![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја купио нови Цоре 2 Куад процесор 9550 2,8 ГХз гигабајт и нове матичне плоче П43Ц-спецификација оквира на Т3 каналима. Инсталира сам га на мој рачунар и проверите да су сви инсталирани цоррецтллы. Сада, када сам скренути на мој рачунар, он долази у делу који се учитава податке о томе шта имам у рачунару и онда заглави .... или ако идем у БИОС-има превише својих заглави након неколико секунди ... а понекад само својим поново учинити ... . Може неко помоћ мене угодити? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли Уиндоус покушати отпремите или зар не би тако далеко?
| |||
| |||
| Ја донт добити тако далеко ... знамо да је у графикон (аутобус / Дев / фун .. етц) када он генерише информације о рачунару? Тако његов заглави, а последњих линију своје "АЦПИ Цонтроллер" .. |
|
| |||
| |||
| Да ли је процесор и хеатсинк обложени исправан? Јесте ли користили Термална пасте? Звучи као да би се могло прегрејавања. Покушајте ресетирати БИОС такође. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ам гуессинг сте инсталирали ваш о / е опет након додавања новог хардвера? Звучи као да покушава да читамо његове од хардвера који није ту на диску или, уколико имате свеже инсталиране нове о / с након додавања нових мобо ЦПУ и затим проверите да ли је све своје везе су правилно постављена, предње плоче конектора итд ЈФП1 ЈФП2 ако је да није наново о / с онда будите сигурни да ресетујете ЦМОС пре тога.
| |||
| |||
| То је оно што сам први пут помислио, осим ако је то БИОС зауставити, Уиндоус започиње иза тога. |
|
| |||
| |||
| и проверити све везе, бљескале ЦМОС ... и још увек ништа. И ЈА није инсталирана нова о / с |
|
| |||
| |||
| Уклоните све осим мобо, ЦПУ, псу, 1 РАМ стицк и онбоард ГФКС или ГФКС картицу. Ништа друго! Нема везе, осим предње плоче моћ пребацити, не вози, без додатка картице. Шта се дешава? |
|
| |||
| |||
| Те није наново / форматирате ХДД са свеже инсталације КСП или Виста након инсталирања нове матичне плоче и ЦПУ? Ако сам читајући ово право, а ти ти није рекао? , Онда мислим да је разлог зашто вам лицемјерје добити минули боот. Морате поново да инсталирате оперативни систем. иначе се рачунар навика чизма у Уиндоус. јер је и даље ваш ХДД сетуп и има инсталиране управљачке програме за тебе стари цхипсет матичне плоче и сл Направити, а затим га поново инсталирате боот ће нормално након тога. Баш неки дан сам имао исти проблем, и ставити у нову матичну плочу и уоулднт боот, мислим ЦПУ је плуг анд плаы, али ако сте инсталирали нову матичну плочу, али онда морате реформатизовати ваше ХДД са фресх инсталл Ваше о / С |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Матична плоча проблем? - УСБ Цоннецтионс Хаве Одједном заустављен рад | редден137 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 11 | 17. Јул 2009 04:40 |
| Мој монитор ради и моје куле ради, али не заједно | ницкны | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 22. јула 2009 14:26 |
| ПЦ не раде | пролити | Генерал Хардуаре Цхат | 25 | 9. јуна 2008 02:52 |
| Матична плоча не ради? | јуаткинс | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 27 децембар 2007 17:16 |
| Матична плоча не ради: ( | Спенцер2004 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 8 | 21 децембар 2007 02:37 |
| Тхреад Тоолс | |
| |