![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Koupil jsem nové Core 2 Quad 9550 2,8 Ghz procesor a novú dosku Gigabyte P43C-DS3. Nainstaloval som to na mojom počítači a skontrolovať, že aj všetkých nainštalovaných correctlly. Teraz, keď som zase na svojom počítači, potom príde na tú časť, že naloženie informácie o tom, čo mám v počítači a potom prilepené .... alebo keď jdu na bios jeho štukatura tam po niekoľkých sekúnd ... a niekedy len jeho restartuje sa ... . Niekto mi môže pomôcť, prosím? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Windows sa pokúsi nahrať, alebo si ne dostať tak ďaleko?
| |||
| |||
| I dont dostať tak ďaleko ... a vieme, že graf (bus / dev / fun .. etc), keď generovanie informácií o počítači? takže tam uviazol, a posledný riadok jeho "ACPI Controller" .. |
|
| |||
| |||
| Je procesor a chladič montovať správny? Mali by ste používať tepelnej pasty? Znie to, ako by to mohlo byť prehriatia. Vyskúšajte aj resetovat BIOS. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am hádat o inštalácii vášho / s opäť po pridaní nového hardvéru? Znie to, ako keby jeho pokuse čítať z hardvéru, ktorý isnt tam na disku, alebo také, že ak máte čerstvo nainštalovaná nová o / y po pridaní novej Mobo a cpu potom preveria všetky vaše pripojenie sú nastavené správne, na prednom paneli konektorov atď JFP1 JFP2 ak je to, že ste didnt přeinstalovat o / s potom nezabudnite resetovat vaša CMOS pred tým.
| |||
| |||
| To je to čo som myslel, výnimkou je to BIOS zastaviť, Windows spustí po tomto. |
|
| |||
| |||
| Overil som si všetky súvislosti, zasvítil CMOS ... a stále nič. A i didnt inštalované nové o / s |
|
| |||
| |||
| Odstráňte všetko okrem Mobo, CPU, PSU, 1 RAM palicu a palubný GFX alebo GFX kartu. Nič iného! Ne prednom paneli okrem spojov vypínač, bez mechaniky, no add-on kariet. Čo sa stane? |
|
| |||
| |||
| Ty didnt přeinstalovat / formátovania HDD s novú inštaláciu XP alebo Vista po inštalácii novej základnej dosky a procesora? Ak som čítanie tohto práva, a vy ste povedal didnt? , Potom si myslím, že je dôvod, prečo vás dotírat dostať zložili boot. Musíte preinštalovať operačný systém. inak počítač zvyknutý zaviesť do okien. pretože váš HDD je stále nastavenia a nainštalované ovládače pre Vás stará doska a čipset atď Do a preinštalovať a potom sa boot ako normálne, že po. Len druhý deň som mal rovnaký problém, aj do novej doske, a to bych boot, myslím, že procesor je plug and play, ale ak máte nainštalovať novú dosku, rovnako musíte naformátujte hdd s čerstvou inštaláciu vášho o / y |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problém doske? - USB pripojenie náhle prestanete pracovať | redden137 | Procesory, základné dosky & RAM | 11 | 17.září 2009 04:40 |
| Môj monitor je moje práce a rozhľadňa funguje, ale nie spolu | nickny | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 22. júla 2009 14:26 |
| PC nefunguje | prístrešok | Všeobecné Hardware Chat | 25 | 9. jún 2008 02:52 |
| Doske nefunguje? | jwatkins | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 27. december 2007 17:16 |
| Doske nefunguje: ( | Spencer2004 | Procesory, základné dosky & RAM | 8 | 21. december 2007 02:37 |
| Thread Tools | |
| |