDD dar setup ir tvarkykles įdiegti jums senas plokštės ir mikroschemų rinkiniai ir tt Ar iš naujo ir tada ji bus paleisti, kaip įprasta po to. Tik kitą dieną man buvo ta pati problema, aš įdėti į naują pagrindinę plokštę, ir tai wouldnt boot, manau, kad CPU yra "Plug and Play, tačiau jei jūs turite įdiegti naują plokštę ir tada turite iš naujo suformatuoti savo HDD su šviežiai įdiegti savo o / s |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|