![]() |
|
| |||
| |||
| Es nopirku jaunu Core 2 Quad 9.550 2.8 GHz procesors un jauno mātesplati Gigabyte P43C-DS3. Es uzstādītas uz manu datoru un i ir pārbaudīts, ka visas uzstādītās correctlly. Tagad, kad es savukārt manu datoru, viņš nonāk daļa, ka iekraušana ir informācija par to, kas man ir datorā un pēc tam pielīmē .... vai, ja es dotos uz BIOS tās pielipa arī tur pēc dažām sekundēm ... un dažreiz tikai do restartējas ... . Kāds var man palīdzēt lūdzu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai Windows mēģina iekraut vai jūs nesaņemtu tik tālu?
| |||
| |||
| I dont get tik tālu ... u zinu, ka kartes (autobuss / dev / fun..etc), ja viņš rada informācija par datoru? tāpēc tās palika tur, un pēdējo rindu savā "ACPI Controller" .. |
|
| |||
| |||
| Vai procesoru un Heatsink uzstādīta pareizi? Vai jūs izmantojat siltuma paste? Līdzīgi kā tas varētu būt pārkaršana. Izmēģiniet BIOS reset arī. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am guessing esat uzinstalējuši o / s atkal pēc pievienot jaunu aparatūru? Līdzīgi kā tad, ja tās mēģina lasīt no aparatūra, kas isn't tur diskā vai, piemēram, ja jums ir svaigi instalēta jaunā o / s pēc pievienot jaunus MOBO un CPU, tad pārliecinieties, ka visi Jūsu pieslēgumu ir noteikti pareizi, priekšējā paneļa savienotāji utt JFP1 JFP2 ja tā ir, ka jūs didn't pārinstalēt o / s, tad pārliecinieties, lai atjaunotu savu CMOS pirms darīt.
| |||
| |||
| To es vispirms domāju, izņemot šī ir BIOS apturētu, Windows sākas pēc tā. |
|
| |||
| |||
| i pārbauda visas pieslēgšanas, atlaidinātas CMOS ... un vēl nekas. Un i didn't uzstādītas jaunas o / s |
|
| |||
| |||
| Noņemt visu, izņemot MOBO, CPU, PSU, 1 RAM stick un borta GFX vai GFX karti. Nekas cits! Nav priekšējais panelis savienojumi, izņemot barošanas slēdža, bez diskiem, bez papildus kartes. Kas notiek? |
|
| |||
| |||
| You didn't pārinstalēt / formāts HDD ar svaigu instalēt XP vai Vista pēc instalēšanas jauna mātesplate un cpu? Ja esmu lasījumā šīs tiesības, un jūs teicāt, didn't? , Tad es domāju, ka ir iemesls, kāpēc Jūs nevar iegūt pagājis boot. Jums jāpārinstalē operētājsistēma. pretējā gadījumā dators paradis ielādēs logi. jo jūsu HDD vēl setup un ir draiveri uzstādīti jums vecā mātesplate un chipset uc Vai pārinstalēt un tad tas boot kā parasti pēc tā. Tikai otro dienu, man bija tāda pati problēma, man ir jauna mātesplate un wouldnt boot, es domāju, ka CPU ir plug and play, bet, ja jums ir instalēt jaunu mātesplati, kā arī tad jums ir nepieciešams pārformatēt savu HDD ar svaigu instalēt jūsu o / s |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |