![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Kupiłem nowy Core 2 Quad 9550 2,8 GHz oraz płytę główną Gigabyte P43C-DS3. Po zainstalowaniu go na moim komputerze i mogę sprawdzić, czy wszystkie instalowane correctlly. Teraz, kiedy mój komputer, on przychodzi do załadunku, że część informacji o tym, co mam na komputerze, a następnie zatrzymany lub jeśli .... i przejdź do zablokowanego BIOS jej tam zbyt po kilka sekund ... a czasem tylko jego nie uruchamia się ponownie ... . Ktoś może mi pomóc proszę? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy próba załadowania systemu Windows, czy też nie dostaniesz, że daleko?
| |||
| |||
| I dont get that far ... i poznacie, że wykres (autobus / dev / fun..etc) podczas generowania informacji na temat komputera? tak jej tam zablokowany, a jego ostatni wiersz "ACPI Controller" .. |
|
| |||
| |||
| Czy procesor i Radiator wyposażony jest odpowiedni? Czy termalne wkleić? Brzmi to jak może być przegrzanie. Spróbuj zresetować BIOS również. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am guessing zainstalowano swój O / S ponownie po dodaniu nowego sprzętu? Brzmi tak, jakby jego próbuje odczytać z sprzętem isnt tam na dysku lub takich, Jeśli masz świeżo zainstalowane nowe o / s po dodaniu nowych Mobo i CPU następnie upewnij się, że wszystkie połączenia są prawidłowe ustawić, panelu złącza itp JFP1 JFP2 jeśli jest to, że ponowna didnt O / S następnie upewnij się, aby zresetować WOR przed takim działaniem.
| |||
| |||
| That's what I pierwsze myśli, oprócz tego jest zatrzymanie BIOS, system Windows uruchamia się po tym. |
|
| |||
| |||
| i sprawdzone wszystkie połączenia, flashed WOR ... i nadal nic. I didnt i zainstalowane nowe o / s |
|
| |||
| |||
| Usuń wszystko z wyjątkiem Mobo, CPU, PSU, 1 RAM i trzymać na pokładzie GFX lub karty GFX. Nic innego! Nr panelu wyjątkiem połączeń zasilania, napędy nie, żaden dodatek na kartach. Co się dzieje? |
|
| |||
| |||
| You didnt ponowna / formatowania HDD ze świeżym instalacji XP lub Vista po zainstalowaniu nowej płyty głównej i procesora? Jeśli jestem czytania tego prawa, i powiedział, że nie zrobił? , Ja uważam, że jest dlaczego cant get przeszły boot. Musisz ponownie zainstalować system operacyjny. inny komputer wont uruchomić Windows. bo twój HDD jest nadal setup i zainstalować sterowniki dla Ciebie stare i chipset płyty głównej itd. Zrobić to ponownie zainstalować, a następnie zostanie ponownie uruchomiony po tym jak zwykle. Po prostu kiedyś miałem taki sam problem, i stworzyć nową płytę i wouldnt rozruchu, myślę cpu jest typu Plug and Play, ale jeśli masz instalację nowej płyty głównej, jak również wtedy musisz sformatować swój hdd ze świeżym zainstalować swojego O / s |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Zakładki |